Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Proteinové palačinky Nutrend Protein Pancake 750g

Směs pro tvorbu dietních lívanců či palačinek s vysokým obsahem bílkovin, delikátní a vyvážená chuť, jednoduchá a rychlá příprava. více


Příchuť:  čokoláda-kakao

359 Kč
47,87 Kč / 100 g

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Proteinové palačinky Nutrend Protein Pancake 750g je hotová směs pro tvorbu lívanců nebo palačinek s mimořádným obsahem proteinu, který představuje 44 %. I při tak vysokém obsahu bílkoviny mají delikátní a vyváženou chuť. Vynikající kvalita bílkovin je zajištěna vysoce koncentrovaným mléčným proteinovým izolátem (MPI) a syrovátkovým proteinovým koncentrátem (WPC).

PROTEIN PANCAKEs jsou skvělé nejen díky vysokému obsahu kvalitní bílkoviny, ale i díky tomu, že neobsahují lepek a také nejsou zatížené konzervanty nebo barvivy. Mezi benefity je nutno započítat i fakt, že PROTEIN PANCAKEs jsou důležitým zdrojem prospěšné vlákniny. Možné je dochucení jakoukoliv oblíbenou ingrediencí, ale i jejich původní podoba potěší vaše chuťové pohárky.


Technický popis:

  • alternativa zdravé stravy nejen pro chvíle pohody
  • jednoduchá a rychlá příprava
  • stačí smíchat pouze s vodou
  • není nutné dochucovat
  • bezlepkové
  • vysoký obsah MPI a WPC proteinu

Doporučené dávkování: dávka 50 g je vhodná jako svačina v dopoledních i odpoledních hodinách, vždy s odstupem minimálně 60 minut od další běžné stravy.

Použití: dávku 50 g důkladně rozmíchejte ve 100 ml vody do vzniku hladkého těsta. Smažte po obou stranách na horké pánvi. Podávejte teplé.

Složení:

Čokoláda + kakao: syrovátkový proteinový koncentrát (obsahuje slunečnicový lecitin a protispékavou látku fosforečnan vápenatý), izolát mléčných bílkovin, rýžová mouka, pohanková mouka, sušený vaječný bílek, sušené plnotučné mléko, kakao, inulin, směs akáciové gumy a pšeničné vlákniny (neobsahuje lepek), kypřící látka hydrogenuhličitan sodný, protispékavá látka oxid křemičitý, chlorid sodný, aroma, sladidlo sukralóza. Alergeny jsou zvýrazněny ve složení! Může obsahovat stopy sóji.

Bez příchuti: syrovátkový proteinový koncentrát (obsahuje slunečnicový lecitin a protispékavou látku fosforečnan vápenatý), izolát mléčných bílkovin, rýžová mouka, pohanková mouka, sušený vaječný bílek, sušené plnotučné mléko, inulin, směs akáciové gumy a pšeničné vlákniny (neobsahuje lepek), aroma, kypřící látka hydrogenuhličitan sodný, protispékavá látka oxid křemičitý, chlorid sodný, sladidlo sukralóza, barvivo beta karoten. Alergeny jsou zvýrazněny! Může obsahovat stopy sóji.

Nutriční hodnoty:

Čokoláda + kakao 100 g 1 dávka - 50 g
Energetická hodnota 1516 kJ/359 kcal 758 kJ/179 kcal
Tuky 4,8 g 2,4 g
   z toho nasycené mastné kyseliny 3 g 1,5 g
Sacharidy 31,5 g 15,8 g
   z toho cukry 6,1 g 3,1 g
Vláknina 6,8 g 3,4 g
Bílkoviny 44 g 22 g
Sůl 1 g 0,5 g
Bez příchuti 100 g 1 dávka - 50 g
Energetická hodnota 1533 kJ/363 kcal 767 kJ/181 kcal
Tuky 4,5 g 2,3 g
   z toho nasycené mastné kyseliny 2,8 g 1,4 g
Sacharidy 34 g 17 g
   z toho cukry 6,6 g 3,3 g
Vláknina 5,1 g 3,4 g
Bílkoviny 44 g 22 g
Sůl 1 g 0,5 g

 



Video


Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 3. 4. 2022

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

xxx

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!