Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Městské elektrokolo Crussis e-Country 1.8-S - model 2019 AKCE

Ideální pro ty, kteří si kromě dojíždění do práce chtějí také občas vyjet do přírody. Tato kombinace městského a trekingového kola splní všechny vaše nároky a bez námahy vás dopraví, kam potřebujete. více


Velikost rámu:  19"

24 490 Kč

27 990 Kč s DPH

-13%

ušetříte 3 500 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

nebo 4 x 6 122 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Kola Crussis, Kellys, Ghost, Lapierre, 4EVER a Conway jsou z 99% sestavená a seřízená. Stačí pouze nasadit pedály, otočit řídítka, doseřídit dle návodu a můžete vyrazit. Zastavte se také na jedné z našich prodejen v Praze, Brně, Ostravě nebo Vítkově a na požádání Vám zde kolo připravíme 100% připravené k jízdě. Na všechna kola zakoupena u nás můžete také využít první garanční prohlídku po ujetí 100 km zdarma.

  • Na vybrané produkty (fitness trenažéry) s cenou nad 3 990 Kč Vám nabízíme nadstandardní záruku 10 let! To si můžeme dovolit jen proto, že jsme si kvalitou našich produktů jistí! Rovněž poskytujeme rozšířenou záruku 10 let na všechna jízdní kola značek Kellys, 4EVER, Devron, DHS, Kreativ a také na všechna elektrokola. Spolehněte se na naše produkty i Vy. 10 let záruka se vztahuje na rám stroje/rám kola.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Hledáte elektrokolo na dojíždění do práce, nebo na cesty městem? Chcete si zajet na nákup, na oběd, nebo na pěkný nenáročný výlet s kamarády? Pak je e-kolo Crussis e-Country 1.8-S pro vás jako dělané.
 

Elektrokolo disponuje hli­níkovým rámem s pohodlnou geometrií. Již žádné namáhavé nasedání na kolo! Hlavní rámová trubka je posazena velmi nízko a vy tak můžete na kolo nasednout bez sebemenších problémů. Rovněž sesednutí je díky geometrii elektrokola rychlé a bezpečné. Je tak vhodné také pro ty, kterým může klasická geometrie elektrokola činit potíže třeba ze zdravotních důvodů. Crussis e-Country 1.8-S je vybaveno koly o průměru 28", čímž se liší od řady kol e-City. K dispozici je ve dvou velikostech rámu 17" a 19" a je tedy vhodné jak pro muže, tak i pro ženy.
 

Protože jde o e-bike, zajímat vás bude jistě pohonná jednotka. Tou je elektromotor Bafang umístěný v zadním náboji. Na zadním nosiči pak naleznete Li-Ion baterii Samsung 16 Ah, která je schopná zajistit dojezd elektrokola až do vzdálenosti 120 km – vždy však samozřejmě záleží na profilu terénu a způsobu využití asistence. Jde tedy o silnější  baterii, než tu použitou u jinak stejného modelu e-Country 1.8.

A jak vlastně ovládáte motorovou asistenci? Jako u většiny elektrokol prostřednictvím LED panelu umístěného na řídítkách. Ten zobrazuje stav baterie a zvolený stupeň výpomoci elektromotoru. Jízdní komfort vám zpříjemní odpružená vidlice a pohodlné sedlo. Bát se nemusíte ani deště. Kromě předního a zadního osvětlení, stojánku a nosiče jsou součástí výbavy i blatníky.

Sečteno podtrženo, Crussis e-Country 1.8-S je elektrokolo pro použití v každodenním životě. Elektrokolo pro každého.


Baterie

Srdcem elektrokola je baterie s články SAMSUNG Li-Ion 36V / 576 Wh (16 Ah), která je integrována do zadního nosiče e-biku. Na jedno nabití je schopna dovézt elektrokolo až do vzdálenosti 120 km. Vždy však závisí na profilu trati a způsobu využití asistence. Samozřejmostí je vybavení baterie BMS deskou (Battery Management System), která ji chrání před přehřátím, zkratem nebo přebitím. Baterii můžete nabíjet přímo na nosiči e-kola, nebo ji za účelem nabití vyjmout – pomocí přiložené nabíječky ji můžete nabít v jakékoliv standardní zásuvce. Zcela vybitou baterii nabijete do plné kapacity za 8 hodin.


Rám

Hliníkový rám s pohodlnou geometrií vám zpříjemní nasedání a sesedání z kola. Rám má hlavní rámovou trubku posazenou opravdu nízko, a na kolo tak lze nasednout bez sebemenších problémů. Díky geometrii kola je také sesedání z kola opravdu rychlé, a tedy bezpečné. A to se hodí nejen při jízdě ve městě.

