Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Dětská cyklo přilba Kellys Acey 022 - Wasper Red

Lehká a zároveň odolná dětská přílba s nastavitelným obvodem a 10 ventilačními otvory pro maximální pohodlí za jízdy! více


Barva:  Wasper Red

Velikost: 

Zvolte variantu produktu

519 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Kellys Acey 022 je lehká a odolná cyklo helma, která spolehlivě ochrání ty nejmenší cyklisty a cyklistky! Tyto vlastnosti jsou výsledkem výroby pomocí In-Mold technologie, která zajišťuje perfektní ochranu při zachování velmi nízké hmotnosti. Pro větší pohodlí za jízdy je přilba navíc vybavena 10 větracími otvory a antibakteriální výstelkou.

Obvod přilby lze snadno nastavit pomocí regulačního kolečka, které je snadno přístupné jak pro rodiče, tak pro děti samotné. Díky jasně barevnému designu si navíc vaše děti tuto přilbu zaručeně oblíbí!


Technický popis:

  • lehká přilba pro děti
  • technologie In-Mold, která zajišťuje vysokou odolnost helmy při zachování nízké hmotnosti
  • 10 větracích otvorů
  • antibakteriální výstelka
  • nastavitelný obvod pomocí regulačního kolečka
  • reflexní prvky pro lepší viditelnost

 

Alternativy

Hlídání ceny produktu