Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Motokrosové boty iMX X-Two - černo-šedo-oranžová

Velké množství chráničů, certifikovaná obuv, přezky s širokým nastavením, pružný horní lem. více

  • Doprava zdarma

Barva:  černo-šedo-oranžová

Velikost: 

Zvolte variantu produktu

5 390 Kč

s DPH

nebo 4 x 1 347 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Zboží Vám doručíme zcela zdarma.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Motokrosové boty iMX X-Two splňují potřeby každého offroadera. Budou se líbit těm, kteří mají rád ostré a rychlé jízdy na motokrosových tratích, a těm, kteří dávají přednost ježdění po lesích před jízdou na silnici. Vytvořením těchto bot byly zohledněny požadavky špičkových závodníků, tak přání začínajících jezdců.

Tyto boty překvapí velmi vysokou úrovní bezpečnosti a zároveň zaručují dobrou citlivost vůči řízení motocyklu. Kvůli promyšlenému designu zůstávají velmi pohodlné i během celodenních výletů do těžkého terénu.

Jedná se o univerzální obuv, u které se dbalo na každičký detail. Je totiž vyrobena z kombinace vysoce kvalitních materiálů: syntetické kůže, Microfabric, 3D mesh, TPU a TPR. Tyto materiály poskytují maximální ochranu a zároveň zaručují vysokou míru komfortu. Syntetická kůže nabízí vysokou životnost a odolnost vůči jakémukoliv druhu poškrábání či otěru.

Další důležitou vlastností je pružná a velmi odolná podrážka. Špička podrážky disponuje gumovým zakončením určeným na absorpci a rozptýlení nárazové síly.

Všechny nejvíce exponované a kritické části nohy jsou ochráněny prvky vyrobenými z TPR a TPU - ty byly navrženy tak, aby absorbovaly vysokou nárazovou sílu. Tyto materiály se nacházejí především v zóně, která chrání prsty, lýtkovou kost a Achillovu šlachu.

Pokud si chcete užít jízdu naplno, noha musí být v obuvi dobře upnuta. Tyto boty používají čtyři plně nastavitelné přezky, které nedovolí, aby se noha v botě posunula. Pro zajištění vysoké úrovně komfortu byla navržena kloubová konstrukce, která umožňuje hladký pohyb v oblasti kotníku při zachování potřebné stability. Kromě toho byla použita speciální vložka Anti-Vibes na absorpci dráždivých a jinak nepříjemných vibrací.

Uvnitř bot iMX X-Two se nachází pohodlná a prodyšná síťovinová výplň 3D mesh, která v polovině lýtka přechází do měkké pěny pro ještě lepší držení nohy. Na vnější straně kolem lýtka, byl použit elastický lem, který zabrání procházení nečistot dovnitř bot. Strana bot blíže k motocyklu je potažena velmi oblíbenou semišovou kůží, která značně zlepšuje ovládání motocyklu, aniž byste se museli obávat jeho poškrábání.

Boty se navíc můžou pyšnit bezpečnostní certifikací dle normy EN 13634:2017, čímž splňují legislativní požadavky EU.


Technický popis:

  • semišová kůže na části boty blíže k motocyklu pro lepší ovladatelnost motocyklu bez rizika jeho poškrábání
  • pohodlná a prodyšná podšívka ze 3D mesh síťoviny
  • měkká pěnová podšívka v horní části boty
  • chrániče z odolných materiálů TPU a TPR pro vysokou ochranu holenní kosti
  • ochrana kotníku z odolného materiálu TPU z obou stran
  • výztuž u řadicí páky z odolného materiálu TPU
  • ochrana paty a lýtka pomocí vyztužených prvků z TPR
  • čtyři úrovně přezek pro široké možností nastavení a upevnění boty
  • vložka se systémem Anti-Vibes pro absorbci nepříjemných vibrací
  • pružný horní lem pro přizpůsobení se lýtku a zatěsnění proti možnému znečištění
  • nárazuvzdorná, tvarovaná, lepená gumová podrážka
  • certifikované dle EN 13634:2017

 

Parametry

Materiál Microfabric, syntetická kůže
Zapínání přezky, boční zip, suchý zip
Žebrované strečové panely ano
Reflexní prvky ne
Zesílení v oblasti řadičky ano
Voděodolná membrána ne
Poutko pro nazouvání ne
Protiskluzová podrážka ano
Slidery ne

Alternativy

Hlídání ceny produktu