Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Moto rukavice REBELHORN Rascal AKCE

Bezprsté, lehké a pohodlné, stahování na suchý zip, pěnová vložka v oblasti dlaní, vyztužená dlaň, kůže nejvyšší jakosti. více


290 Kč

299 Kč s DPH

-3%

ušetříte 9 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Bezprsté moto rukavice REBELHORN Rascal jsou lehké a velmi pohodlné rukavice se stahováním na suchý zip. Oblast dlaní je změkčena pěnovými panely pro větší komfort během jízdy. Elastické panely mezi prsty usnadnňují pohyb při řízení. Moto rukavice REBELHORN Rascal jsou vyrobeny z kůže nejvyšší jakosti a pro větší bezpečí jsou rukavice opatřeny vyztuženou dlaní. Buďte tím správným rebelem s moto rukavicemi REBELHORN Rascal.


Technický popis:

  • prvotřídní kožený materiál
  • stahování na suchý zip
  • pěnové panely na dlani
  • vyztužená dlaň
  • ideální pro letní období
  • určené pro jízdu na motocyklech
  • maximální pohodlí
  • široká nabídka velikostí
  • materiál: hovězí kůže

Velikostní tabulka (rozměry rukavic):

  Obvod dlaně (cm) Celková délka (cm)
XS 19 13,5
S 19,5 14
M 20 14,5
L 20,5 15
XL 21 15,5
XXL 21,5 15,5
3XL 22 15,5
4XL 22,5 16
5XL 23 16


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

10

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 23. 8. 2020

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Po vybalení byly trochu ztuhlé, použil jsem zvláčňující kondicionér na kůži a rukavičky jsou jak z jelenice. Po krátkém používání se vytvarují podle rukou. Doporučuji.

Pěkný materiál, dobrá cena.

Je nutný os. odběr a hlavně vyzkoušet. Na značení velikosti nespolehat. Mám velikost L, objednal jsem XL (v jedné recenzi už zmínka velikostním značení je) a pak se ukázalo, že musím mít 3XL.


Parametry

Délka Krátké, Bezprsté
Materiál Hovězí kůže
Kloubní protektory ne
Protiskluzové dlaně ano
Stahování zápěstí na suchý zip ano
Reflexní prvky ne
Tepelná izolace ne
Vyhřívání ne
Pro dotykové displeje ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!