Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Vodní veslovací trenažér inSPORTline Wateres

Regulace zátěže vodou, snadné ovládání, velmi nízká hlučnost, přehledný displej, stabilní konstrukce, hrudní pás součástí balení. více


19 190 Kč

s DPH

nebo 4 x 4 797 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Servis u zákazníka patří mezi naši nejoblíbenější službu. V případě poruchy totiž nemusíte zboží pracně rozebírat, balit a posílat k nám. Naši profesionální servisní technici přijedou přímo k Vám a veškeré opravy budou provádět u Vás doma. Po celé České republice máme 36 servisních míst, proto jsme schopni reklamaci vyřídit rychle, efektivně a profesionálně. Pro objednání servisu stačí vyplnit elektronický servisní formulář.

  • Na vybrané produkty (fitness trenažéry) s cenou nad 3 990 Kč Vám nabízíme nadstandardní záruku 10 let! To si můžeme dovolit jen proto, že jsme si kvalitou našich produktů jistí! Rovněž poskytujeme rozšířenou záruku 10 let na všechna jízdní kola značek Kellys, 4EVER, Devron, DHS, Kreativ a také na všechna elektrokola. Spolehněte se na naše produkty i Vy. 10 let záruka se vztahuje na rám stroje/rám kola.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Vodní veslovací trenažér inSPORTline Wateres je unikátní posilovač celého těla na domácí použití. Místo klasického zátěžového kola funguje na principu vodního odporu. Ten je regulován přiléváním a vyléváním vody z nádrže s lopatkami. Při veslování se lopatky otáčí a v závislosti na množství vody (cca 8,8 - 16 kg) je určena zátěž. Ta se stanovuje pomocí devíti rysek na boční straně vodní nádrže. Na rozdíl od klasických veslovacích trenažerů vydává trenažer inSPORTline Wateres při cvičení velmi příjemný zvuk vířící vody.

Hliníkový pojezd o délce 106 cm zajišťuje bezpečné cvičení pro cvičence až do cca 195 - 200 cm výšky. Robustní konstrukce zároveň poskytuje nosnost 150 kg. Součástí veslovacího trenažeru inSPORTline Wateres jsou i transportní kolečka pro snadný přesun i při plném naplnění nádrže a systém pro vyrovnání nerovností podlahy. O pohodlí během cvičení se stará polstrované pojezdové sedlo potažené umělou kůží a pevné přezky na suchý zip, kterými se jistí chodidla na prostorných nášlapech. Přezky mají koncová oka, díky kterým je zapínání a rozepínání suchého zipu velmi rychlé.

Vodní veslovací trenažér inSPORTline Wateres má přehledný displej a počítač s manuálním programem a přijímačem hrudního pásu, který je součástí balení. Ovládání počítače probíhá pomocí pěti základních tlačítek. Na displeji se přitom zobrazují veškeré podstatné informace jako čas, počet záběrů a počet záběrů za minutu, vzdálenost v kilometrech, spálené kalorie a tepová frekvence při použití přibaleného hrudního pásu. Pozice záběru je ve čtyřech fázích graficky zobrazena jednoduchou animací ve spodní části displeje. Pomocí této funkce lze při cvičení snadno sledovat, zda je záběr dokončen či ne. Díky těmto vlastnostem je vodní veslovací trenažér inSPORTline Wateres skvělým prostředkem pro účinné a zábavné procvičení a posílení celého těla v domácím prostředí.



Klíčové vlastnosti:

  • efektivní posilovač celého těla
  • fungování na bázi odporu vody místo klasického zátěžového kola
  • velmi tichý chod
  • přehledný a intuitivní displej
  • grafické zobrazení záběru
  • robustní konstrukce a dlouhý pojezd
  • počítač zobrazuje: čas, vzdálenost, spálené kalorie, počet záběrů, záběry za minutu, puls, grafické zobrazení pozice záběru
  • trychtýř s hadicí pro vlévání vody a ruční pumpa pro vylévání vody je součástí balení


Stupně zátěže:

Úroveň

Hmotnost

1

8,8 kg

2

9,5 kg

3

10,5 kg

4

11,4 kg

5

12,3 kg

6

12,9 kg

7

13,9 kg

8

14,7 kg

9

16 kg

 


Technický popis:

hmotnost zátěžového kola

8,8 - 16 kg (vodní zátěž)

ovládání zátěže

manuální

počet stupňů zátěže

9

délka pojezdu

106 cm

brzdný systém

vodní

celkový počet programů

1

přednastavené programy

ne

uživatelské programy

ne

HRC program

ne

manuální program

ano

snímače tepové frekvence

ne

transportní kolečka

ano

systém vyrovnání nerovností

ano

přijímač hrudního pásu

ano

hrudní pás součástí balení

ano

audio vstup

ne

sklápěcí konstrukce

ano

celkové rozměry stroje

v83 cm x š51 cm x d225 cm

rozměry ve sklopeném stavu

v155 cm x š51 cm x d120 cm

maximální nosnost

150 kg

hmotnost

31 kg

zdroj napájení

2x AA baterie (tužkové)

kategorie

HC (dle EN957)

použití

domácí


 

Parametry

Hmotnost zátěžového kola (kg) 16 kg
Hrudní pás součástí balení ano
Ovládání zátěže Manuální
Maximální nosnost (kg) 150 kg
Brzdný systém Vodní
Počet stupňů zátěže 9
HRC program ne
Kolečka pro snadné přemístění ano
Systém vyrovnání nerovností podlahy ano
Max. výška cvičence 195 cm
Hmotnost 31 kg

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!