Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka W-TEC Lambreto Max 10"

Skvělý společník s robustní konstrukcí, předním i zadním odpružením a velmi výkonným motorem. Maximální rychlost 30 km/h a dojezd až 50 km! více


20 990 Kč

s DPH

nebo 4 x 5 247 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Elektrická koloběžka W-TEC Lambreto Max vás již na první pohled zaujme svou robustní konstrukcí a moderním designem. Díky silné baterii Li-Ion 15Ah 48V tato koloběžka skvěle zvládá delší vzdálenosti a je perfektní volbou pro každodenní přemisťování z příměstských částí do centra. Navíc si velmi silný motor o výkonu 700 W hravě poradí i s výjezdy prudkých kopců. Užívejte si snadnou a pohodlnou jízdu díky této skvělé koloběžce, která má dojezd až 50 km.

Přední i zadní odpružení

Praktické přední i zadní odpružení pohlcuje veškeré nerovnosti povrchu a stará se tak o maximálně pohodlnou jízdu. 10" nafukovací kola pak nabízí ideální a vyvážené spojení rychlosti a obratnosti. Bezpečnost pak zajišťuje dvojice kotoučových brzd. Při jízdě za deště a mokra zase přijdou vhod nainstalované blatníky.

Skladná konstrukce

Díky jednoduchému systému složení, se během okamžiku změní na kompaktního společníka. Maximální rychlost koloběžky je 30 km/h, která se dá korigovat třemi rychlostními módy. Samozřejmostí je i bezpečná jízda, o kterou se postarají kotoučové brzdy, kvalitní osvětlení s vysokým dosahem a protiskluzové rukojeti, díky kterým se stanou i delší trasy naprosto pohodlnými. 

Spoustu dalších vychytávek

Koloběžka Lambreto Max s elektromotorem o výkonu 700 W disponuje možností tří rychlostních režimů. Vy si tak dle svých potřeb zvolíte, jakou maximální rychlostí chcete jet. Využít můžete také praktický tempomat, který se automaticky spustí po pár vteřinách udržení rychlosti. Součástí jednoduché výbavy je i přehledný displej, který je skvěle čitelný i na přímém slunci či v noci. Můžete tak bez starostí sledovat kdykoliv aktuální stav baterie či rychlostní režim. Své najeté kilometry můžete kontrolovat i na aplikaci, s pomocí které propojíte chytrý telefon s koloběžkou.

Baterii Li-Ion
snadno dobijete přenosnou nabíječkou ze zásuvky 220 V na plnou kapacitu za cca 6 hodin. Na jedno dobití s koloběžkou ujedete až 50 km, takže při kratších trasách ji nemusíte pokaždé dobíjet, navíc máte neustále přehled o stavu baterie díky kontrolkám na displeji. V případě vybití baterie lze na koloběžce dojet i nouzově bez použití motoru.


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:  

materiál rámu hliníková slitina
výkon motoru 700 W
typ motoru bezkartáčový
maximální rychlost 30 km/h
rychlostní režimy 15/25/30 km/h
baterie  Li-Ion 15Ah, 48V
dojezd na jedno nabití až 50 km
čas pro plné nabití cca 6 - 7 hodin
brzdy kotoučové
pneumatiky přední i zadní nafukovací
velikost pneumatik 10" (25,4 cm)
výška nášlapu (horní) 18 cm
výška nášlapu (spodní) 9 cm
výška řídítek 118,5 cm (od země)
šířka řídítek 59 cm
osvětlení přední a zadní světlo, automatické brzdové
rozměry koloběžky 119 x 59 x 123cm
rozměry složené koloběžky 119 x 59 x 56 cm
minimální doporučená výška jezdce 150 cm
nosnost 120 kg
hmotnost 20 kg
další vybavení skládací mechanismus, přední i zadní odpružení, stojánek, displej s ukazatelem stavu baterie a aktuálního rychlostního módu, tempomat, blatníky, zvonek


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


UPOZORNĚNÍ: Elektrické koloběžky nemají homologaci pro jízdu v běžném provozu na pozemních komunikacích. Použití pouze na vlastní nebezpečí.


Nejezděte za deště nebo po mokré vozovce. Hrozí poškození elektroniky a baterie.

 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 25. 8. 2022

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Jezdím na koloběžce do práce, kopcovitý terén zvládá bez problému. Najeto asi 300km. Jsem velmi spokojen. Cena odpovídá kvalitě.

Dlouhý dojezd

Síla motoru

Široká řídítka

Dlouhý nášlap

Pohodlná jízda


Parametry

Maximální nosnost 120 kg
Minimální doporučená výška jezdce 150 cm
Kapacita baterie 15000 mAh
Dojezd 50 km
Maximální rychlost 30 km/h
Maximální stoupání 15 °
Hmotnost 20 kg
Výkon motoru 700 W
Velikost kol 10"
Brzdy kotoučové
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 1230 x 590 x 1190 mm
Typ kol nafukovací
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v zadním kole
Rekuperace ne
Sedlo ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!