Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrokoloběžka Powero City 8" - bílá

Bezúdržbové pneumatiky, Samsung baterie s velkou kapacitou, rám z leteckého hliníku, elektromagnetická rekuperační brzda. více


Barva:  černá

26 999 Kč

s DPH

nebo 4 x 6 749 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Víme, že koloběžku nemáte na to, abyste se o ni starali. Křivé brzdové kotouče, defekty, pískající brzdy, poškozené panty a ložiska, poškrábané plasty,... To je to, na co s Powero City rovnou zapomeňte. Elektrokoloběžka má být kopec srandy a skvělý společník, a ne noční můra.
 

Dokonalost v jednoduchosti

Víme, co potřebujete do města a dotáhli jsme to do dokonalosti. Proto používáme elektromagnetickou rekuperační brzdu, která se neopotřebuje a vždy spolehlivě zastaví. Bezúdržbové pneumatiky, letecký hliník místo levných plastů, značková baterie Samsung, kvalitní odpružení. Děláme vše pro to, aby Vaše jediná práce s Powero City byla dobít občas její obrovskou baterii.

Hmotnost pouhých 11,3 kg

Lehčí koloběžku s podobnými parametry nenajdete. Navíc má Powero City při této neuvěřitelné váze, díky které unesou koloběžku i děti, plně odpružené nejen zadní, ale i přední kolo. To zvyšuje bezpečnost i komfort z jízdy po našich rozbitých cestách a chodnících. Přidejme k tomu úžasný dojezd a výkon, a sami přijdete na to, že k této koloběžce není rozumná alternativa.
 

Baterie Samsung s vysokou kapacitou

Nechcete žádné kompromisy, jen to nejlepší z nejlepšího. Proto má Powero City baterie od Samsungu, a to pořádně nadupané. 378 Wh Vám postačí na pohodlný dojezd až 40 km, takže se nemusíte neustále strachovat, zda Vám dojde šťava. Nedojde a Vy pohodlně a odpočinutý přijdete všude tam, kam se v rámci města vydáte. Doba nabíjení? Jen 3-4 hodiny z 0 na 100%. Navíc používáme jen špičkové značkové baterie z továrny Samsung, protože víme, že od nás očekáváte jen to nejlepší.
 

Pořádný výkon

Nízká hmotnost neznamená nízký výkon. 500 W Vám bohatě stačí na jízdu až 36 km/h, což ve městě ani není potřebné a proto výkon spíše využijete na bleskové zrychlení a případné stoupání do kopce. Powero City zvládne stoupání až do 25 stupňů!
 

Plně odpružený podvozek

Koloběžky, které mají kvalitně odpružené kola začínají na váze okolo 20 kg. Powero City je výjimka. Zadní výkyvné pružení v kombinaci s předním teleskopickým přináší jízdu, jakou jste ještě nezažili. Zapomeňte na pevné podvozky! Powero City navíc unese až 125 kg, takže se nemusíte bát, že nic nevydrží.
 

Dojezd až 40 km

Dojezd byl donedávna největším strašákem všech zařízení elektromobility. Proto jsme se rozhodli zbourat tyto předsudky a přinesli koloběžku, kde si hlavu s dojezdem trápit nemusíte. Víme, že Vy jezdit v ideálních podmínkách nebudete, ale s touto baterií se dojezdu bát nemusíte, i kdyby byl ten reálný jen poloviční! Při váze jen 11 kg jde o malý zázrak.
 

Rekuperace energie při brždění

Powero City je plná unikátních technologií, některé z nich znáte spíše z F1 než z ulice. Při brždění si Powero City dobíjí baterii pomocí rekuperace, podobně jako některé elektromobily či F1. Protože tato koloběžka je vyrobena do města, kde budete hodně a často brzdit, byla by škoda přeměnit všechnu kinetickou energii jen na teplo brzdových destiček a ty tak opotřebovat. Radši jí prodloužíme dojezd a zkrátíme dobu dobíjení, až přijedete domů.
 

