Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Pánské moto kalhoty W-TEC Kalahari - Desert Sand

CE protektory, HeatTex membrána, nepromokavé, reflexní pruhy Visionight. více


Barva:  Desert Sand

Velikost:  XL

1 890 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Pánské moto kalhoty W-TEC Kalahari jsou vyrobeny z odolného materiálu polyester 600D pro maximální ochranu při jízdě. Díky širokým možnostem nastavení se kalhoty přizpůsobí přesně tělu jezdce. O bezpečí se stará série CE protektorů, které chrání nejrizikovější partie. Důležitým bezpečnostním prvkem jsou také reflexní pruhy Visionight pro bezpečnou jízdu v noci. Materiál kalhot je opatřen HeatTex membránou. Ta umožňuje velmi dobrou prodyšnost, optimální odvod par, vlhkosti a tepla zevnitř oděvu a zároveň zaručuje odolnost vůči větru. Všechny švy jsou podlepené a díky tomu je oděv dokonale nepromokavý.

Výhodou jsou také nepomokavé YKK zipy, které chrání praktické kapsy. Díky trojitým stehům švů je materiál kalhot pevnější a odolnější. Pánské moto kalhoty W-TEC Kalahari jsou vhodné i pro horké letní dny. Proto jsou opatřeny odepínatelnou termovložkou, podšívkou z prodyšné síťoviny a množstvím ventilačních otvorů. Je skvělou volbou pro každého, kdo chce na motocyklu dobře vypadat, ale nechce se vzdávat svého pohodlí. Bezpečí, pohodlí a skvělý tvar, to jsou pánské moto kalhoty W-TEC Kalahari.

Kalhoty lze spojit do kompletu s pánskou moto bundou W-TEC Kalahari.


Technický popis:

  • odepínatelná polyesterová termovložka
  • prodyšnápodšívka ze síťoviny (polyester mesh)
  • HeatTex membrána (100% odolnost proti větru a optimální prodyšnost)
  • velké množství ventilačních otvorů
  • nepromokavé YKK zipy kapes
  • vyjímatelné CE protektory
  • nepromokavé podlepené švy
  • trojité stehy švů 
  • ochranné reflexní prvky Visionight
  • spínatelné s bundou Kalahari v jeden komplet
  • atraktivní barva a tvar
  • materiál: polyester 600D
 
Tabulka velikostí
EU evropské číslování S M L XL XXL 3XL
Obvod pasu 86 90 94 98 102 104
Délka nohavic 102 103 104 105 105 106
Délka nohavic od rozkroku 81 81,5 82 82,5 83 83,5
Hýždě 41 42 43 44 45 46


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

 

Recenze

Hodnocení: 4.5

90%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 17. 9. 2015

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

dobre nohavice, ktore sa daju pripnut na bundu, ale ten zips je relativne kratky. chybaju snad len traky, lebo nohavice su dost tazke.

dobre sa nosia

skor do chladnejsieho pocasia/vyssich rychlosti

nema traky, nohavice su tazsie, cize padaju, ak si clovek traky nedokupi

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!