Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Stacionární lehátko inSPORTline Reby - 2.jakost

Robustní masérské lehátko, nastavitelná výška, polohovatelná trojdílná matrace, postranní opěrky na ruce, kvalitní a pohodlné čalounění, dva otvory na obličej. více


9 999 Kč

s DPH

nebo 4 x 2 499 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: vystaveno, kosmetické vady, oprava polstrování

Stacionární lehátko inSPORTline Reby je robustní masérské lehátko s pevnou konstrukcí. Jeho tělo je vyrobeno z kvalitního lakovaného německého buku, který zajišťuje nosnost lehátka až 300 kg. Polyurethanové omyvatelné čalounění je velmi příjemné na dotyk a je odolné proti vodě a masážním olejům. Polstrování je 6 cm vysoké a zajišťuje tak při masáži ten nejvyšší komfort. Nohy stacionárního lehátka inSPORTline Reby jsou výškově nastavitelné pomoci aretačních šroubů, a to ve výšce 58 - 77 cm.

Jednou z hlavních předností lehátka Reby je jeho polohovatelnost prostřednictvím trojdílné matrace. Ta se dá posouvat horizontálně i vertikálně a vzniká tak více možností poloh při ležení či sezení. Lehátko disponuje rovněž polohovatelnou opěrkou hlavy, která je odnímatelná a slouží rovněž jako otvor na obličej pro vyšší lidi. Polohování opěrky pomocí rychloupínací páčky je snadné a intuitivní, stejně jako její instalace a deinstalace. Pod opěrkou hlavy nesmí chybět opěrka na ruce, která je rovněž součástí lehátka.

V polstrování je druhý otvor pro obličej, který je v době nepoužívání ucpán polštářkem. Po bocích rámu lehátka jsou držáky na velké ručníky, případně jiné potřeby. K tomuto účelu slouží i dlouhá police pod samotným polstrováním, která nejen že dodává lehátku na stabilitě, ale slouží rovněž jako odkládací plocha na nejrůznější masérské potřeby. Na zadní straně (v místě nohou) jsou předchystané otvory pro držák na povlaky. Díky těmto vlastnostem je stacionární lehátko inSPORTline Reby ideálním lehátkem do každé masérny.


Technický popis:

  • robustní a stabilní masérské lehátko
  • konstrukce z německého buku
  • masivní pěnová matrace
  • lehací část pokryta omyvatelným polyurethanem
  • odolné vůči vodě a masérským olejům
  • polohovatelná trojdílná matrace
  • polohovatelná a odnímatelná hlavová opěrka
  • opěrky na ruce
  • otvory pro držák na povlak na lehátko
  • postranní držáky na velké ručníky
  • spodní police využitelná jako odkládací plocha
  • nastavitelná výška celého lehátka
  • materiál: německý buk, polyurethan
  • rozměry: d190 cm (bez podhlavníku) x š72 cm (94 cm s opěrkami na ruce) x v58 - 77 cm
  • výška polstrování: 6 cm
  • nosnost: 300 kg
  • hmotnost: 35 kg
 

 

Komfort na prvním místě

A přesně z toho důvodu je stacionární lehátko inSPORTline Reby vybaveno pohodlným opěrátkem na ruce a plně polohovatelnou, měkkou opěrkou na hlavu, která slouží i jako otvor pro obličej v případě ležení na břiše.



 

 

Dva otvory na obličej a opěrky loktů k tomu

Lidé nejsou stejně vysocí - někdo je menší, někdo je větší. Z toho důvodu je lehátko inSPORTline Reby vybaveno dvěma pohodlnými otvory na obličej, aby bylo vyhověno všem a nikdo nebyl ošizen. Jako bonus k tomu jsou podélně k matraci i komfortní opěrky na ruce a lokty.



 

 

Nastavitelná výška robustní konstrukce

Výšku stacionárního lehátka inSPORTline Reby lze zvyšovat či snižovat pomocí aretačních šroubů v devíti polohách, a to v rozmezí 58 - 77 cm. Rám lehátka vyrobený z kvalitního německého buku přitom snese zatížení až 300 kg.



 

 

Polohovatelná trojdílná matrace

Stacionární lehátko inSPORTline Reby disponuje třemi díly pohodlné matrace, která je polohovatelná jak horizontálně, tak i vertikálně. Díky tomu lze lehátko "přetvořit" i do podoby křesla a nabízí tak více možností.



 

Recenze

Hodnocení: 4.5

90%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 27. 4. 2021

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

rychlé dodání, bezproblémová komunikace, dobře zabaleno, kvalita odpovídá nabízeným parametrům

nic


Parametry

Počet dílů 1
Materiál konstrukce dřevěná
Typ konstrukce pevná
Regulovaná výška 58-77 cm
Způsob nastavení výšky manuální
Rozměry 190 x 72 x 77 cm
Držák na roli ne
Otvor pro obličej ano
Nosnost 300 kg
Hmotnost 27 kg

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!