Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Pánské moto kalhoty W-TEC Spirital

Odolný materiál PolyMaxTex, ventilace s velkými panely na stehnech, odnímatelné šle, žebrované strečové panely. více


Barva: 

Velikost: 

Zvolte variantu produktu

4 490 Kč

s DPH

nebo 4 x 1 122 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Pánské moto kalhoty W-TEC Spirital představují velmi dobře vybavené a především také bezpečné kalhoty vybavené certifikovanými chrániči v kritických oblastech boků a kolen. Navíc jsou vyrobeny z vysoce odolné a zároveň lehké tkaniny PolyMaxTex. Bezpečnost v neposlední řadě zvyšují i strategicky rozmístěné reflexní prvky.

Z vnitřní strany kalhoty disponují prodyšnou síťovinou. Ta společně s nastavitelnou ventilační technologií AirVent System na stehnech umožňuje udržovat příjemný vnitřní komfort díky přísunu čerstvého vzduchu - což se bude hodit především za vyšších teplot a v letních měsících. Hlavní výhodou zde jsou totiž velké ventilační panely čtyřúhelníkového tvaru, které lze zajistit v otevřené poloze na magnet. Naopak v chladnějších dnech lze tuto ventilaci kompletně uzavřít a kalhoty vybavit odnímatelnou vnitřní tepelnou vložkou, disponující zároveň i nepromokavou membránou.

Praktičnost kalhot doplňují boční kapsy. Díky stahovacím popruhům v pase lze velikost kalhot upravit podle potřeby - prostě tak, aby vám co nejlépe sedly. Pro ještě větší komfort jsou vybaveny odnímatelnými šlemi, elastickými panely v oblasti beder a kolen, možností rozšířit spodní část nohavic a dalšími detaily, které dotahují možnosti pohodlí a pohybu v kalhotách na absolutní maximum.

Skvělé vlastnosti, sportovní střih a designové i praktické detaily pánských moto kalhot W-TEC Spirital potěší každého motorkáře.


Technický popis:

  • vyjímatelné CE chrániče na bocích a kolenou
  • AirVent System - velké ventilační panely na stehnech uzavíratelné na voděodolný zip a suchý zip s možností zajištění v otevřené poloze na magnet
  • reflexní prvky Visionight (nad koleny, na koncích nohavic)
  • odnímatelná vnitřní tepelná vložka s nepromokavou membránou 2v1
  • 2 přední kapsy na zip
  • žebrované strečové panely v oblasti kolen a na bedrech
  • možnost nastavení v pase manžetou se suchými zipy
  • možnost rozšíření konců nohavic na zip a suchý zip
  • protiskluzová vrstva na sedu
  • nastavitelné a odepínatelné šle s přezkami
  • krátký i dlouhý hrubý zip na propojení kalhot s bundou (kombinéza)
  • prodyšná síťovinová podšívka mesh
  • vysoce kvalitní, odolná a zároveň lehká tkanina PolyMaxTex 650D
  • voděodolné vlastnosti tkaniny
  • materiál: vnější 100% polyester, podšívka 100% polyester

Velikostní tabulka (rozměry kalhot):

  Obvod pasu (cm) Obvod boků (cm) Celková délka (cm) Délka od rozkroku (cm)
S 88 107 115 85
M 92 110 115 85
L 96 113 116 85
XL 100 117 116 85
XXL 104 120 117 86
3XL 108 123 117 86
4XL 112 126 118 86
5XL 117 129 118 86
6XL 122 131 119 87

Jak měřit: Jedná se o vnější rozměry oblečení při mírném natažení. Nejedná se o míry těla. Rozměry tedy v nejoptimálnějším případě porovnávejte se svým původním oblečením, které vám dobře sedí. U oblečení s vnitřními vrstvami zohledněte jejich přítomnost.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

 

Recenze

Hodnocení: 4.3

86%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 18. 3. 2021

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Kvalitní provedení, švy, látky, spojení s bundou sedí

Alternativy

Hlídání ceny produktu