Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Verticon inSPORTline Pro 500 - 2.jakost AKCE

Skvěle programově vybavený lezecký trenažer a stepper v jednom! Spočítejte si optimální tepovku a trénujte na maximum! více


37 999 Kč

45 990 Kč s DPH

-17%

ušetříte 7 991 Kč

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Servis u zákazníka patří mezi naši nejoblíbenější službu. V případě poruchy totiž nemusíte zboží pracně rozebírat, balit a posílat k nám. Naši profesionální servisní technici přijedou přímo k Vám a veškeré opravy budou provádět u Vás doma. Po celé České republice máme 36 servisních míst, proto jsme schopni reklamaci vyřídit rychle, efektivně a profesionálně. Pro objednání servisu stačí vyplnit elektronický servisní formulář.

  • Na vybrané produkty (fitness trenažéry) s cenou nad 3 990 Kč Vám nabízíme nadstandardní záruku 10 let! To si můžeme dovolit jen proto, že jsme si kvalitou našich produktů jistí! Rovněž poskytujeme rozšířenou záruku 10 let na všechna jízdní kola značek Kellys, 4EVER, Devron, DHS, Kreativ a také na všechna elektrokola. Spolehněte se na naše produkty i Vy. 10 let záruka se vztahuje na rám stroje/rám kola.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: nové, z focení, složeno

S lezeckým trenažerem Verticon inSPORTline Pro 500 můžete podniknout kondiční výšlap, aniž byste opustili domov nebo posilovnu! Tento přizpůsobivý stroj s manuálním nastavením zátěže navíc funguje i jako stepper, takže pokud budete chtít nechat ruce odpočinout, není to problém. 

Nastavením odporu to ale nekončí - trenažer je vybaven displejem, na kterém si můžete nastavit cílové parametry cvičení nebo specifický program virtuálního lezení na známé místo. Dokonce máte možnost spočítat si optimální tepovou frekvenci a začít trénovat s HRC programem, který vás v ní udrží. K tomu slouží přijímač signálu, pomocí kterého snadno spárujete hrudní pás.

Pohyblivá madla jsou nastavitelná do 4 různých poloh, aby se vám na stroji pracovalo co nejpohodlněji. Výška kroku záleží na proporcích uživatele, její maximální hodnota je 51 cm. Díky magnetickému brzdnému systému se pohyb na trenažeru obejde bez zbytečného hluku a stroj tak skvěle zapadne do domácí i profi posilovny!
 

Dva stroje v jednom

Velkou výhodou tohoto lezeckého trenažeru jsou nastavitelná madla, se kterými si konstrukci přizpůsobíte tak, aby dokonale vyhovovala výšce vaší postavy. Na výběr máte hned ze 4 výšek úchopu. Pak jsou tu ještě madla pevná, o která se lze opřít, když chcete trenažér používat jako stepper.
 

Větší mobilita

U Verticonu Pro 500 díky unikátnímu provedení nemusíte řešit polohu zásuvky ani překážející kabeláž. Proč? Protože nic z toho nepotřebuje. Vystačí si se čtyřmi tužkovými bateriemi v displeji!

Trénuj s maximálním nasazením

Jako u každého verticonu, intenzitu cvičení si určujete sami podle toho, jak rychle se pohybujete. Přehledný displej pak nenabízí pouze změnu zátěže, ale také zajímavou programovou výbavu s intervalovým tréninkem a HRC programy pro udržení tepové frekvence na optimální úrovni. Navíc tady najdete také 4 cílové programy nebo možnost virtuálního výšlapu na známé místo. A díky přijímači hrudního pásu se budete mít tepovku neustále pod kontrolou!

 

 

Klíčové vlastnosti:

  • vertikální lezecký trenažer pro profesionální využití
  • funguje také jako stepper
  • díky vlastnímu generátoru energie není třeba ho zapojovat do sítě
  • pro efektivní spalování kalorií a posílení klíčových svalových skupin
  • simuluje pohyb šplhání
  • tichý a plynulý chod
  • stabilní základna
  • 4 nastavitelné výšky úchytů
  • 8 stupňů zátěže
  • zajímavá programová výbava včetně intervalových programů
  • simulace výstupu na známé světové hory a budovy
  • kompatibilní s hrudními pásy (5 kHz)
  • podsvícený displej
  • transportní kolečka
  • systém pro vyrovnání nerovnosti podlahy
  • computer zobrazuje: celkový čas, doba trvání cvičení, rychlost, průměrná délka kroku, vzdálenost, tepová frekvence, kalorie, interval, stupeň zátěže

Technický popis:

brzdný systém magnetický
ovládání zátěže manuální
počet stupňů zátěže 8
max. výška kroku 51 cm
sklon 75°
manuální program ano
počet programů 15
přijímač hrudního pásu ano (5 kHz)
hrudní pás součástí balení ne
transportní kolečka ano
systém vyrovnání nerovností ano
celkové rozměry v224 cm x š81 cm x d89 cm
rozměry balení 231 x 38,5 x 35,5 cm
maximální nosnost 159 kg
hmotnost 47 kg
zdroj napájení 4x AAA baterie (displej)
kategorie SC (dle EN ISO 20957)
použití profesionální, domácí

 

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!