Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Létající kruh Aerobie SPRINT

Létá 2x dále než běžné létající kruhy, měkký okraj pro pohodlné chytání. více


Barva: 

Zvolte variantu produktu

290 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Létající kruh Aerobie SPRINT je menší verzí létajícího kruhu Aerobie Pro, se kterým byl vytvořen světový rekord zapsaný v Guinnessově knize rekordů. Létající kruh Aerobie Sprint má obdobně skvělé letové vlastnosti - létá rovně a 2x dále než běžné létající kruhy. Je určený pro menší prostory (parky, hřiště, pláže, kempy a podobně) než verze Pro a doporučený pro děti od 7 let. Létající kruh Aerobie Sprint ocení hráči všech úrovní. Díky jedinečné konstrukci je kruh za letu rovnoměrně nadnášen vztlakovou silou - jakoby při letu klouzal po neviditelné vrstvě ledu. Tento efekt přímého letu funguje i při různých rychlostech hodu. Protože je okraj kruhu ze změkčené gumy, skvěle se chytá a lehce se odráží i od případných překážek, aniž by se poškodil.


Technický popis:

  • létá 2x dále než běžné létající talíře
  • měkký odolný gumový okraj pro snadné chytání
  • neplave ve vodě
  • průměr: 25 cm - vhodný i pro menší prostory
  • hmotnost: 61 g
  • doporučený věk 7+


Video


Recenze

Hodnocení: 4.5

90%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


PU
PU

Petr Urbanec

Hodnoceno: 26. 2. 2018

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Výhoda je hlavně že je skladnejší levnější. Přitom když už jste zvládáte zdatnější vzdálenosti, tak obě velikosti aerobie v pohodě dohodíte z branky do branky na fotbalovém hřišti. Léta stejně dobře jako velký, který se ale brzo po nechtěných nárazech do překážek začal zatáček a již létal křivě a nešlo to už k dokonalosti vyrovnat.

Hlídání ceny produktu