Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka Joyor A1 černá - 2.jakost

Skládací elektrokoloběžka, výkon 250 W a dojezd 25 km, rozměrný nášlap, přední i zadní světlo, vhodná i pro děti od 10 let. více


10 199 Kč

s DPH

nebo 4 x 2 549 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: špinavá protiskluzová nálepka

Elektrokoloběžka Joyor A1 černá je skvělým pomocníkem při dojíždění do práce či školy a zábavným společníkem na výletech či dovolené. Díky své nízké hmotnosti 11,5 kg a jednoduchému skládacímu mechanismu ji lehce vyndáte z kufru auta či přenesete do autobusu a vlaku. Motor o výkonu 250 W motor poskytuje dostatečný výkon pro jezdce do 65 kg, kdy koloběžka svižně reaguje a dobře si poradí i s prudším kopcem. Na rovině pojedete rychlostí až 25 km/h. Pro minimální výkonovou ztrátu je motor bez řetězu integrován přímo do zadního kolečka. Odpadá tak nepříjemné čištění a seřizování řetězu.

Baterie používá nejnovější technologii Li-Ion bez paměťového efektu. Na plnou kapacitu se tak dobije již za 4 h s dojezdem až 20 km. Baterie je elektronicky chráněna proti přebití i podbití a lze ji dobíjet přenosnou kompaktní nabíječkou kdykoliv tak snadno jako mobilní telefon. Stav baterie můžete sledovat na multifunčním displeji.

Elektrokoloběžka Joyor A1 má 3 rychlostní režimy, bezpečně si jí tak užije i dítě od 10 let. Plyn je aktivní až po prvním odrazu nohou od země (při rozjeté koloběžce) - náhodné stisknutí plynu stojící koloběžky tak nepřekvapí vás ani okolí. Díky přednímu i zadnímu LED světlu lze bezpečně jezdit i po setmění. Zadní světlo funguje i jako brzdové.

Na 44 cm dlouhém a 16,5 cm širokém nášlapu se pohodlně svezete s chodidly za sebou či vedle sebe. Výškově nastavitelná řídítka s aretační drážkou zajišťují stabilní jízdu bez bolavých zad osobám do výšky 200 cm. Lehký a pevný rám z leteckého hliníku je dimenzován na hmotnost jezdce do 120 kg. Přední nafukovací pneu o průměru 20,3 cm pomáhá tlumit vibrace a terénní nerovnosti. Nepříjemné vibrace navíc pohlcuje i přední tlumič. V neposlední řadě je elektrokoloběžka Joyor A1 vybavena praktickým stojánkem a zvonkem integrovaným do brzdové páčky.


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:

materiál rámu letecký hliník
výkon motoru 250 W
typ motoru bezkartáčový stejnosměrný
maximální otáčky motoru 600/min
maximální točivý moment 9 Nm
maximální rychlost 25 km/h
3 rychlostní režimy 10/15/25 km/h (prostřední režim je energeticky nejúspornější)
tempomat ano
maximální stoupání 7° (12%)
baterie Li-Ion 8 Ah, 24 V
dojezd na jedno nabití 20 km
čas pro plné nabití 4 h
brzdy zadní bubnová
pneumatiky přední nafukovací, zadní pevná
velikost pneumatik 8" (20,3 cm)
rozměry nášlapu 44 x 16,5 cm
výška nášlapu (horní) 13 cm
výška nášlapu (spodní) 7,5 cm
výška řídítek 84 - 114 cm
šířka řídítek 50 cm
osvětlení přední i zadní, brzdové
rozměry koloběžky d98 x š50 x v114 cm
rozměry složené koloběžky d92 x š18 x v36 cm
minimální doporučená výška jezdce 130 cm
nosnost 120 kg
doporučené zatížení do 65 kg
hmotnost 11,5 kg
další vybavení skládací mechanismus, zvonek v brzdové páčce, stojánek, přední tlumič


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


UPOZORNĚNÍ: Elektrické koloběžky nemají homologaci pro jízdu v běžném provozu na pozemních komunikacích. Použití pouze na vlastní nebezpečí.


Spotřebitel je při používání výrobku plně odpovědný za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích a za dodržování pravidel silničního provozu, zejména pak zákona č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích) a zákona č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu), případně za dodržování respektivních právních předpisů platících pro danou zemi.


Video


Parametry

Maximální nosnost 120 kg
Baterie 8Ah / 24V, Li-Ion
Hmotnost 11.50 kg
Výkon motoru 250 W
Brzdy zadní bubnová
Řízení plynová rukojeť
Rozměry 980 x 500 x 1140 mm
Typ kol nafukovací + bezdušové
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v zadním kole
Dojezd 25 km
Maximální rychlost 25 km/h
Velikost kol 8"

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!