Maximální rychlost 36 km/h

Víc než potřebujete kdekoliv ve městě. A to je dobře, protože víte, že máte vždy k dispozici dostatek výkonu. Ten se projeví lepším zrychlením, ale i bržděním (protože je rekuperační). Rychlost si umíte omezit a prodloužit tak dojezd. K dispozici máte navíc i tempomat. Pokud to však podmínky umožní, rychlost je jen na vás a máte jí k dispozici dost... A do cíle nepřijedete celý zpocený, ale dobře naladěný ze skvělé jízdy...
 

Lehce složitelná

Powero City složíte rychleji, než dočtete tuto větu. Při nízké hmotnosti a skladnosti ji dostanete všude. Do kufra auta, vlaku, autobusu, tramvaje, pod stůl v kavárni, do batohu, do kanceláře... Nikdo Vás nezastaví, pretože Powero City je nenápadná koloběžka, která nekřičí, že je elektrická. Svými rozměry ji nerozeznáte od obyčejné, mechanické koloběžky. Dokud se na ni nepostavíte a neodjedete jako vítr...

Údržba motoru? Není potřeba!

Motor jsme umístili přímo do předního kola. Nepotřebuje žádný řetěz, žádný olej, žádnou údržbu. Je přímo v náboji a přenos energie je tak extrémně efektivní. Zároveň je uzavřený tak, aby se do něho neprášilo a zvýšila se jeho životnost. Má až 500 W výkonu a jde o moderní, bezkartáčový motor, který se neopotřebuje ani po tisících kilometrech na plný plyn. Koloběžku si nekupujete na jeden rok a nejde o malou investici, proto si vyberte takovou, která poslouží roky bez toho, aby neustále něco vyžadovala.
 

Unikátní pneumatiky

Kolobežku si nekupujete na to, abyste jí sloužili, ale aby sloužila ona Vám. A to i po tisících kilometrech. Právě proto máme bezúdržbové pneumatiky, které jednoduše nedostanou defekt, což Vám garantujeme. Zároveň jsou však pružné a pohodlné při jízdě. Toto stojí za patent! Je to technologie malých vzduchových komůrek, které zabezpečují pohodlnou a bezpečnou jízdu bez strachu z defektu. Defekt není nic, na co máte náladu, když ho dostanete. Mnoho jiných koloběžek nemá kvalitný podvozek, ani tuto technologii a snaží se to nahradit dušovými pneumatikami, které sbírajích v městách defekty všude, kde projedou. S Powero City se Vám to nestane!
 

Nelekne se noci

Silné světlo vpředu i vzadu, abyste viděli a bylo Vás vidět. Světlo můžete ovládat přímo za jízdy nebo si ho můžete nastavit na automatiku - když se setmí, Powero City koloběžka Vám sama posvítí na jízdu pomocí strategicky umístněných výkonných LED diod. Pokud Vám někdo skočí do cesty, piezo-elektrický zvonek poslouží jako spolehlivé upozornění.
 

Funkce zero start

Koloběžka se nerozběhne naplno sama od seba jen tím, že nechtíc zavadíte o plynovou páčku, ale počká na to, až ji rozběhnete sami odražením se od země jako na klasické kolobežce. Samozřejmě pokud se chcete rozjet přímo z místa, můžete tuto bezpečnostní vlastnost kdykoliv deaktivovat v menu koloběžky.
 

Tempomat na koloběžce

Vyrážíte na delší trasu? Využijte tempomat. Stačí když Powero City koloběžku necháte jet chvíli stejnou rychlostí a ona si ji zapamatuje. Můžete pustit plynovou páčku a věnovat se jízdě. Jen co se dotknete brzy, tempomat se automaticky bezpečně vypne. Tato funkce je samostatně aktivovatelná, stejně jako omezovač maximální rychlosti a je jen na Vás, zda se Vám to zalíbí.
 

Žijeme zdravě v zdravém světě

Elektromobilita pomáha naší planetě a jde o budoucnost, která udělá svět lepším, zdravším a ekologičtějším místem pro život našich dětí. Energetická náročnost přesunů na koloběžce je mnohonásobně nižší než při přepravě autem nebo autobusem (a to i elektrickým) a tak minimalizujete ekologickou stopu, kterou po sobě zanechávate.