Rám je vhodný pro muže i ženy a k dispozici je ve velikostech 17" a 19".


LED panel

Motorová asistence je ovládána prostřednictvím LED panelu umístěného na řídítkách vedle přední brzdové páky. Ten pomocí barevných diod zobrazuje informace o stavu baterie a nastavení asistence motoru. Jednoduché, pohodlné, bezpečné – co více si přát?

 


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Elektrokola CRUSSIS jsou sestavována přímo na území České republiky pod profesionálním dozorem a ve spolupráci s cyklo odborníky. Tato progresivní česká značka je zárukou kvality, moderního designu a maximálního požitku jízdy.


Naše tipy - mohlo by Vás zajímat:


Technický popis:

Rám Alu 6061 (17“, 19")
Motor Bafang 250 W / max. 500 W*, v zadním náboji
Baterie Samsung Li-ion 36 V/16Ah - na nosiči
Nabíječka 2 Ah
Dojezd až 120 km
Snímač šlapání otáčkový (magnetový)
Měnič SHIMANO Tourney RD-TZ-50
Řazení Shimano SL-TX50-7R
Převody 1 x 7
Vidlice ZOOM 700C NO LOCK
Brzdy TEKTRO V-Brake
Ovládání LED panel, 5 stupňů asistence
Pláště Kenda 700*40C (622-42 / 28*1,5 / 8), černá
Ráfky CRUSSIS 28", dvojité, vložkované, 32D
Náboje CRUSSIS, ložisko, věneček, 32D
Hlavové složení Semi 11/8
Představec CRUSSIS Al, 90 mm, stavitelný
Řídítka CRUSSIS Al, 620 mm
Gripy CRUSSIS ergonomicky tvarované s objímkou
Další výbava osvětlení, stojan, blatníky, zadní nosič
Nosnost 120 kg
Hmotnost 22,5 kg

* Standardní výkonnost motoru je 250 W, nicméně v případě potřeby (například při intenzivní jízdě do kopce) lze po dobu krátkého intervalu dosáhnout maximálního výkonu 500 W.
 



Pozor: Z výroby je omezení rychlosti nastaveno na 25 km/h tak, aby splňovalo normy pro provoz elektrokol na pozemních komunikacích. Při překročení této rychlosti se asistence pomocí motoru automaticky vypne. I když lze u některých značek rychlostní limit přenastavit na vyšší hodnotu, je třeba si uvědomit, že v takovém případě již elektrokolo příslušné normy nesplňuje a nesmí být použito k jízdě na pozemních komunikacích!


CRUSSIS tabulka velikostí elektrokol

Velikost rámu Výška jezdce
14″ 135-155 cm
17″ 155-175 cm
18″ 160-180 cm
19″ 165-185 cm
20″ 170-190 cm
21″ 175-195 cm
22″ 180-200+ cm

Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, mimořádně úzké bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, používání ekonomického jízdního režimu (pokud takovým kolo disponuje), hmotnost cyklisty pod 70 kg.


Video


Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 17. 3. 2020

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

môžem len odporučiť.....


Parametry

Model motoru Bafang, zadní pohon
Baterie 16 Ah, Samsung 36V, (dojezd až 120 km)
Velikost kol 28"
Počet převodů 7
Počet stupňů asistence 5 stupňů asistence
Výkon motoru 250 W
Dojezd 120 km
Displej LED
Rám Alu 6061
Materiál rámu Hliník
Brzdy Čelisťové
Odpružená vidlice ano
Pohon na zadním kole
Vidlice ZOOM 700C bez zamykání
Zadní brzda Tektro V-brake
Přední brzda Tektro V-brake
Zadní náboj CRUSSIS disc, ložisko věneček, 32D
Přední náboj CRUSSIS disc, ložisko věneček, 32D
Zadní plášť Kenda 700x40C
Přední plášť Kenda 700x40C
Řazení SHIMANO Tourney SL-TX50-7R
Typ řazení páčkové
Přehazovačka Shimano Tourney RD-TZ50
Převodník 42T
Přední ráfek CRUSSIS 28", dvojitý, vložkovaný, 32D
Zadní ráfek CRUSSIS 28", dvojitý, vložkovaný, 32D
Řídítka CRUSSIS Al, 620 mm
Gripy CRUSSIS ergonomicky tvarované s objímkou
Představec CRUSSIS Al, 90 mm, stavitelný
Blatníky ano
Typ elektrokola Městská
Motor Bafang
Hmotnost 22.50 kg
Maximální nosnost (kg) 120 kg
Rok 2019

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!