Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Veslovací trenažér inSPORTline Yakapa

Tři druhy cvičení, možnost propojení s aplikací, plynulý pojezd, vlastní generátor napájení, robustní konstrukce, přehledný grafický displej. více


40 190 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Servis u zákazníka patří mezi naši nejoblíbenější službu. V případě poruchy totiž nemusíte zboží pracně rozebírat, balit a posílat k nám. Naši profesionální servisní technici přijedou přímo k Vám a veškeré opravy budou provádět u Vás doma. Po celé České republice máme 36 servisních míst, proto jsme schopni reklamaci vyřídit rychle, efektivně a profesionálně. Pro objednání servisu stačí vyplnit elektronický servisní formulář.

  • Na vybrané produkty (fitness trenažéry) s cenou nad 3 990 Kč Vám nabízíme nadstandardní záruku 10 let! To si můžeme dovolit jen proto, že jsme si kvalitou našich produktů jistí! Rovněž poskytujeme rozšířenou záruku 10 let na všechna jízdní kola značek Kellys, 4EVER, Devron, DHS, Kreativ a také na všechna elektrokola. Spolehněte se na naše produkty i Vy. 10 let záruka se vztahuje na rám stroje/rám kola.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Veslovací trenažér inSPORTline Yakapa je profesionální zařízení k procvičení celého těla. Jeho robustní konstrukce dokáže snést nepřetržitou zátěž se cvičencem až do hmotnosti 180 kg. Magnetický brzdný systém poskytuje tichý a bezproblémový chod. Trenažér je poháněn vlastním generátorem energie, čímž jsou eliminovány veškeré překážející kabely a stroj je tak "pojištěn" proti výpadkům dodávky elektrického proudu. Disponuje praktickým sklopným systémem pro úsporu místa v době nepoužívání či při úklidu, transportními kolečky pro snadnou manipulaci a systémem pro vyrovnání nerovností podlahy.

Na veslovacím trenažéru inSPORTline Yakapa lze provádět kromě klasického veslování i další dva cviky. Prvním je pádlování - při tomto cvičení, které dokonale simuluje pohyb s kajakářským pádlem, si procvičíte především paže a ramena, ale zabírá i zbytek těla. Druhým typem cvičení je veslování každou rukou zvlášť, což samo o sobě nabízí více než jednu variantu provedení cviku. Pojezd o délce 86 cm a zátěžové kolo o hmotnosti 6,5 kg s 10 stupni zátěže uspokojí i ty nejnáročnější uživatele.

Veslovací trenažér inSPORTline Yakapa má plně elektronické ovládání. To je zprostředkováno přehledným podsvíceným grafickým displejem s intuitivním ovládáním. Displej zobrazuje jak všeobecné údaje o cvičení, tak i rozšířené údaje, které jsou specifické pro určité programy a typy cvičení. Mezi základní zobrazované údaje patří čas cvičení, čas na 500m, výkon, počet záběrů, počet záběrů za minutu, vzdálenost, spálené kalorie, spálené kalorie za hodinu, úroveň zátěže a srdeční tep (při použití hrudního pásu - není součástí balení). Doplňkovým údajem je pravý/levý záběr (počet), součet záběrů, součet záběrů za minutu a WATT diagram.

Bohatá programová výbava zahrnuje celkem 29 programů, z nichž je 14 přednastavených a 13 uživatelských. Manuální program je samozřejmostí. Veslovací trenažér inSPORTline Yakapa lze rovněž spárovat s chytrým telefonem či tabletem a užít si cvičení v prostředí aplikace iConsole+ Training, která nabízí další možnosti.


