Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Veslovací trenažer TechnoGym SkillRow

Plynulý chod, dokonalá imitace skutečného veslování, přehledný displej, možnost spárování se smartphonem, elegantní design, testováno vrcholovými sportovci. více


82 990 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Servis u zákazníka patří mezi naši nejoblíbenější službu. V případě poruchy totiž nemusíte zboží pracně rozebírat, balit a posílat k nám. Naši profesionální servisní technici přijedou přímo k Vám a veškeré opravy budou provádět u Vás doma. Po celé České republice máme 36 servisních míst, proto jsme schopni reklamaci vyřídit rychle, efektivně a profesionálně. Pro objednání servisu stačí vyplnit elektronický servisní formulář.

  • Montáže strojů jsou rozděleny do tří skupin podle časové a technické náročnosti. V případě objednání montáže se s Vámi automaticky spojí telefonicky jeden z našich kvalifikovaných techniků a po dohodě provede montáž. Levnější stroje většinou zvládnete smontovat svépomocí, ale pokud si přeci jen nevěříte nebo se tím nechcete zabývat, můžete si objednat placenou montáž naším odborným technikem.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Veslovací trenažer TechnoGym SkillRow je jedním z nejnovějších veslařských trenažerů v profesionální řadě této značky. Disponuje extrémně dlouhým pojezdem, což zaručuje pohodlné a efektivní cvičení i pro cvičence do 210 cm výšky. Minimální výška je přitom 150 cm. Jeho robustní, ale přesto elegantní konstrukce zaručuje nosnost až 160 kg při neustálé zátěži. Trenažer SkillRow nemá klasické zátěžové kolo, ale funguje na principu vzduchového odporu, což značně usnadňuje údržbu a minimalizuje poruchovost. Jeho dalším kladem je nulová energetická náročnost, disponuje totiž generátorem energie zkombinovaným s akumulátorem. Výhodou trenažeru je jeho skládací konstrukce, která v době nepoužívání šetří místo nebo usnadňuje uklízení prostor.

Veslovací trenažer TechnoGym SkillRow má celkem deset stupňů obtížnosti, které zajišťuje vzduchový odpor, ale toto číslo lze rozšířit o další 3 stupně zátěže při dodatečném zapojení generované elektrické energie. Cvičení na trenažeru SkillRow je maximálně pohodlné i díky funkci AquaFeel, která zajišťuje, aby bylo dosáhnuto stejného pocitu jako při veslování na vodě. Veškeré informace o tréninku se zobrazují na 7" LCD displeji s podsvícením. Mezi ně patří např. čas, vzdálenost, čas na 500 m, spálené kalorie, výkon, tepová frekvence a další. Součástí je držák na smartphone do šířky 77,8 mm, na který lze nahrát speciální aplikaci vytvořenou pro tento trenažer prostřednictvím QR kódu na stroji. Samozřejmostí jsou transportní kolečka a systém pro vyrovnání nerovností podlahy.

Veslovací trenažer TechnoGym SkillRow byl testován vrcholovými sportovci jako je Scott Durant, Rossano Galtarossa nebo Marcello Miani.


Klíčové vlastnosti:

  • profi veslařský trenažer 
  • robustní konstrukce s elegantním designem
  • přehledný 7" LCD displej s podsvícením
  • vlastní generátor energie s akumulátorem
  • minimální poruchovost
  • technologie AquaFeel - pocit skutečného veslování na vodě
  • 10 stupňů vzduchového odporu
  • 3 dodatečné stupně odporu na elektrický pohon
  • držák na smartphone do šířky 77,8 mm
  • počítač zobrazuje: celkový čas, čas na 500 m, kalorie, tepová frekvence, vzdálenost, záběry za minutu, výkon, stupeň odporu

Technický popis:

ovládání zátěže elektronické
počet stupňů zátěže 10 + 3
brzdný systém vzduchově magnetický
transportní kolečka ano
systém vyrovnání nerovností ano
přijímač hrudního pásu ano
hrudní pás součástí balení ne
sklápěcí konstrukce ano
celkové rozměry stroje v128 cm x š63 cm x d244 cm
maximální nosnost 160 kg
hmotnost 61 kg
zdroj napájení generátor energie s akumulátorem
použití komerční, klubové, domácí


Video


Parametry

Hrudní pás součástí balení ne
Ovládání zátěže Elektronické
Maximální nosnost (kg) 160 kg
Brzdný systém Vzduchově-magnetický
Počet stupňů zátěže 13
HRC program ano
Kolečka pro snadné přemístění ano
Systém vyrovnání nerovností podlahy ano
Max. výška cvičence 210 cm
Hmotnost 61 kg

Alternativy

Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!