Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Dámské moto jeansy W-TEC Kavec

Pohodlná elastická tkanina s aramidovým vyztužením, CE chrániče kolen a boků, množství kapes, dvojitě prošívané švy. více


Barva:  tmavě modrá

Velikost: 

Zvolte variantu produktu

1 890 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Dámské moto jeansy W-TEC Kavec jsou slušivé a komfortní denimové kalhoty na motorku s lehce strečovými vlastnostmi a anatomickým střihem. Tyto džíny se tak dokonale snoubí s proporcemi dámského těla a budou lichotit Vaší postavě. Jejich tkanina je vyztužena aramidovým vláknem, což je materiál, který je velmi tuhý a chrání látku při nárazech a proti oděrům. Dále jsou kalhoty vybaveny vyjímatelnými chrániči v oblastech kolen a boků, čímž je zaručena dostatečná bezpečnost. Po jednoduchém vyjmutí protektorů lze džíny bez jakéhokoliv problému používat i jako klasické kalhoty ke každodennímu nošení.

Množství kapes je možno využít jako praktický úložný prostor pro drobnosti. Design kalhot doplňují knoflíky, nýty, kovový zip a dvojité švy. Nechybí ani klasická poutka pro provléknutí pásku. Díky vlastnostem těchto kalhot je lze nosit jak na jaře a na podzim, tak i během horkých letních dnů. Dámské moto jeansy W-TEC Kavec jsou ideální kombinací bezpečnosti, komfortu a stylu. Jsou tedy důkazem, že i na motorce můžete vypadat skvěle.


Technický popis:

  • pohodlná, mírně elastická tkanina
  • odnímatelné certifikované chrániče boků a kolen
  • kovový YKK zip, knoflíky a nýty
  • dvojitě prošívané švy kalhot
  • 2 přední kapsy, 1 přední kapsička, 2 zadní kapsy
  • poutka pro pásek
  • kontrastní prošívání
  • vnější materiál: 98% bavlněný denim, 2% spandex
  • podšívka: 60% aramid 220 g/m2 (velmi tuhý materiál pro větší ochranu), 40% polyester
  • lze prát v pračce
  • ideální od jara do podzimu
  • vhodné i pro horké letní dny
  • po vyjmutí chráničů možnost běžného každodenního použití


Střih a vzhled

 

Stylový střih a vzhled

Džíny jsou obecně velmi oblíbeným a pohodlným oblečením, proč by tomu tak nemohlo býti i u moto kalhot? Užijte si pohodlí a "cool look" svých oblíbených džín (i obdivné pohledy) také v sedle motocyklu!

 





Kevlar

 
Aramidové vystužení

Aramid je mimořádně pevný materiál s výjimečnou teplotní stabilitou, takže dokáže ochránit a prodloužit životnost denimové tkaniny při případném pádu. Bezpečnost je při jízdě na motocyklu přeci jen to nejdůležitější. A proto jeansy W-TEC Kavec nabízí skvělý kompromis mezi bezpečím a komfortem.








Kapsy a detaily

 Designové detaily a praktické kapsy

Nelze přehlédnout decentní prošívání v kontrastní barvě nebo klasické kovové prvky. Funkčnost kalhot je doplněna o celkově 5 kapes, do kterých lze uložit například doklady, mobilní telefon, peněženku a další drobné věci a vybavení. Pro možnost úpravy velikosti pomocí pásku disponují kalhoty poutky v oblasti pasu. Jeansy W-TEC Kavec Vás tak nenechají ve "štychu".



 

Velikostní tabulka (rozměry kalhot):

  Obvod pasu (cm) Obvod boků (cm) Celková délka (cm) Délka od rozkroku (cm)
26 76 85 103 81
27-28 80 90 104 81
29 84 94 105 81
31 88 98 106 81
33 92 103 107 82
35 96 108 108 82
37 100 112 109 82
39 104 116 110 82

Jak měřit: Jedná se o vnější rozměry oblečení při mírném natažení. Nejedná se o míry těla. Rozměry tedy v nejoptimálnějším případě porovnávejte se svým původním oblečením, které vám dobře sedí. U oblečení s vnitřními vrstvami zohledněte jejich přítomnost.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

 

Alternativy

Hlídání ceny produktu