Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka inSPORTline Skootie se sedlem

Skládací elektrokoloběžka se sedlem, výkon 350 W a dojezd 28 km, rozměrný nášlap, přední i zadní světlo, vhodná pro dospělé i děti od 10 let. více


14 690 Kč

s DPH

nebo 4 x 3 672 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Elektrokoloběžka inSPORTline Skootie se sedlem je skvělým pomocníkem pro cesty do práce či do školy, ale užijete si s ní spoustu zábavy i při obyčejných projížďkách a na jiných výletech. Samotná koloběžka přes svůj vysoký výkon váží i díky lehkému hliníkovému rámu pouze 13,5 kg a několika rychlými pohyby ji snadno složíte či rozložíte do připraveného stavu. Přenášení a skladování tak nebude žádný problém. Maximální rychlost koloběžky je 35 km/h. Při doporučené maximální zátěži 120 kg si snadno poradíte i s 15% stoupáním. Ani prudké kopce tak nebudou překážkou. Bezkartáčový motor umístěný v zadním kole navíc nevyžaduje prakticky žádnou údržbu.

O dlouhý dojezd až 28 km se stará lithiová baterie o kapacitě 10 Ah. S jedním nabitím, které na plnou kapacitu trvá 4-5 h, tak zvládnete hned několik cest. Koloběžka je pojízdná i bez využití motoru, takže i v případě vybití na místo dorazíte. Baterie je umístěna přímo v nášlapu koloběžky, takže při jízdě nijak nepřekáží a ani vzhledově nepůsobí rušivým dojmem. Nabíjí se standardní kompaktní nabíječkou, kterou budete moci nosit kamkoliv s sebou. 

Elektrická koloběžka inSPORTline Skootie je vhodná i pro děti od 10 let. Řídítka lze totiž nastavit v rozmezí 88 až 114 cm, takže se pohodlně svezou děti i dospělí. Na přehledném barevném displeji si můžete zobrazit všechny potřebné údaje jako aktuální rychlost, stav baterie, ujetou vzdálenost na aktuální trase, celkově ujetou vzdálenost či čas. Navíc je na displeji umístěný USB port, díky kterému můžete z baterie koloběžky nabíjet mobilní telefon.

Koloběžka s elektromotorem inSPORTline Skootie je skvěle vybavena. 8“ kola (přední nafukovací, zadní bezdušové) s kvalitními plášti zaručují v kombinaci s odpružením maximálně hladkou jízdu a ty nejlepší jízdní vlastnosti. Výkon koloběžky bezpečně krotí i v nejvyšších rychlostech spolehlivá zadní bubnová brzda. Dalším důležitým bezpečnostním prvkem je osvětlení. Skootie disponuje předním i zadním světlem napojeným na baterii a nechybí ani brzdové světlo, které se rozbliká automaticky ihned po stisknutí brzdy. Všechna světla jsou decentně a rafinovaně umístěna v rámci nášlapu, díky čemuž pak nepůsobí rušivým dojmem. Výbava také zahrnuje dvojici blatníků, kterou v nepříznivých podmínkách jistě oceníte. Rozměrný nášlap umožní každému najít si pohodlný postoj při jízdě i na delších trasách. Komfortu napomáhají i široká řídítka s ergonomicky tvarovanými gripy z měkké gumy. 

Přídavné sedlo rozšíří možnosti Vaší elektrokoloběžky. Pokud máte raději "vyhlídkovější" styl jízdy v sedě, je toto sedlo skvělou volbou. Předností je jeho odpružení, jak na sedlovce, tak samotném sedle, aby byla jízda co nejpohodlnější. I samotný materiál sedla je příjemně měkký a komfortní. Nastavitelná je jak výška, tak i úhel sedla, čímž si jej můžete přizpůsobit podle vlastní potřeby a požadavků.

Tento trendový dopravní prostředek si zamilují nejen dospělí pro rychlé přesuny a výlety, ale i děti pro aktivně strávený čas na čerstvém vzduchu a milovníci rychlé jízdy.


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:

materiál rámu hliník
výkon motoru 350 W
typ motoru bezkartáčový
maximální otáčky motoru 1200/min
maximální točivý moment 9,5 Nm
rychlostní režimy 20/25/35 km/h
maximální stoupání 8,5° (15 %)
baterie Li-Ion 10 Ah, 36 V
dojezd na jedno nabití 28 km (při maximální rychlosti do 25 km/h a hmotnosti uživatele do 70 kg)
čas pro plné nabití 4 - 5 h
brzdy zadní bubnová
pneumatiky přední nafukovací, zadní bezdušové
velikost pneumatik 8" (20,3 cm)
maximální nahuštění 2,5 bar / 36 psi
rozměry nášlapu 44,5 x 18 cm
výška nášlapu (horní) 14 cm
výška nášlapu (spodní) 9 cm
výška řídítek 88 - 114 cm
šířka řídítek 53,5 cm
osvětlení přední a zadní světlo, automatické brzdové
rozměry koloběžky 100 x 56 x 120 cm
rozměry složené koloběžky 95 x 18 x 38 cm
minimální doporučená výška jezdce 130 cm
nosnost 120 kg
hmotnost 13,5 kg
hmotnost sedla 2,2 kg
maximální výška sedla 56 cm (od nášlapu)
další vybavení odnímatelné odpružené sedlo, skládací mechanismus, barevný multifunkční displej (napájený centrální baterií), stojánek, přední tlumič, blatníky, USB port pro nabíjení mobilního telefonu

poznámka: fotky koloběžky jsou ilustrační, koloběžka navíc disponuje centrálním předním světlem a jinak tvarovanými blatníky



Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


Spotřebitel je při používání výrobku plně odpovědný za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích a za dodržování pravidel silničního provozu, zejména pak zákona č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích) a zákona č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu), případně za dodržování respektivních právních předpisů platících pro danou zemi.

 

Recenze

Hodnocení: 4

80%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 11. 4. 2020

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz


Parametry

Maximální nosnost 120 kg
Minimální doporučená výška jezdce 130 cm
Baterie 10Ah / 36V, Li-Ion
Dojezd 28 km
Maximální rychlost 35 km/h
Hmotnost 13.50 kg
Výkon motoru 350 W
Velikost kol 8"
Brzdy zadní bubnová
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 1000 x 560 x 1200 mm
Typ kol nafukovací + bezdušové
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v zadním kole
Rekuperace ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!