Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Odrážedlo Yedoo TooToo

Lehký rám, zadní čelisťová brzda, dorazy proti přetočení řídítek, ložiskové hlavové složení. více


Barva:  Redorange

3 290 Kč

s DPH

nebo 4 x 822 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

TůTů! Z cesty! Já jedůů! Odrážedlo Yedoo TooToo vás překvapí nejen kombinací barev, ale také tím, jak snadno a brzy si ho děti podmaní. Vzdálenosti přestanou být problém stejně jako pozdější přechod na jízdní kolo. Přestože má TooToo ocelový rám, váží pouhých 3,7 kg, a to díky hliníkovým ráfkům a dalším odlehčeným komponentům.

Odrážedlo Yedoo TooToo se může pochlubit nadstandardní výbavou, do které bezesporu patří ložiskové hlavové složení vyznačující se jemným chodem, dlouhou životností a dorazy proti přetočení řídítek. Ty vymezují bezpečný úhel pro zatáčení. Přední kolo se tak nedostane do polohy, která by náhle zablokovala jízdu a způsobila podklouznutí odrážedla, v horším případě natlačení řídítek do břicha.

K bezpečnosti přispějí i reflexní prvky a dětská V-brzda, s celohliníkovou juniorskou páčkou, která má lehký chod a velikostně odpovídá malým ručkám. Dítě na ni snadno dosáhne a lehký chod umožní efektivní a včasné zastavení za každého počasí. Odrážedlo má speciálně vytvarované sedlo umožňující lepší pohyb nohou. Sedlovka je zase do rámu zasazena pod specifickým úhlem tak, aby se při zvýšení sedla zvětšil i prostor mezi sedlem a řídítky, a jezdec měl dost místa a pohodlí, přestože z bot, kalhot i košile už dávno vyrostl.

Odrážedlo Yedoo TooToo splňuje bezpečnostní normy ČSN EN71-1 a EN71-3 zkušeben SZÚ, s.p. a  TZÚS, s.p.


Technický popis:

Doporučený věk 1,5+
Nosnost 50 kg
Min. výška jezdce 85 cm
Hmotnost 3,7 kg
Délka 83 cm
Výška řídítek 51-56 cm
Šířka řídítek 36 cm
Výška sedla 30-41 cm
Rám Hi-ten ocel
Vidlice Hi-ten ocel
Řídítka Hi-ten ocel
Dorazy proti přetočení řídítek Ano
Madla YEDOO tvarovaná s rozšířenými konci
Hlavové složení NECO ložiskové
Brzdové páčky TEKTRO alloy
Brzdy 1x mini "V" TEKTRO alloy
Kola 12" / 12"
Ráfky HJC alloy
Náboje ASSESS
Šířka náboje (přední/zadní) 80 / 80 mm
Ložiska ASSESS
Rychloupínací páčky (přední/zadní) Ne / Ne
Pneumatiky (přední/zadní) KENDA s reflexním potiskem / INNOVA bez reflexních prvků**
Max. nahuštění (přední/zadní) 2,5 bar / 2,5 bar
Příprava pro držák lahve (závity 2x M5, rozteč 64 mm) Ne
Reflexní prvky Na přebalu řídítek a pneumatikách
Velikost balení 70 x 38 x 15,5 cm

** U vybraných modelů využívá Yedoo dva různé druhy pneumatik na stejné výkonnostní úrovní - KENDA a INNOVA. Z provozních důvodů není možné přesně určit, jakou značkou plášťů budou odrážedla vybavena. 


 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 13. 9. 2020

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Lehké kvalitní odrážedlo

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!