Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Outdoorové a moto boty W-TEC Viper WP AKCE

Masivní šněrování, vysoká podrážka, perforované panely, nepromokavý YKK zip na boku, vhodné i pro moto a čtyřkolky. více


Barva:  tmavě hnědá

Velikost:  43

1 790 Kč

2 190 Kč s DPH

-18%

ušetříte 400 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Outdoor a moto boty W-TEC Viper WP jsou pohodlné boty vyrobené z hovězí kůže. Lze je využít jak na turistiku a outdoor aktivity, tak jako boty na motocykl a zejména čtyřkolky. Jsou vybaveny voděodolnou, prodyšnou podšívkou a perforovanými panely, které zaručují maximální komfort.

Pevnou oporu nohy zajišťuje kvalitní vysoká podrážka a dvojitý systém upnutí pomocí masivního šněrování v nártové části a nepromokavého zipu na kotníku. V oblasti špičky a kotníků jsou pro větší bezpečnost při jízdě ještě zesíleny.


Technický popis:

  • masivní šněrování
  • vysoká podrážka
  • vyztužená špička a oblasti kotníků
  • perforované panely
  • nepromokavý YKK zip na boku
  • vnější materiál: hovězí kůže potažená polyuretanem, polyester, vysoká hustota tkaniny
  • membrána: Hipora
  • podšívka: voděodolný polyester
  • podrážka: Iceman, kvalitní, odolná vůči oleji a benzínu
  • vhodné pro outdoor aktivity i pro motocykly a čtyřkolky


Tabulka velikostí bot W-TEC
EU evropské číslování 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Délka stélky (cm) 22,5 23,5 24,5 25,5 26 26,5 27 28 29 29,5 30 31 31,5

Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

 

Recenze

Hodnocení: 4.2

84%

zákazníků doporučuje

8

hodnocení uživatelů


M
M

Šímová Marie

Hodnoceno: 4. 9. 2016

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Dlouho jsme sháněli boty, ve kterých se dá řídit motorka, ale ve kterých zárověň můžete chodit po zaparkování motorky po památkách - tím myslím i delší chůzi.Tyto boty plně vyhovují našemu požadavku.

pohodlné boty

dobře sedí díky šněrování


Parametry

Materiál kůže, polyester
Zapínání šněrování na tkaničky
Žebrované strečové panely ne
Reflexní prvky ne
Zesílení v oblasti řadičky ne
Voděodolná membrána ano
Poutko pro nazouvání ano
Protiskluzová podrážka ano
Slidery ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!