Léty ověřený výrobce

Koloběžky pro Powero vyrábí špičkový výrobce E-TWOW, který pro model Powero City zabezpečil víceré vylepšení, zejména v oblasti spolehlivosti. Nejde teda o žádneho nováčka, který za rok či dva zmizí z trhu, ale výrobce, který elektrické koloběžky úspešně vyrábí již devátý rok ve stovkách tisíc kusů a jezdí se na nich po celém světě. Powero City má všechny potřebné certifikáty pro evropský trh a splňuje požadované parametry, jako například normy EN 61000-6-1:2007, EN 61000-6-3:2007+A1:2011, EN ISO 12100:2010.


Technický popis:

Hmotnost: 11,3 kg (včetně baterie)
Typ baterie: SAMSUNG Li-Po (Lithium-Polymer) 36V, 378 Wh (10,5 Ah)
Nabíječka: UL certifikovaná - 3 A
Doba nabíjení: 3 - 4 h
Maximální rychlost: do 36 km/h
Omezovač rychlosti: 12 / 20 / 25 km/h, vypnutelný
KERS technologie: ano, rekuperace při brzdění
Systém ovládání: brzda - páčka a nožní, plyn - páčka
Tempomat: ano, vypnutelný v nastavení
Funkce Kick-start: ano, vypnutelná v nastavení
Výkon: 500 W
Stoupání: 14° (25%) (v závislosti na váze a podmínkách)
Motor: brushless (bezkartáčový, bezkomutátorový) DC, v náboji kola
Dojezd: až 40 km
Nosnost: 125 kg (dle dlouhodobého testování), 110 kg (optimální maximální nosnost)
Materiál: ultrapevný hliník 6061 T6
Osvětlení: přední světlo s výkonnou LED (6ks), kontrolovaná přes CPU + automatický světelný senzor + zadní světlo v blatníku
Přenos síly: motor přímo v náboji předního kola
Podvozek: odpružené zadní i přední kolo
Brzdy: zdvojený brzdový systém (přední elektromagentická brzda s KERS, zadní nožní brzda), vylepšené brždění, jen 6 m z 25 km/h při 70 kg
Rozměry složené koloběžky: d97 cm x v33 cm x š14,5 cm
Rozměry rozložené koloběžky: d102 cm x v116 cm x š38 cm
Pneumatiky: bezúdržbové, patentovaný systém dutin
Rozvod: 67 cm
Světlá výška: 9 cm
Výška tyče rukojeti: 77-91-100 cm (tři polohy), 100 cm stačí i pro obry
Spotřeba energie: 7,7 Wh/km
Skládání: plně složitelná, včetně ruček (patentované), automatické rozložení ruček


UPOZORNĚNÍ: Elektrické koloběžky nemají homologaci pro jízdu v běžném provozu na pozemních komunikacích. Použití pouze na vlastní nebezpečí.


Spotřebitel je při používání výrobku plně odpovědný za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích a za dodržování pravidel silničního provozu, zejména pak zákona č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích) a zákona č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu), případně za dodržování respektivních právních předpisů platících pro danou zemi.


Video


Recenze

Hodnocení: 4.9

98%

zákazníků doporučuje

5

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 6. 10. 2019

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

Malé rozmery kolobežky

Prijateľná váha

Super zrýchlenie

Pevnosť kolobežky

Systém skladania

Možnosť rozbehu až po odrazení

Automatický tempomat

Automatické osvetlenie, brzdové svetlo

Chýba mi na displeji údaj o aktuálnom čase

Na zadnom blatníku my chýba priestor pre samoinštaláciu bluetooth smeroviek


Parametry

Maximální nosnost 125 kg
Minimální doporučená výška jezdce 120 cm
Kapacita baterie 10500 mAh
Dojezd 40 km
Maximální rychlost 36 km/h
Maximální stoupání 14 °
Hmotnost 11.30 kg
Výkon motoru 500 W
Velikost kol 8"
Brzdy přední elektronická, v zadním blatníku
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 1020 x 380 x 1160 mm
Typ kol bezdušová
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v předním kole
Rekuperace ano
Sedlo ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!