Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Longboard WORKER BlueBay 36" - 2.jakost

Longboard WORKER BlueBay 36" z čínského javoru, pro jízdy ve městě. Má kvalitní ložiska ABEC 7, unese 100 kg. I pro začátečníky! více


1 199 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: kosmetické vady

Longboard je dnes IN – pro sport i dopravní využití. Oproti skateboardu se vyznačuje delším prknem, širšími trucky a většími kolečky. Jezdí rychleji a zvládá silnice, stezky i kopce. Longboard WORKER BlueBay 36" má dobrý poměr ceny a kvality a je skvělou volbou pro milovníky adrenalinových sportů včetně začínajících. Jeho odolná, 91 cm dlouhá deska pintailového tvaru je vyrobena z čínského javoru a společně s ložisky ABEC 7 zaručuje vynikající vlastnosti především pro městské jízdy, ale i carving. Kolečka longboardu BlueBay dobře přilnou k povrchu a jsou stabilní. S tímto modelem za přívětivou cenu si užijete spoustu zábavy a legrace. Ať už jste teenager, nebo dospělý – rozhodující je chuť začít.


Technický popis:

  • Kvalitní deska z 9vrstvého čínského javoru
  • Atraktivní, vhodný pro městské jízdy i carving
  • Jednoduchý rovný okraj, pintail tvar
  • Rozměry: 91 × 22 cm (36")
  • Kolečka: 60 × 45 mm, PU guma, 80A
  • Ložiska: ABEC 7
  • Trucky: 6“ 
  • Nosnost: 100 kg
  • Hmotnost: 2,80 kg

 

Recenze

Hodnocení: 4.6

92%

zákazníků doporučuje

4

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 13. 12. 2017

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

Neviem ohodnotiť, bude to darček


Parametry

Materiál desky Čínský javor
Materiál koleček PU guma
Ložiska ABEC 7
Tloušťka desky 12 mm
Maximální nosnost (kg) 100 kg
Hmotnost 2.80 kg
Šířka desky 22 cm
Počet vrstev desky 9

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!