Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka Joyor X5S černá 10"

Skládací elektrokoloběžka, nafukovací kola, výkon 500 W a dojezd 40 km, rozměrný nášlap, přední i zadní světlo, vhodná zejména pro dospělé. více


22 999 Kč

s DPH

nebo 4 x 5 749 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Kola Crussis, Kellys, Ghost, Lapierre, 4EVER a Conway jsou z 99% sestavená a seřízená. Stačí pouze nasadit pedály, otočit řídítka, doseřídit dle návodu a můžete vyrazit. Zastavte se také na jedné z našich prodejen v Praze, Brně, Ostravě nebo Vítkově a na požádání Vám zde kolo připravíme 100% připravené k jízdě. Na všechna kola zakoupena u nás můžete také využít první garanční prohlídku po ujetí 100 km zdarma.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Elektrická koloběžka Joyor X5S černá je skvělým pomocníkem při dojíždění do práce či školy a zábavným společníkem na výletech či dovolené. Díky své nízké hmotnosti 15,5 kg a jednoduchému skládacímu mechanismu ji lehce vyndáte z kufru auta či přenesete do autobusu a vlaku. Motor o výkonu 500 W je dostatečně silný pro jezdce do 100 kg, koloběžka svižně reaguje a dobře si poradí i s prudším kopcem. Na rovině pojedete rychlostí až 35 km/h. Pro minimální výkonovou ztrátu je motor bez řetězu integrován přímo do zadního kolečka. Odpadá tak nepříjemné čištění a seřizování řetězu.

Baterie používá nejnovější technologii Li-Ion bez paměťového efektu. Na plnou kapacitu se tak dobije již za 5-7 h s dojezdem až 40 km. S koloběžkou se tak bez obav můžete vydat i na delší cestu a nemusíte ji tak často dobíjet. Baterie je elektronicky chráněna proti přebití i podbití a lze ji dobíjet přenosnou kompaktní nabíječkou kdykoliv tak snadno jako mobilní telefon. Nabíječka je samozřejmě součástí balení.

Elektrokoloběžka Joyor X5S má 3 rychlostní režimy. Plyn je aktivní až po prvním odrazu nohou od země (při rozjeté koloběžce) - náhodné stisknutí plynu stojící koloběžky tak nepřekvapí Vás ani okolí. Veškeré potřebné informace přehledně zobrazuje multifunkční barevný displej. Díky přednímu i zadnímu světlu (napájenému centrálně z hlavní baterie) lze bezpečně jezdit i po setmění. Zadní světlo funguje i jako brzdové.

Na dlouhém a širokém nášlapu se pohodlně svezete s chodidly za sebou či vedle sebe. Výškově nastavitelná řídítka s aretační drážkou zajišťují stabilní jízdu bez bolavých zad osobám do výšky 200 cm. Lehký a pevný rám z leteckého hliníku je dimenzován na hmotnost jezdce do 120 kg. Přední i zadní nafukovací pneumatiky o velkém průměru 25,4 cm skvěle tlumí vibrace a terénní nerovnosti, jízda je tak mnohem bezpečnější a velmi pohodlná. Nepříjemné vibrace navíc pohlcuje i přední tlumič. V neposlední řadě je elektrokoloběžka Joyor X5S vybavena praktickým stojánkem. 


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:

materiál rámu letecký hliník
výkon motoru 500 W
typ motoru bezkartáčový stejnosměrný
maximální otáčky motoru 1050/min
maximální točivý moment 17 Nm
maximální rychlost 35 km/h
3 rychlostní režimy 15/25/35 km/h (prostřední režim je energeticky nejúspornější)
tempomat ano
maximální stoupání 9,5° (17%)
baterie Li-Ion 13 Ah, 48 V
dojezd na jedno nabití 40 km
čas pro plné nabití 5 - 7 h
brzdy zadní kotoučová
pneumatiky nafukovací
velikost pneumatik 10" (25,4 cm)
rozměry nášlapu 50 x 16,5 cm
výška nášlapu (horní) 14 cm
výška nášlapu (spodní) 8,5 cm
výška řídítek 90 - 115 cm
šířka řídítek 54 cm
osvětlení přední i zadní, brzdové (napájené centrální baterií)
rozměry koloběžky d115 x š54 x v118 cm
rozměry složené koloběžky d108 x š19 x v38 cm
minimální doporučená výška jezdce 150 cm
nosnost 120 kg
doporučené zatížení do 100 kg
hmotnost 15,5 kg
další vybavení skládací mechanismus, barevný multifunkční displej (napájený centrální baterií), houkačka integrovaná do světla, stojánek, přední tlumič, USB port pro napájení


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


UPOZORNĚNÍ: Elektrické koloběžky nemají homologaci pro jízdu v běžném provozu na pozemních komunikacích. Použití pouze na vlastní nebezpečí.


Spotřebitel je při používání výrobku plně odpovědný za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích a za dodržování pravidel silničního provozu, zejména pak zákona č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích) a zákona č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu), případně za dodržování respektivních právních předpisů platících pro danou zemi.


Video


Parametry

Maximální nosnost 120 kg
Minimální doporučená výška jezdce 150 cm
Baterie 13Ah / 48V, Li-Ion
Dojezd 40 km
Maximální rychlost 35 km/h
Maximální stoupání 9.50 °
Hmotnost 15.50 kg
Výkon motoru 500 W
Velikost kol 10"
Brzdy zadní kotoučová
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 1150 x 540 x 1180 mm
Typ kol nafukovací
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v zadním kole
Rekuperace ne
Sedlo ne

Alternativy

Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!