Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka inSPORTline/W-TEC Zitter 10" AKCE

Robustní skládací konstrukce, vhodná i na silnice, dlouhý dojezd, tempomat, bohatá bezpečnostní výbava, nafukovací kola, vhodná zejména pro dospělé. více


19 990 Kč

22 390 Kč s DPH

-11%

ušetříte 2 400 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

nebo 4 x 4 997 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Elektrokoloběžka inSPORTline/W-TEC Zitter je výbornou volbou mezi skládacími koloběžkami s elektrickým pohonem. Maximální rychlost koloběžky je 45 km/h a díky vysokému výkonu 500 W s 960 otáčkami motoru za minutu je hbitá za každých okolností. Bezkartáčový motor umístěný v zadním kole nevyžaduje žádnou údržbu a při doporučené maximální zátěži 150 kg si bez potíží poradí i s 10° stoupáním. Ani kopce tak nebudou překážkou. Koloběžka s elektromotorem výborně poslouží pro cesty do práce či do školy, ale užijete si s ní spoustu zábavy i při obyčejných projížďkách a na jiných výletech.
 

Robustní, ale lehká a skladná

I přes svůj vysoký výkon váží koloběžka díky lehkému rámu z leteckého hliníku pouze 18,5 kg a několika rychlými pohyby ji snadno složíte či zas rozložíte do stavu připraveného k jízdě. Přenášení a skladování tak nebude žádný problém.
 

Výletování daleko za hranice města

dlouhý dojezd až 55 km se stará lithiová baterie o kapacitě 15 Ah. S jedním nabitím, které na plnou kapacitu trvá 6-8 h, tak zvládnete hned několik cest. Koloběžka je pojízdná i bez využití motoru, takže i v případě vybití na místo dorazíte. Baterie je umístěna přímo v nášlapu koloběžky, takže při jízdě nijak nepřekáží a ani vzhledově nepůsobí rušivým dojmem. Nabíjí se standardní kompaktní nabíječkou, kterou budete moci nosit kamkoliv s sebou. 
 

Vše pod kontrolou

Elektrická koloběžka inSPORTline/W-TEC Zitter má řídítka nastavitelná v rozmezí 84 až 115 cm, takže se pohodlně svezou jezdci menší i vyšší postavy. Na přehledném podsvíceném displeji si můžete zobrazit všechny potřebné údaje jako aktuální rychlost, stav baterie, ujetou vzdálenost na aktuální trase, celkově ujetou vzdálenost či čas. Navíc je na displeji umístěný USB port, díky kterému můžete z baterie koloběžky nabíjet například mobilní telefon.
 

Tempomat

Vyrážíte na delší výlet? Využijte tempomat. Stačí, pokud necháte koloběžku chvíli jet stejnou rychlostí a tempomat se automaticky aktivuje. Můžete pak pustit plynovou páčku a věnovat se jízdě. Při brždění dojde k vypnutí tempomatu. Pokud nechcete tempomat vůbec používat, je možné jej deaktivovat v menu koloběžky.
 

Pohodlí i bezpečnost

Elektrokoloběžka inSPORTline/W-TEC Zitter je dobře vybavena. Nafukovací 10“ kola s kvalitními plášti zaručují hladkou jízdu a výborné jízdní vlastnosti. Výkon koloběžky bezpečně krotí i v nejvyšších rychlostech dvojice spolehlivých kotoučových brzd.

 

Rozjezdy pro hvězdy :)

Koloběžka se nerozjede sama od sebe tím, že nechtíc zavadíte o plynovou páčku. Počká na to, až jí uvedete sami do pohybu odrážením od země, podobně jako na klasické koloběžce. Pokud se ovšem chcete rozjíždět s dopomocí motoru hned z místa, není problém - lze to nastavit v menu displeje. V takovém případě zde můžete také upravit, zda takový rozjezd má být plynulého nebo agresivnějšího rázu.

 

A ještě něco navíc?

Jistě! Dalším důležitým bezpečnostním prvkem je osvětlení. Zitter disponuje předním i zadním světlem napojeným na baterii a nechybí ani brzdové světlo, které se rozbliká automaticky ihned po stisknutí brzdy. Změnu směru jízdy navíc můžete indikovat zadními blinkry. Výbava také zahrnuje hlasitý klakson a dvojici blatníků, kterou v nepříznivých podmínkách jistě oceníte. Rozměrný nášlap umožní každému najít si pohodlný postoj při jízdě i na delších trasách. Komfortu napomáhají i široká řídítka s ergonomicky tvarovanými gripy z měkké gumy. 

Tento spolehlivý dopravní prostředek je ideální pro rychlé přesuny a výlety, zamilují si jej i milovníci rychlé jízdy.


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:

materiál rámu letecký hliník
výkon motoru 500 W
typ motoru bezkartáčový stejnosměrný
maximální otáčky motoru 960/min
maximální točivý moment 9,5 Nm
rychlostní režimy 25/35/45 km/h
maximální stoupání 10° (17,36 %)
baterie Li-Ion 15 Ah, 48 V
dojezd na jedno nabití až 55 km
čas pro plné nabití 6 - 8 h
brzdy kotoučové
pneumatiky nafukovací
velikost pneumatik 10" (25,4 cm)
maximální nahuštění 3,1 bar / 45 psi
rozměry nášlapu 50 x 21,5 cm
výška nášlapu (horní) 16,5 cm
výška nášlapu (spodní) 10,5 cm
výška řídítek 84 - 115 cm
šířka řídítek 56 cm
osvětlení přední a zadní, automatické brzdové, zadní směrová světla (blinkry)
rozměry koloběžky 120 x 56 x 115 cm
rozměry složené koloběžky 115 x 24 x 38 cm
minimální doporučená výška jezdce 150 cm
nosnost 150 kg
hmotnost 18,5 kg
možnosti nastavení tempomat, start s odrazem/bez odrazu, plynulost rozjezdu
další vybavení skládací mechanismus, podsvícený multifunkční displej (napájený centrální baterií), hlasitý klakson, stojánek, blatníky, USB port pro nabíjení mobilního telefonu

poznámka: fotografie je ilustrační, logo může být odlišné



Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


Spotřebitel je při používání výrobku plně odpovědný za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích a za dodržování pravidel silničního provozu, zejména pak zákona č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích) a zákona č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu), případně za dodržování respektivních právních předpisů platících pro danou zemi.


Nejezděte za deště nebo po mokré vozovce. Hrozí poškození elektroniky a baterie.

 

Recenze

Hodnocení: 4.8

96%

zákazníků doporučuje

10

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 7. 7. 2020

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Ideální do města když jsou všude kolony aut. Rychlost a bezpečnost díky kotoučovým brzdám, jednoduchost rozložení a složení ale hlavně se pohodlně vejde do kufru auta typu sedan. Plyn má velkou citlivost, ale je to jen o tom si na to zvyknout.

Rychlost a ovladatelnost

Bezpečnost - přední a zadní kotoučová brzda

Skladnost vejde se perfektně do kufru auta

Velká citlivost plynu


Parametry

Maximální nosnost 150 kg
Minimální doporučená výška jezdce 150 cm
Baterie 15Ah / 48V, Li-Ion
Dojezd 55 km
Maximální rychlost 45 km/h
Maximální stoupání 10 °
Hmotnost 18.50 kg
Výkon motoru 500 W
Velikost kol 10"
Brzdy kotoučové
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 1200 x 560 x 1150 mm
Typ kol nafukovací
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v zadním kole
Rekuperace ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!