Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Dámské crossové elektrokolo Crussis e-Cross Lady 1.4 - model 2019 AKCE

Výkonné elektrokolo pro ženy, které nabízí plně integrovanou baterii pro pohodlnou jízdu terénem. Cyklistky dále ocení vyvážený rám, odpruženou vidlici, pohodlné sedlo a stojánek. více


Velikost rámu:  19"

24 590 Kč

28 990 Kč s DPH

-15%

ušetříte 4 400 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

nebo 4 x 6 147 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Kola Crussis, Kellys, Ghost, Lapierre, 4EVER a Conway jsou z 99% sestavená a seřízená. Stačí pouze nasadit pedály, otočit řídítka, doseřídit dle návodu a můžete vyrazit. Zastavte se také na jedné z našich prodejen v Praze, Brně, Ostravě nebo Vítkově a na požádání Vám zde kolo připravíme 100% připravené k jízdě. Na všechna kola zakoupena u nás můžete také využít první garanční prohlídku po ujetí 100 km zdarma.

  • Na vybrané produkty (fitness trenažéry) s cenou nad 3 990 Kč Vám nabízíme nadstandardní záruku 10 let! To si můžeme dovolit jen proto, že jsme si kvalitou našich produktů jistí! Rovněž poskytujeme rozšířenou záruku 10 let na všechna jízdní kola značek Kellys, 4EVER, Devron, DHS, Kreativ a také na všechna elektrokola. Spolehněte se na naše produkty i Vy. 10 let záruka se vztahuje na rám stroje/rám kola.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Dámy, pokud hledáte e-kolo pro sportovnější jízdu nebo výlet, jste na správné adrese. Dámské krosové elektrokolo e-Cross Lady 1.4 je totiž určené nejen pro výlety všeho druhu na silnicích a cyklostezkách, ale zvládne také sportovnější ježdění v lehkém terénu. Již se nemusíte bát kopcovitého profilu výletu, ani toho, že třeba nebudete stačit ostatním. Je čas vyrazit!

E-Cross Lady 1.4 je díky sníženému hliníkovému rámu určen právě pro dámy. Geometrie rámu zajišťuje nejen pohodlné nasednutí a sesednutí z kola, ale také jeho skvělou stabilitu a ovladatelnost. K tomu přispívá rovněž baterie Samsung Li-Ion 13 Ah, která je plně integrována do rámu. Praktický, funkční a k tomu moderní design. Co víc si přát?

Snad funkčnost a spolehlivost. O tu se stará elektromotor Bafang umístěný v náboji zadního kola. Spolehlivě vás doveze až do vzdálenosti 100 km – zde samozřejmě vždy záleží na profilu trati a způsobu využití asistence, která je v případě tohoto modelu pětistupňová. A jak vlastně asistenci ovládáte? Jako u většiny elektrokol prostřednictvím LED panelu umístěného na řídítkách. Ten zobrazuje stav baterie, zvolený stupeň asistence elektromotoru, rychlost a ujetou vzdálenost.

E-kolo je vyráběno na 28" kolech a o řazení se stará 21 rychlostí sady Shimano Tourney. Jjízdní komfort vám zpříjemní odpružená vidlice a pohodlné sedlo. Elektrokolo je dodáváno bez blatníků, osvětlení a nosiče. Ty však lze ke kolu bez problémů dokoupit a následně namontovat.

Není nač čekat. E-bike Crussis e-Cross 1.4 je připraven pro váš parádní výlet. Šlápněte do pedálů!


Baterie

Baterie SAMSUNG Li-Ion 36V/468 Wh (13 Ah) je integrovaná do rámu, což v kombinaci se středovým elektromotorem znamená jediné. Skvěle vyvážené a lehce ovladatelné kolo. Baterie je schopna dovézt elektrokolo na jedno nabití až do vzdálenosti 100 km v závislosti na profilu trati a způsobu využití asistence.

Samozřejmostí je vybavení baterie BMS deskou (Battery Management System), která ji chrání před přehřátím, zkratem nebo přebitím. Baterii můžete nabíjet přímo na nosiči kola, nebo ji lze vyjmout a nabít ji doma v jakékoliv standardní zásuvce. Zcela vybitou baterii nabijete do plné kapacity za 6,5 hodiny.


