Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka City Boss GX2 černá 8"

Výkonná ultralehká elektrokoloběžka se skládací konstrukcí, tempomatem a nosností až 100 kg. více


6 990 Kč

s DPH

nebo 4 x 1 747 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Elektrická koloběžka City Boss GX2 je navržena pro jízdu kratších vzdáleností po městě. Kompaktní konstrukce koloběžky vyřeší poslední míli z parkoviště do zaměstnání či kombinaci více dopravních prostředků při cestě do školy.

S důmyslným skládacím mechanizmem ji složíte či rozložíte do 3 vteřin a při délce složeného rámu 106 cm a hmotnosti pouze 11,2 kg jí snadno přenesete do výtahu nebo převezete autem, vlakem, MHD a uskladníte doma či v garáži. Protože lze rám sklopit i do parkovací polohy, koloběžka nepotřebuje stojánek.

Bezúdržbový motor 250 W je vhodný pro jezdce do 80 kg a v případě prudšího kopce můžete motoru dopomoci odstrkováním. Vzhledem k nízkému nášlapu 11 cm a menšímu odporu motoru lze na koloběžce bez přílišné námahy dojet i s vybitou baterií.

Tlačítkem na dotykovém LCD displeji můžete přepínat mezi 3 režimy pro omezení maximální rychlosti. Po zapnutí koloběžky je vždy aktivní naposledy nastavený režim: pomalý 15 km/h; střední 20 km/h; rychlý 25 km/h.

Baterii Li-Ion 6 Ah dobijete přenosnou nabíječkou ze zásuvky 220 V na plnou kapacitu za 3 hodiny. Při běžném provozu s koloběžkou na jedno nabití ujedete až 12 km. Celková vzdálenost může být kratší i delší; vždy závisí na hmotnosti jezdce, členitosti terénu, stylu jízdy, venkovní teplotě apod.

Na LCD displeji můžete sledovat aktuální stav baterie, aktuální rychlost a celkovou ujetou vzdálenost. Přední i zadní světlo napájené z centrální baterie zapnete přidržením dotykového tlačítka na displeji. Koloběžku zastavíte zadní elektronickou či nášlapnou brzdou.

Rám koloběžky z leteckého hliníku snese zatížení až 100 kg. Z důvodu bezpečnosti je doporučený věk pro používání koloběžky od 12 let. Po opotřebení skládacího mechanizmu ho lze seřídit tak, aby mechanizmus neměl nepříjemnou vůli v řízení.

Obě pevná pneu vás vždy dovezou do cíle bez rizika defektu a díky velikosti 8" bezpečně překonají i drobné nerovnosti. Přední a zadní odpružení pomáhá tlumit nepříjemné vibrace. Kola jsou chráněna blatníky.

Koloběžka je certifikována dle směrnice CE 2006/42/EC. Elektrická koloběžka City Boss naplňuje novou vizi ekologického světa. Vybavená špičkovou technologií promění každou jízdu městem v nevšední zážitek!


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:

materiál rámu letecký hliník
typ baterie Li-Ion
provozní napětí 48 V
typ motoru bezkartáčový stejnosměrný
max. stoupání 9,5° (17%)
výkon motoru 250 W
kapacita baterie 6 Ah / 24 V
max. rychlost 25 km/h
dojezd na 1 nabití 12 km
rychlost nabíjení 3 h
max. nosnost 100 kg
hmotnost 11,2 kg
velikost pneu 8" (20,3 cm) 
druh pneu přední i zadní pevné
brzdy zadní elektronická a nášlapná
3 rychlostní režimy cca 15 / 20 / 25 km/h
doporučený věk 12+
doporučená výška jezdce 155 - 200 cm
výška řídítek 97 cm
šířka řídítek 43 cm
šířka nášlapu 13 cm
délka nášlapu 44 cm
výška nášlapu - horní 11 cm
výška nášlapu - světlá 6,5 cm
rozměry rozložené koloběžky d106 x š38 x v109 cm
rozměry složené koloběžky d106 x š22 x v49 cm
LCD displej napájený centrální baterií
přední/zadní LED světlo napájené centrální baterií
brzdové LED světlo napájené centrální baterií
skládací mechanismus
blatníky
přední tlumič
zadní tlumič
nabíječka součástí balení


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


UPOZORNĚNÍ: Elektrické koloběžky nemají homologaci pro jízdu v běžném provozu na pozemních komunikacích. Použití pouze na vlastní nebezpečí.


Spotřebitel je při používání výrobku plně odpovědný za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích a za dodržování pravidel silničního provozu, zejména pak zákona č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích) a zákona č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu), případně za dodržování respektivních právních předpisů platících pro danou zemi.

 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 28. 9. 2020

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

Odporúčam


Parametry

Maximální nosnost 100 kg
Minimální doporučená výška jezdce 155 cm
Baterie 6 Ah / 24 V
Dojezd 12 km
Maximální rychlost 25 km/h
Maximální stoupání 9.50 °
Hmotnost 11.20 kg
Výkon motoru 250 W
Velikost kol 8"
Brzdy zadní elektronická, zadní nášlapná
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 1060 x 380 x 1090 mm
Typ kol bezdušová
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v zadním kole
Rekuperace ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!