Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Kreatin Nutrend Creatine Ethyl Ester 120 kapslí

Skvělá vstřebatelnost, využitelnost a stabilita, ideální pro silové sportovce, dynamické sporty, pro zvýšení svalové síly. více


349 Kč
465,95 Kč / 100 g

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Kreatin Nutrend Creatine Ethyl Ester 120 kapslí (CEE) je pokročilá forma kreatinu - esterifikovaný kreatin, který se vyznačuje lepší stabilitou, výbornou využitelností a vstřebatelností. Má sníženou tendenci zadržovat vodu. Ideální pro silové sportovce a sportovce, kteří se věnují dynamickým sportům. Vhodný pro zvýšení svalové síly.


CREATINE ETHYL ESTER:

  • snižuje zadržování vody
  • obohaceno o kyselinu alfa-lipoovou a vitamin B6
  • žádné nadýmání, křeče či dehydratace

CREATINE ETHYL ESTER je navíc obohacený o kyselinu alfa-lipoovou (ALA)
ALA je koenzymem řady tělesných reakcí. Účastní se především přeměny glukózy na pohotovostní zdroj energie, tedy na ATP (Tento proces probíhá v buňkách v tzv. mitochondriích). Další významnou složkou je vitamin B6 (pyridoxin)

CREATINE ETHYL ESTER je určený pro: sportovce, kteří chtějí zvýšit svalovou sílu. Je ideální pro rychlostně silové sporty, jako je např. hokej, bojové sporty apod.

Doporučené dávkování produktu CREATINE ETHYL ESTER: pro zvýšení svalové síly: 3-6 kapslí 45 minut před začátkem tréninku, lze také užít 3-6 kapslí po ukončení tréninku. Maximálně 6 kapslí denně. Pravidelně dávkujte 4 týdny, pak zařaďte minimálně 4-6 týdnů pauzu. Používejte vždy v kombinaci se sacharidy (např. společně s gainerem), zajistíte tak lepší využitelnost a efektivnost.

Použití produktu CREATINE ETHYL ESTER: dle doporučeného dávkování postupně polkněte kapsle a zapijte dostatečným množstvím vody. Nejsou vhodné alkoholické a mléčné nápoje. Kapsli nekousejte! Po otevření skladujte při teplotě do 25°C a spotřebujte do 3 měsíců.

Upozornění: Potravina určená pro zvláštní výživu. Určeno pro zvláštní výživu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25°C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím a skladováním.

Složení: creatine ethyl ester HCl, želatinová tobolka (želatina, barvivo oxid titaničitý), kyselina lipoová, pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6).

Nutriční hodnoty: 

 

100 g

1 kapsle (624 mg)

Energetická hodnota

1700 kJ/400 kcal

10,6 kJ/ 2,5 kcal

Bílkoviny

100 g

620 mg

Sacharidy

0 g

0 mg

Cukry

0 g

0 mg

Tuky

0 g

0 mg

Nasycené mastné kyseliny

0 g

0 mg

Vláknina

0 g

0 mg

Sodík

0 g

0 mg

 

 

 

Creatine ethyl ester HCl

80 128 mg

500 mg

Kyselina  ipoová

544,9 mg

3,4 mg

Vitamin B6

77,7 mg =5550 % ddd

0,5 mg = 36 % ddd

1kapsle: 624 mg

Hmotnost obsahu balení: 74,9 g


 
Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!