Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Chrániče kolen POC Oseus VPD Knee

Vysoce odolné a přizpůsobivé chrániče s nejvyšším stupněm ochrany, ideální pro enduro a trail ježdění! více


Barva:  Uranium Black

Velikost:  M

2 290 Kč

s DPH

nebo 4 x 572 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Kolenní chrániče POC Oseus VPD Knee přináší svobodu vyjet kam se ti jen zachce! Jsou velmi lehké a zároveň dokonale sedí na těle, takže je výborně využiješ pro enduro jízdy a náročné traily. VPD materiál se při zahřátí přizpůsobuje tvaru těla a zajišťuje tak maximální volnost pohybu. Navíc je strategicky umístěn i na okrajích kolen, aby tě chránil i proti případným nárazům do rámu. Jakmile je chránič nárazu vystaven, materiál ztvrdne a nárazy absorbuje!

Chrániče jsou certifikovány dle normy EN 1621-1, a to pro vysokou úroveň ochrany 2, takže při testování prokázaly, že snesou i ty nejtěžší nárazy. Navíc mají úžasně širokou škálu využití co se počasí týče - od mrazů kolem -20°C až po perné čtyřicítky - takže vyjet můžeš po celý rok! Díky navlékacímu provedení s dlouhým rukávem se navíc jednoduše nasazují a hlavně zůstanou pevně na místě bez toho, aby tlačily.


Technický popis:

  • vysoce odolné kolenní chrániče pro širokou škálu sportů
  • perforovaný materiál pro perfektní prodyšnost za jízdy
  • jedinečně flexibilní chrániče, které kopírují pohyb kolene
  • extra boční ochrana proti nárazům do rámu kola
  • chránič se navléká a přiléhá těsně k tělu
  • certifikace: EN 1621-1, úroveň ochrany 2
  • materiál: aktivní materiál VPD

Tabulka velikostí:

Velikost XS S M L XL
Obvod 10 cm nad kolenem (cm) 33-37 38-41 42-45 46-49 50-53
Obvod lýtka (cm) 27-30 31-34 35-38 39-42 41-46





 

Parametry

Počet dílů 2 ks
Větrání ano
Norma EN 1621-1
Punčochový návlek ano
Obal ne
S přilbou ne
Pro děti ne
Pro dospělé ano
Na co koleno

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!