Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Chrániče loktů POC VPD System Lite Elbow

Vysoká odolnost vůči nárazům, maximální prodyšnost, vhodné pro enduro a trail jezdce. více


Barva:  Uranium Black

Velikost: 

Zvolte variantu produktu

2 059 Kč

s DPH

nebo 4 x 514 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Chrániče loktů POC VPD System Lite Elbow patří mezi prvotřídní chrániče s vysokou odolností proti nárazu. O váš teplotní komfort se postará jemná síťovina, z níž je rukáv vyroben, a velké větrací otvory v samotném chrániči. Díky výborné prodyšnosti jsou velmi pohodlné při jízdě a poskytují mnohem větší ventilaci než běžné chrániče. Hodnota absorpce nárazu splňuje nejpřísnější normy EN1621-1 a splňuje mimořádnou ochranu před nárazovými silami při pádu.

Chrániče loktů POC VPD System Lite Elbow budou ideální například pro enduro a trail jezdce, kteří vyžadují nejvyšší úroveň ochrany. Materiál VPD se při zahřátí přizpůsobuje tvaru těla, což zajišťuje maximální volnost pohybu. Když je ale vystaven nárazu, materiál ztvrdne a nárazy skvěle absorbuje.


Technický popis:

  • loketní chrániče pro širokou škálu využití
  • 3D modelované ochranné prvky
  • výborná prodyšnost pro lepší komfort při jízdě
  • větší ventilace, než u běžných chráničů
  • vysoká odolnost proti nárazům 
  • norma EN16211, úroveň ochrany 1
  • materiál: aktivní materiál VPD

Velikostní tabulka:

Velikost S M L XL
Obvod bicepsu v nejširším místě (cm) 31 33 35 37
Obvod předloktí v nejširším místě (cm) 26,5 28 29,5 31
 

Alternativy

Hlídání ceny produktu