Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Posilovač rukou TechnoGym Excite Top Advanced LED

Víceúčelový kardio trenažer, velké množství tréninkových pozic, nastavitelná výška a délka úchopů, elektronické ovládání zátěže. více


131 300 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Servis u zákazníka patří mezi naši nejoblíbenější službu. V případě poruchy totiž nemusíte zboží pracně rozebírat, balit a posílat k nám. Naši profesionální servisní technici přijedou přímo k Vám a veškeré opravy budou provádět u Vás doma. Po celé České republice máme 36 servisních míst, proto jsme schopni reklamaci vyřídit rychle, efektivně a profesionálně. Pro objednání servisu stačí vyplnit elektronický servisní formulář.

  • Montáže strojů jsou rozděleny do tří skupin podle časové a technické náročnosti. V případě objednání montáže se s Vámi automaticky spojí telefonicky jeden z našich kvalifikovaných techniků a po dohodě provede montáž. Levnější stroje většinou zvládnete smontovat svépomocí, ale pokud si přeci jen nevěříte nebo se tím nechcete zabývat, můžete si objednat placenou montáž naším odborným technikem.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Posilovač rukou TechnoGym Excite Top Advanced LED je unikátní kardio stroj pro kondiční trénink a dokonalé posílení horní poloviny těla. Tento trenažer nabízí nepřeberné množství tréninkových pozic v sedě i ve stoje (sedátko není součástí balení, je nutné ho dokoupit). Cvičení na tomto trenažeru tak slouží k procvičení zejména ramenních, pažních, zádových a hrudních svalů, které jsou ztuhlé a ochablé vlivem nesprávného držení těla nebo celodenní prací v kanceláři.

Úchopy trenažeru jsou otáčivé jak kolem své osy, tak po obvodu ochranného kruhu. Máte tedy možnost zaujmout různé úhly držení s ohledem na to, na kterou svalovou skupinu se chcete momentálně zaměřit. Držadla úchopů lze teleskopicky vysunout o několik stupňů v závislosti na tom, jak chcete zapojit trup. Dle potřeby s nimi také můžete manipulovat směrem nahoru a dolů. Oba držáky s úchyty jsou připevněny k nastavitelnému rameni, kterým lze libovolně pohybovat a umístit ho v pozici nejvhodnější pro váš plánovaný trénink. Upravení polohy ramena probíhá pomocí jednoduše nastavitelné páčky. To vše zaručuje úžasnou víceúčelovost stroje ve stoje i v sedě.

Na recumbentu TechnoGym Excite Top Advanced LED lze pracovat jednou rukou nebo oběma, tlačit při cvičení dopředu či dozadu, opřít se do pohybu po celou dobu otáček nebo jen částečně, prostě jakkoli si přizpůsobit trénink svým potřebám. Zátěž stroje lze nastavit v rozmezí 30 úrovní na přehledném LED displeji, kde lze také volit z množství funkcí a programů. Tento profesionální trenažer vám pomůže zpevnit zejména hluboké svalstvo horní poloviny těla (core trénink). Dále je vhodný pro kardio cvičení, při kterém není třeba zapojovat dolní končetiny, což může vyhovovat zejména užvatelům, kteří se zotavují po zranění nohou, ale chtějí si uchovat svou kondici. Přístroj je tichý, stabilní a designově estetický, takže se určitě bude vyjímat v každé dobře vybavené posilovně. 


Technický popis:

  • profesionální kardio trenažer pro horní polovinu těla
  • zátěž působí v obou směrech
  • nastavitelná výška, délka a úhel úchopů
  • přijímač hrudního pásu (hrudní pás není součástí balení)
  • elektronické nastavení zátěže
  • počet stupňů zátěže: 30
  • LED displej zobrazuje: čas, výkon, kalorie, tep, vzdálenost, rychlost, stupeň zátěže, grafiku profilu,
  • 25 programů: rychlý start, nastavení cílové hodnoty (čas, vzdálenost, kalorie), CPR (HRC funkce), 6 přednastavených programů, 9 uživatelských programů, nastavení parametru tréninku (konstantní rychlost nebo síla), tréninková zóna, program na hubnutí, Cruise Control (výkonnostní program)
  • nosnost: 180 kg
  • rozměry: d155 x š70,9 x v149,1 cm
  • hmotnost: 130 kg
  • možnost dokoupení ergonomického sedátka Excite Top

 

Parametry

Nosnost 180 kg
Hmotnost 130 kg
Maximální výška cvičence bez omezení
Ovládání zátěže Elektronické
Počet stupňů zátěže 30
Snímače frekvence tepu v rukojetích ne
Počet programů 25
Hrudní pás součástí balení ne
Zdroj napájení 220V, 230V
Rozměry po sestavení 155 x 70 x 149
Kategorie využití Komerční

Alternativy

Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!