Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka City Boss GV5 bílá 10"

Výkonná elektrokoloběžka se skládací konstrukcí, tempomatem, rozměrným nášlapem a nosností až 150 kg. více


19 990 Kč

s DPH

nebo 4 x 4 997 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Elektrická koloběžka City Boss GV5 je skvělou volbou na cesty po městě či na výlet do přírody. S dvojitě jištěným skládacím mechanizmem jí složíte či rozložíte do 8 vteřin a při délce složeného rámu 116 cm a hmotnosti 22 kg jí snadno převezete autem, vlakem, MHD nebo uskladníte doma či v garáži. Skládací mechanizmus lze po opotřebení seřídit a odstranit tak případnou nežádoucí vůli v řízení.

Bezúdržbový motor 500 W svižně zrychluje dokonce při zatížení 100 kg a vyveze vás i do prudšího kopce. Přední i zadní tlumiče snižují nepříjemné vibrace a koloběžka je tak vhodná i do mírného terénu.

Tlačítkem na displeji můžete přepínat mezi 3 režimy pro omezení maximální rychlosti. Po zapnutí koloběžky je vždy aktivní naposledy nastavený režim: pomalý cca 15 km/h - bezpečná rychlost pro začátečníky či jízdu za zhoršených jízdních podmínek; střední cca 25 km/h - příjemná cestovní rychlost; rychlý cca 35 km/h - pro svižnou jízdu na rovných úsecích šetřící váš čas.

Při delších cestách oceníte tempomat, který udržuje výkon koloběžky i bez stisknutého plynu - jeho funkci lze případně deaktivovat v servisním menu.

Baterii Li-Ion 15,4 Ah dobijete přenosnou nabíječkou ze zásuvky 220 V na plnou kapacitu za 6 - 7 hodin. Při běžném provozu s koloběžkou na jedno nabití ujedete až 35 km - při kratších cestách jí tak nemusíte pokaždé dobíjet. Celková vzdálenost může být kratší i delší; vždy závisí na hmotnosti jezdce, členitosti terénu, stylu jízdy, venkovní teplotě apod. Nouzově lze na koloběžce dojet odstrkováním i s vypnutým motorem.

Na transreflexním displeji skvěle čitelným i na přímém slunci či v noci můžete sledovat aktuální stav baterie, aktuální rychlost, dobu jízdy a ujetou vzdálenost. USB portem zezadu displeje lze dokonce nabíjet váš mobilní telefon či tablet, a to buď za jízdy nebo při stojící koloběžce pomocí 2-hodinového časovače.

Kovové světlo o výkonu 400 lumenů a dosahem 10 metrů vám bezpečně osvítí cestu i za tmy. K vyšší bezpečnosti také přispívá barevné ambientní podsvícení spodního rámu, které se spíná spolu se světly. Přední i zadní světlo napájené z centrální baterie zapnete spínačem na řídítkách, kde je umístěno i tlačítko houkačky a animovaných směrových světel. Během brzdění se navíc rozsvítí zadní brzdové světlo.

Koloběžku i při větších rychlostech spolehlivě zastavíte nezávislou zadní a přední mechanickou kotoučovou brzdou, která je navíc podporována brzdou elektronickou. Robustní rám koloběžky z leteckého hliníku snese zatížení až 150 kg. S výškově nastavitelnými řídítky s ergonomickými gripy je koloběžka vhodná pro jezdce s postavou 150 - 210 cm. Z důvodu bezpečnosti je doporučený věk pro používání koloběžky od 16 let. Na prostorném nášlapu se pohodlně svezete s chodidly za sebou či vedle sebe.

Rozšířené pneu 2,5" (6,4 cm) s průměrem 10" (25,4 cm) výborně přilnou i k vlhkému povrchu. Kola jsou chráněna odolnými blatníky. A díky dvojitým ráfkům lze píchlou duši či opotřebovaný plášť vyměnit i v domácích podmínkách.

Koloběžka je certifikována dle směrnice CE 2006/42/EC. Elektrická koloběžka City Boss naplňuje novou vizi ekologického světa. Vybavená špičkovou technologií promění každou jízdu městem v nevšední zážitek!


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:

materiál rámu letecký hliník
typ baterie Li-Ion
provozní napětí 48 V
typ motoru bezkartáčový stejnosměrný
max. stoupání 9,5° (17%)
výkon motoru 500 W
kapacita baterie 15,4 Ah / 48 V
max. rychlost 35 km/h
dojezd na 1 nabití 35 km
rychlost nabíjení 6-7 h
max. nosnost 150 kg
hmotnost 22 kg
velikost pneu 10" (25,4 cm) - rozšířené 
druh pneu nafukovací
brzdy přední i zadní kotoučová
3 rychlostní režimy cca 15 / 25 / 35 km/h
doporučený věk 16+
doporučená výška jezdce 150 - 210 cm
výška řídítek 67 - 98 cm
šířka řídítek 61 cm
šířka nášlapu 20 cm
délka nášlapu 54 cm
výška nášlapu - horní 21 cm
výška nášlapu - světlá 13 cm
rozměry rozložené koloběžky d120 x š61 x v117 cm
rozměry složené koloběžky d116 x š26 x v42 cm
tempomat
multifunkční displej s transreflexní vrstvou napájený centrální baterií
ambientní podsvícení spodního rámu
přední/zadní LED světlo napájené centrální baterií
brzdové LED světlo napájené centrální baterií
USB port pro nabíjení mobilu/tabletu - napájený centrální baterií
skládací mechanismus
dvojdílné ráfky pro snadnou výměnu duše a pneu
blatníky, stojánek, houkačka
přední tlumič
zadní tlumič
nabíječka součástí balení


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


UPOZORNĚNÍ: Elektrické koloběžky nemají homologaci pro jízdu v běžném provozu na pozemních komunikacích. Použití pouze na vlastní nebezpečí.


Spotřebitel je při používání výrobku plně odpovědný za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích a za dodržování pravidel silničního provozu, zejména pak zákona č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích) a zákona č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu), případně za dodržování respektivních právních předpisů platících pro danou zemi.

 

Recenze

Hodnocení: 4.5

90%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 9. 1. 2021

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

Zatiaľ som spokojny


Parametry

Maximální nosnost 150 kg
Minimální doporučená výška jezdce 150 cm
Baterie 15,4Ah / 48V, Li-Ion
Dojezd 35 km
Maximální rychlost 35 km/h
Maximální stoupání 9.50 °
Hmotnost 22 kg
Výkon motoru 500 W
Velikost kol 10"
Brzdy kotoučové
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 1200 x 610 x 1170 mm
Typ kol nafukovací
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v zadním kole
Rekuperace ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!