Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Pánské moto kalhoty W-TEC Shoota

Kolenní chrániče vyjímatelné zvenku, množství strečových panelů, vyztužení aramidovým vláknem, cargo kapsy. více


Barva: 

Velikost: 

Zvolte variantu produktu

2 890 Kč

s DPH

nebo 4 x 722 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Pánské moto kalhoty W-TEC Shoota jsou komfortní textilní kalhoty na motorku s mnoha funkčními vlastnostmi. Velké cargo kapsy na stehnech lze spolu s klasickými předními a zadními kapsami využít jako praktický úložný prostor pro veškeré potřebné náležitosti motorkáře. Vysokou míru pohodlí si pak můžete užít díky mnoha strečovým a elastickým panelům. Pro vyšší bezpečnost a ochranu jezdce disponují vyztužením z aramidového vlákna na strategických místech. Tento materiál je velmi tuhý a chrání látku proti nárazům a oděrům.

Dále jsou kalhoty vybaveny vyjímatelnými chrániči boků a kolen s velkou plochou, čímž je ještě zvýšen stupeň bezpečnosti. Ty kolenní lze jednoduše vkládat zvenku, tudíž se nemusíte obávat jejich zdlouhavé výměny nebo dokonce obracení kalhot naruby. K tomu jsou navíc ještě výškově nastavitelné, takže jistě padnou každému. Po vyjmutí protektorů je lze bez jakéhokoliv problému používat i jako normální kalhoty ke každodennímu nošení. S moto kalhotami W-TEC Shoota a jejich neotřelým designem na motorce určitě zapůsobíte!


Technický popis:

  • strečové panely v oblasti beder a kolen
  • vyztužení aramidovým vláknem po cca 60% délky
  • kožené panely na vnitřních stranách nohou
  • vyjímatelné CE chrániče Safe Max (Type B - s velkou plochou dopadu) v oblasti boků
  • z vnějšku vyjímatelné CE kolenní chrániče (Type B - s velkou plochou dopadu) s možností výškového nastavení
  • 2 přední kapsy, 2 zadní kapsy na druky, 2 velké cargo stehenní kapsy na druky
  • poutka na pásek
  • materiál: vnější 11,5 oz bavlněná tkanina (98%), elastan (2%), kůže; podšívka 60% aramid/40% polyester (na cca 60% povrchu)
  • lze prát v pračce
  • ideální od jara do podzimu
  • vhodné i pro horké letní dny
  • po vyjmutí chráničů možnost běžného každodenního použití
  • transportní vak s poutky součástí balení
  • poznámka: akční a detailní fotky jsou ilustrační, kalhoty nemají kamuflážové prvky na krytech kapes

Velikostní tabulka (rozměry kalhot):

  Obvod pasu (cm) Obvod boků (cm) Celková délka (cm) Délka od rozkroku (cm)
S 80 97 111 82
M 85 102 112 82
L 90 107 113 83
XL 95 112 114 83
XXL 100 117 115 84
3XL 105 122 116 84
4XL 110 127 117 85
5XL 115 132 118 85


Jak měřit: Jedná se o vnější rozměry oblečení při mírném natažení. Nejedná se o míry těla. Rozměry tedy v nejoptimálnějším případě porovnávejte se svým původním oblečením, které vám dobře sedí. U oblečení s vnitřními vrstvami zohledněte jejich přítomnost.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

 

Recenze

Hodnocení: 4.6

92%

zákazníků doporučuje

4

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 24. 5. 2020

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

UŽ JSEM BRAL JEDNOU KALHOTY A VŠE PODLE TABULKY VELIKOSTI OK

Alternativy

Hlídání ceny produktu