Klíčové vlastnosti:

  • profesionální veslovací trenažer
  • tři druhy cvičení: klasické přítahy obouruční, přítahy jednoruční, simulace kajakářského pádlování
  • robustní konstrukce a plynulý pojezd
  • vlastní generátor napájení
  • kvalitní magnetický brzdný systém
  • podsvícený displej s intuitivním ovládáním
  • aplikace iConsole+ Training ke stažení na Google Play (Android) i App Store (iOS)
  • doplňková aplikace Fit Hi Way (alternativní link pro Android)
  • počítač zobrazuje: čas cvičení, čas na 500 m, výkon, počet záběrů, počet záběrů za minutu, vzdálenost, spálené kalorie, spálené kalorie za hodinu, úroveň zátěže, srdeční tep
  • doplňkové ukazatele (jen pro určité typy cvičení): pravý/levý záběr, součet záběrů, součet záběrů za minutu, WATT diagram
  • poznámka: Akční fotografie jsou ilustrační. Aktuální verze kajakářského pádla neobsahuje žluté listy a ovládací tlačítka

Technický popis:

hmotnost zátěžového kola 6,5 kg
převodový poměr 1:3,5
ovládání zátěže elektronické
počet stupňů zátěže 10
maximální odpor při 60 otáčkách/min 162 W
délka pojezdu 86 cm
brzdný systém magnetický
celkový počet programů 29
přednastavené programy 14
uživatelské programy 13
HRC program ne
WATT program ne
manuální program ano
snímače tepové frekvence ne
transportní kolečka ano
systém vyrovnání nerovností ano
přijímač hrudního pásu ano, pro nekódovaný analogový 5kHz signál
doporučujeme Polar T34 (dosah 4 m, bez možnosti výměny baterie) nebo Sigma 5kHz (dosah 1 metr, s možností výměny baterie)
hrudní pás součástí balení ne
audio vstup ne
sklápěcí konstrukce ano
délka pádla 198 cm
délka listu pádla 34 cm
délka úchopové části pádla 130 cm
celkové rozměry stroje v96 cm x š60 cm x d227 cm
rozměry ve sklopeném stavu v180 cm x š60 cm x d116 cm
rozměry balení d145 x š45 x v62 cm
maximální nosnost 180 kg
hmotnost 64 kg
zdroj napájení vlastní generátor napájení
kategorie S (dle EN957)
použití komerční, domácí


Video


Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 4. 5. 2022

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

Pre mňa bol hlavný „selling point“ možnosť kajakového pádlovania - "príprava na vodu". Zvolený mechanizmus umožňuje používať správnu techniku, až na úchop, ten musí byť pevnejší na trenažéri. Pred kúpou som mal obavu, či to kajakové pádlovanie nebude len marketingová vec, ktorá nebude mať nič s realitou, našťastie nie je, je to naozaj použiteľné.

Mechanizmus kakaového pádlovania.

Možnosť rôznych nástavcov na precvičovanie rôznych partií.

Naozaj robustná konštrukcia, žiadne cintľavé želiezka, ale seriózne kusy železa. Je to cítiť aj na váhe zariadenia.

Jednoduchá montáž, stačilo spojiť len pár veľkých dielov

Fotky kajakárskeho pádla v popise produktu neodpovedajú realite (u verzie, ktorú som dostal). Moje "pádlo" nemá ovládacie prvky na sebe a ani tie žlté listy na konci. Je to len tyč s okami na upevnenie karabín z trenažéru.

Pre slabšiu osobu je aj najnižšia záťaž pri kajakovom pádlovaní príliš veľká.

Biedny návod, neaktuálny, neprehľadné, malé ilustrácie, ľahšie sa to skladalo bez návodu. Najkomplikovanejšie bolo asi zasunúť káble z display-a do vnútra trenažéra bez poškodenia/ohnutia.


Parametry

Hmotnost zátěžového kola (kg) 6.50 kg
Hrudní pás součástí balení ne
Ovládání zátěže Elektronické
Maximální nosnost (kg) 180 kg
Brzdný systém Magnetický
Počet stupňů zátěže 10
HRC program ne
Kolečka pro snadné přemístění ano
Systém vyrovnání nerovností podlahy ano
Max. výška cvičence 195 cm
Hmotnost 64 kg

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!