Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Práškový koncentrát Gatorade Powder 350g - pomeranč

Prášek na přípravu sportovního nápoje s cukrem a sladidly, vhodný pro profesionální i amatérské sportovce. více


Příchuť:  pomeranč

279 Kč
79,71 Kč / 100 g

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Práškový koncentrát Gatorade Powder 350g slouží pro přípravu pěti litrů špičkového sportovního nápoje. Nápoj Gatorade je vědecky vyvinutý hydratační a nutriční nástroj pro všechny, kteří se věnují fyzicky extrémně náročné aktivitě. Byl vyvinut roku 1965 sportovními lékaři floridské univerzity, aby maximalizoval výkon špičkových sportovců a minimalizoval důsledky únavy při fyzické aktivitě. Iontové nápoje zvyšují vstřebávání vody během fyzického výkonu a přispívají k udržení výkonnosti při delším vytrvalostním fyzickém výkonu. Pijte během výkonu jako součást vyvážené stravy a zdravého životního stylu.


Výživové údaje 100 ml
Energetická hodnota 106 kJ
25 kcal
Tuky
- z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
0 g
Sacharidy
- z toho cukry
6 g
6 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0,13 g
Sodík 52 mg
Chloridy 47 mg
Draslík 12 mg
Hořčík 5 mg

 

Z jednoho balení Gatorade Powder 350g vyrobíte 5l iontového nápoje.


 
Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!