Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Moto helma Nolan N87 Carnival N-Com - Flat Black-Purple

Skořepina z Lexanu, aplikace Pinlock proti mlžení, zapínání systémem Microlock². více


Barva:  Flat Black-Purple

Velikost:  L (59-60)

7 690 Kč

s DPH

nebo 4 x 1 922 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Bojíte se, že Vám koloběžka při delším používání nevydrží? U nás se bát nemusíte. Na vybrané koloběžky s pevným rámem poskytujeme rozšířenou záruku 5 let. O kvalitě našich koloběžek nepochybujeme. U vybraných přileb LS2 (FF399 Valiant, FF900 Valiant II, FF313 Vortex, MX471 Xtra, MX470 Subverted, FF327 Challenger) nabízíme záruku 5 let - na zboží které nebylo poškozeno vlastním zaviněním či neúměrně zatěžováno.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Moto helma Nolan N87 Carnival N-Com je integrální přilba od známé italské značky Nolan. Nabízí sportovní zpracování a přesto vysoce elegantní design s propracovanými technickými vlastnostmi a prvky. Velkou předností této helmy je velké hledí s ochranou proti poškrábání i zamlžování, funkční ventilační systém s AirBooster technologií a pohodlné vnitřní polstrování. To je plně odnímatelné a omyvatelné. Potěší i přítomnost sluneční clony, která přijde vhod především při jízdách proti ostrému slunci. Eyewear Adaptive System zajistí nebývalý komfort nositelům optických brýlí. Moto helma Nolan N87 Carnival N-Com splňuje vysoké nároky na kvalitu a je ideální pro mnoho podmínek použití, tedy jak pro dlouhé cesty, tak i pro každodenní jízdy po městě.

Klíčové vlastnosti:

Ultraširoké hledí
Obrovský povrch hledí umožňuje širší pohled, a to i do stran, čímž se výrazně zvyšuje aktivní bezpečnost. Inovativní mechanismus vyklápění hledí (patentovaný) umožňuje větší rozšíření oblasti pokryté Pinlock® vnitřním odstranitelným hledím a snižuje tak riziko náhodného otevření či zavření hledí, nebo nepříjemných infiltrací. Je označeno jako S/R (Scratch Resistant - odolný proti poškrábání).

Sluneční clona
Vnitřní hledí VPS je umístěno na vnitřní straně helmy a vyrobeno z Lexanu, je odolné proti poškrábání i proti zamlžení a s UV ochranou až do 400 nanometrů. Velmi snadné na odejmutí z helmy. Lze velmi snadno aktivovat i rychle vytáhnout.

Airbooster  technologie a ventilační systém
Exkluzivní technologie AirBooster v horní části hlavy zajišťuje optimální ventilaci hlavy jezdce. Vzduch je vtlačován z horního přívodu a veden do nejkritičtějších oblastí, čímž zabrání jakémukoli rozptylu, a tím je zajištěn maximální komfort i v těch nejnáročnějších podmínkách jízdy. Navíc je ventilační systém vybaven přívodem vzduchu v bradovém chrániči, díky kterému je umožněna ventilace v úrovni úst a vzduch může směřovat přímo k hledí, což zabrání zamlžování. Integrované zadní vývody vzduchu vyvedou teplý a zatuchlý vzduch směrem ven z přilby.

Microlock2
Dvojitý retenční systém s mikrometrickým nastavením. Skládá se z jedné termoplastické ergonomické otevírací páky a druhé hliníkové ozubené přidržovací páky. Bradový pásek tak lze otevřít jen otočením, čímž se minimalizuje možnost nechtěného otevření.

Prostor pro brýle
Exkluzivní systém určený Eyewear Adaptive System pro pohodlí nositelů brýlí. Rychle a jednoduše umožní získat dostatek prostoru ve výplni oblasti tváře, aby se tam pohodlně vešly obruby brýlí. Systém je reverzibilní, takže lze vrátit zpět do původní podoby.


Technický popis:

  • široké hledí s velkým zorným polem, z kvalitního materiálu odolného proti poškrábání
  • aplikace Pinlock proti mlžení
  • VPS sluneční clona z Lexanu s UV 400 ochranou
  • ventilační systém AirBooster se 2 vstupy
  • přívod vzduchu v bradovém chrániči
  • vnitřní polstrování z mikro-perforované tkaniny
  • plně odnímatelné a omyvatelné polstrování Clima Comfort
  • prostorný interiér i pro nositele brýlí (Eyewear Adaptive System)
  • zapínání: přezkou se systémem Microlock2
  • materiál skořepiny: Lexan
  • hmotnost: 1420 g
  • homologace: ECE 22.05 (norma pro evropský trh)

 

Parametry

Hmotnost 1420 g
Sluneční clona ano
Odnímatelné polstrování ano
Materiál skořepiny Lexan
Větrací otvory ano
Příprava pro interkom ano
Homologace ECE ano

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!