Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Dámská moto bunda W-TEC Lucina

Polyesterová bunda s prodyšnými panely, pryžové chrániče s CE atestací na kritických dopadových místech, reflexní prvky, odnímatelná zateplená vložka. více


Barva:  šedá-krémově bílá

Velikost: 

Zvolte variantu produktu

2 090 Kč

s DPH

nebo 4 x 522 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Dámská moto bunda W-TEC Lucina je kvalitní letní moto bunda značky W-TEC, vyrobena z odolného polyesteru a s atestovanými chrániči v kritických oblastech loktů, ramen a zad. Zaručuje tak vysoký stupeň ochrany.

Vnější část bundy je krom prodyšných panelů ze síťoviny doplněna reflexními prvky Visionight, které výrazně zlepšují viditelnost ve tmě a značně tak zvyšují pasivní bezpečnost jezdce. Moto bunda W-TEC Lucina má z vnitřní strany vrstvu mesh. Tím přijde vhod právě v létě, kdy poskytuje výborné prodyšné vlastnosti.

Na druhou stranu, rukávy jsou zakončené zipem a zabraňují tak prochladnutí rukou během jízdy. Odnímatelná zateplená vložka se postará o ideální tepelný komfort uvnitř této bundy při nižších teplotách.

Díky stahovacím popruhům na rukávech a v pase lze velikost bundy upravit podle anatomie těla. Funkčnost bundy W-TEC Lucina ještě zvýrazňuje několik vnějších kapes.


Technický popis:

  • vnější prodyšné panely ze síťoviny
  • vnitřní mesh podšívka
  • odnímatelná zateplená vložka
  • lehký, odolný, voděvzdorný a větruvzdorný vnější materiál s klimatickou membránou HeatTex
  • reflexní prvky Visionight
  • rukávy s nastavitelnou šířkou zakončené suchým  zipem
  • kritická dopadová místa (lokty, ramena, záda) jsou vybavena pryžovými chrániči s CE atestací
  • 2 přední kapsy na YKK zipy
  • vnitřní kapsa na mobilní telefon
  • vnitřní zip pro jednoduché spojení bundy s kalhotami (kombinéza)
  • zapínání bundy na YKK zip a nastavitelný druk u límce
  • regulační pásky v oblasti pasu k upravení velikosti 
  • materiál:  vnější 100% polyester 600D, podšívka 100% polyester

Velikostní tabulka (rozměry bundy):

  Obvod hrudi (cm) Obvod pasu (cm) Obvod boků (cm) Šířka ramen (cm) Délka rukávu (cm) Celková délka (cm)
XS 104 98 104 44 58 65
S 107 101 108 45 59 66
M 110 104 112 46 60 67
L 113 107 116 47 61 68
XL 116 110 120 48 62 69
XXL 120 114 124 49 63 70
3XL 124 118 128 50 64 71


Jak měřit: Jedná se o vnější rozměry oblečení při mírném natažení. Nejedná se o míry těla. Rozměry tedy v nejoptimálnějším případě porovnávejte se svým původním oblečením, které vám dobře sedí. U oblečení s vnitřními vrstvami zohledněte jejich přítomnost.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

 

Recenze

Hodnocení: 4.9

98%

zákazníků doporučuje

15

hodnocení uživatelů


BB
BB

bejbs

Hodnoceno: 27. 4. 2018

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

vyborny pomer kvalita cena az by som zatial pocedala ze nad ocakavania

zatial bundu vyuzivam len kratko..ale velkost sadla presne.

z tej chvilky co bundu uzivam njejako som si nestihla vsimnut tie reflexne prvky night vision je dost mozne ze ja to sama na sebe nevidim budem to este skusat no

Alternativy

Hlídání ceny produktu