Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Paddleboard s příslušenstvím Aztron Lunar 9'9" - 2.jakost

Lehký a snadno ovladatelný SUP na jakoukoliv klidnější vodní hladinu, vhodný i pro začínající, kompletní příslušenství včetně pádla v balení. více


7 690 Kč

s DPH

nebo 4 x 1 922 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: kosmetické vady, mírně použito

Pokud je voda váš živel a nemůžete se dočkat, až vyrazíte k moři nebo na nejbližší rybník, paddleboard Aztron Lunar musíte mít s sebou! Plno zábavy uprostřed krásné přírody si s ním užije celá rodina. Na vodní hladině i skvěle zrelaxujete a zároveň pádlováním zpevníte svalstvo. Dokážete si představit lepší formu aktivního odpočinku?


Lehký board, který v ničem nezaostává

Aztron Lunar váží pouhých 10 kg, ale to mu nic neubírá na jízdních vlastnostech. Naopak. Díky nízké hmotnosti a kratší délce je velmi obratný a snadno se s ním manévruje. Širší prkno zase zaručuje výbornou stabilitu a nosnost až 120 kg. Lunar je vhodný na jakoukoliv klidnější vodní plochu. Bez starostí budete moct vyrazit na moře, jezero nebo přehradu. Snadno si ale poradí i s klidnou řekou. Díky svým menším rozměrům je ideální i pro juniory a ty, kteří se s tímto populárním sportem teprve seznamují. Naplno si jej ale užijete i jako zkušený paddleboardista.
 

 

Paddleboard Aztron Titan



 

Dvě komory - extra pevnost a maximální bezpečí

SUP Aztron Lunar je tvořen dvěma oddělenými komorami. Díky tomu je celá konstrukce pevnější (vnitřní stěny prkno zpevňují) a jízdní vlastnosti se přibližují nenafukovacím paddleboardům z polykarbonátu. Žádné prohýbání nehrozí. Dvě oddělené komory také zvyšují bezpečnost paddleboardu. V případě nehody a úniku vzduchu z jedné z komor se s tou druhou bezpečně dostanete na břeh.
 

Komory paddleboardu Aztron Titan 




Vychytávky, co oceníte na vodě i mimo ni

Paddleboard Aztron Lunar není jen samotné prkno. Disponuje spoustou doplňků, které zpříjemní samotné pádlování i třeba přenos boardu. Pod elastické bungee šňůry můžete upevnit lehký náklad, který nechcete nechávat na břehu. Protiskluzová EVA podložka s hlubokou "diamantovou" strukturou po téměř celé ploše prkna poskytne maximální grip a minimalizuje riziko uklouznutí. Nemusíte se ale bát ani když k uklouznutí dojde. K noze a nerezovému D-kroužku jednoduše připevníte bezpečnostní leash a paddleboard vám nikam neuplave. Jistě potěší i pevné madlo pro pohodlné přenášení SUPu.
 

Výbava paddleboardu Aztron Titan

 


Kompletní příslušenství v ceně

V balení najdete vše, co pro vyražení na vodu můžete potřebovat - trojdílné hliníkové pádlo s nastavitelnou délkou (165 - 210 cm), vysokotlakou dvojčinnou pumpu s tlakoměrem i nezbytný leash (bezpečnostní lanko). To vše navíc můžete včetně složeného paddleboardu přenášet v pevném batohu s pohodlnými ramenními popruhy. Stačí tak hodit batoh na záda a nic vám nebude bránit v cestě za dobrodružstvím.

Příslušenství paddleboardu Aztron Titan


Technický popis:

  • všestranný paddleboard
  • dvoukomorová konstrukce pro větší pevnost a maximální bezpečí
  • technologie "drop stitch" (vnitřní polyesterová vlákna)
  • nízká hmotnost a snadná ovladatelnost
  • rozměrná protiskluzová plocha
  • elastické bungee šňůry pro upevnění lehkého nákladu
  • nerezový D-kroužek pro uchycení bezpečnostního lanka
  • odnímatelná ploutev se snadnou instalací, stačí nasunout
  • madlo pro snadné přenášení
  • maximální tlak: 1,03 bar (15 psi)
  • materiál: dvouvrstvý PVC, neklouzavý EVA nášlap
  • rozměry desky: 297 x 81 cm
  • tloušťka desky: 15 cm
  • objem: 270 l
  • maximální nosnost: 120 kg
  • čistá hmotnost: 10 kg
  • hliníkové pádlo, bezpečnostní leash, vysokotlaká dvojčinná pumpa s tlakoměrem, batoh na přenášení, ploutev a opravná sada součástí balení

 

Recenze

Hodnocení: 4.5

90%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 7. 8. 2019

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Super poježděníčko na krásným SUPu. ❤️ Doporučuji.


Parametry

Určení Allaround, Klidná voda, Méně klidné vody
Nosnost 120 kg
Délka desky 297 cm
Šířka desky 81 cm
Tloušťka desky 15 cm
Objem 270 l
Počet kusů příslušenství 6
Hmotnost 10 kg
Maximální počet osob 1 osoba
Materiál konstrukce PVC

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!