Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Fitness rukavice inSPORTline Heido

Prodyšná pružná síťovina na hřbetní straně, pohodlné zapínání na suchý zip, atraktivní kamuflážový vzor. více


Velikost: 

269 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Fitness rukavice inSPORTline Heido jsou skvěle prodyšné rukavice na cvičení. Toho je dosaženo za pomoci mesh materiálu, který tvoří pružnou síťovinu na hřbetu rukavic. Dlaň je pak tvořena odolným materiálem zvaným Amara s vyjímečnými vlastnostmi citlivosti úchopu například činek, posilovacího náčiní či vzpěračských tyčí. Rukavice lze jednoduše upevnit kolem zápěstí pomocí manžety se suchým zipem. Jsou též anatomicky tvarované, dokonale se tak přizpůsobí tvaru ruky. Při cvičení pomáhají předcházet svalovým zraněním. Rukavice v neposlední řadě zaujmou také nepřehlédnutelným zpracováním s atraktivním kamuflážovým vzorem.


Technický popis:

  • 1/2 střih (bezprstý)
  • anatomicky tvarovaná dlaň z odolného a komfortního Amara materiálu pro citlivý a jistý úchop
  • pohodlné zapínání na suchý zip
  • prodyšný svrchní panel ze síťoviny
  • atraktivní kamuflážový vzor
  • dvojité švy
  • materiál: 45% polyester, 40% Amara, 15% neopren

Velikostní tabulka (rozměry rukavic):

  Obvod dlaně (cm) Délka po zápěstí (cm) Celková délka (cm)
S 18 12,5 15,5
M 19 13 16
L 20 13,5 16,5
XL 21 14 17
XXL 22 15 18

 

Parametry

Materiál Amara, Polyester, Neopren
Zapínání Suchý zip
Polstrování ano
Komfortní výstelky ne
Prodyšnost ano
Síťka na hřbetu ruky ano
Určení pánské, dámské

Alternativy

Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!