Rám

Hliníkový rám s pohodlnou geometrií uzpůsobenou pro dámy. Hlavní rámová trubka je oproti pánským modelům snížená, a elektrokolo je tak velmi pohodlné a lehce ovladatelné. Jednoduchý je jak nástup, tak i sesednutí z e-biku

Rám je vhodný pro ženy a k dispozici je ve velikostech 17" a 19".


Řazení a přehazovačka

O řazení se stará 21 rychlostí sady Shimano Tourney se třemi převody vpředu a sedmi vzadu. Zvolený převodový stupeň snadno poznáte na řadící páčce s ukazatelem.

 


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Elektrokola CRUSSIS jsou sestavována přímo na území České republiky pod profesionálním dozorem a ve spolupráci s cyklo odborníky. Tato progresivní česká značka je zárukou kvality, moderního designu a maximálního požitku jízdy.


Naše tipy - mohlo by Vás zajímat:


Technický popis:

Rám Alu 6061 (17“, 19")
Motor Bafang 250 W / 350 W*, v zadním náboji
Baterie Samsung Li-ion 36 V/468 Wh (13 Ah)
Dojezd až 100 km
Snímač šlapání otáčkový (magnetový)
Měnič Shimano Tourney RD-TX-55-SGS
Přesmykač Shimano Tourney FD-TX-51-3
Řazení Shimano SL-TX50
Převody 3 x 7
Vidlice ZOOM 700C NO LOCK
Brzdy TEKTRO V-Brake
Ovládání LCD panel, 5 stupňů asistence
Pláště KENDA 700*40 s reflexním pruhem
Ráfky 28"
Nosnost 120 kg
Hmotnost 21,5 kg

* Standardní výkonnost motoru je 250 W, nicméně v případě potřeby (například při intenzivní jízdě do kopce) lze po dobu krátkého intervalu dosáhnout maximálního výkonu 350 W.
 



Pozor: Z výroby je omezení rychlosti nastaveno na 25 km/h tak, aby splňovalo normy pro provoz elektrokol na pozemních komunikacích. Při překročení této rychlosti se asistence pomocí motoru automaticky vypne. I když lze u některých značek rychlostní limit přenastavit na vyšší hodnotu, je třeba si uvědomit, že v takovém případě již elektrokolo příslušné normy nesplňuje a nesmí být použito k jízdě na pozemních komunikacích!


CRUSSIS tabulka velikostí elektrokol

Velikost rámu Výška jezdce
14″ 135-155 cm
17″ 155-175 cm
18″ 160-180 cm
19″ 165-185 cm
20″ 170-190 cm
21″ 175-195 cm
22″ 180-200+ cm

Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, mimořádně úzké bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, používání ekonomického jízdního režimu (pokud takovým kolo disponuje), hmotnost cyklisty pod 70 kg.


Video


Recenze

Hodnocení: 4.5

90%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 2. 9. 2019

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

super elektrokolo


Parametry

Model motoru Bafang, zadní pohon
Baterie 13Ah, Samsung 36V, (dojezd až 100 km)
Velikost kol 28"
Počet převodů 21
Počet stupňů asistence 5 stupňů asistence
Dojezd 100 km
Výkon motoru 250 W
Displej LCD
Materiál rámu Hliník
Brzdy Čelisťové
Rám Alu 6061
Odpružená vidlice ano
Pohon na zadním kole
Vidlice ZOOM 700C bez zamykání
Zadní brzda Tektro V-brake
Přední brzda Tektro V-brake
Zadní plášť KENDA 700*40 s reflexním pruhem
Přední plášť KENDA 700*40 s reflexním pruhem
Řazení SHIMANO SL-TX50
Typ řazení páčkové
Přesmykač Shimano Tourney FD-TX51-3
Přehazovačka Shimano Tourney RD-TX55-SGS
Představec stavitelný
Typ elektrokola Crossová
Motor Bafang
Hmotnost 21.50 kg
Maximální nosnost (kg) 120 kg
Rok 2019

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!