Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Unisex termo legíny Coolmax

Funkční legíny vhodné pro muže i ženy, výborná termoregulace, odvod vlhkosti, bezešvé, speciální syntetické vlákno. více


Barva:  lékořice

Velikost:  S/M

319 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Unisex termo legíny Coolmax představují lehký a prodyšný funkční oděv, který lze využít zejména jako základní vrstvu při sportování.

Díky speciálnímu střihu jsou vhodné jak pro ženy, tak pro muže. Legíny jsou vyrobeny bezešvou technologií ze speciálně syntetického vlákna CoolMax©. Toto vlákno je charakteristické svým speciálně tvarovaným průřezem, který rozšiřuje povrch vlákna a podporuje tak efektivní termoregulaci. Odvodem par od povrchu těla udržuje vlákno pokožku v suchu. Zároveň má vlákno velmi nízkou nasákavost a usychá tak rychleji než jiné materiály.

Optimální termoregulace a odvod vlhkosti jsou zajištěny takzvanými „Dry“ zónami s výpletem v místech, kde se člověk nejvíce potí. „Dry“ zóny jsou anatomicky uzpůsobené a poskytnou vám tak maximální pohodlí i během vysokého sportovního nasazení. Unisex termo legíny Coolmax vám zaručí teplo, komfort a svěží pocit při sportování a trénování, můžete je ale také použít i pro každodenní účely.


Technický popis:

  • funkční termo legíny
  • střih vhodný pro muže i ženy
  • syntetické vlákno CoolMax© se speciálně tvarovaným průřezem
  • speciální "Dry" zóny pro optimální termoregulaci v místech, kde se nejvíce potíte
  • vysoká prodyšnost
  • efektivní odvod vlhkosti
  • lehký a jemný materiál
  • materiál: 65% polyester, 35% polyamid

Údržba:



Pro optimální údržbu se doporučuje prádlo z tohoto materiálu prát maximálně na 40°C.
Nedoporučuje se prádlo žehlit, bělit, sušit v bubnové sušičce nebo chemicky čistit.


Velikostní tabulka:

Velikost S/M M/L L/XL
Konfekční velikost (ženy) 36-40 40-44 44-48
Konfekční velikost (muži) 44-48 48-52 52-56
Obvod pasu* 66-86 cm 74-94 cm 82-102 cm

*Díky elastickému materiálu legíny tělo těsně obepnou, obvod pasu je proto udáván v orientačním rozsahu pro obě pohlaví.

 

Recenze

Hodnocení: 4.5

90%

zákazníků doporučuje

8

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 30. 7. 2021

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Používám na motorku jako první vrstvu v horku. Funkci plní skvěle, pot odvádí, vše krásně větrá, dá se v tom vydržet v létě celý den. Jediná nevýhoda je, že jak je produkt univerzální, tak mi úplně nevyhovuje střih v oblasti pasu. Poprvé jsem dlouho přemýšlel, jestli nemám ty spodky naopak (neměl). Ale nakonec pod kalhotama je to jedno a ani jednou to nepřekáželo ani jsem si an to nevzpomněl. Za ty peníze skvělý produkt.

cena

beze švů

chladí a odvádí pot

Střih


Parametry

Délka legín dlouhé
Vrstvy 1
Materiál Coolmax
Odvod potu ano
Reflexní prvky ne
Kalhoty/trenýrky Kalhoty
Určení pánské, dámské

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!