Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Pánská moto bunda W-TEC Burdys GS-1613 - 4XL AKCE

CE protektory na kritických místech, reflexní prvky, vysoce odolný materiál, vnitřní odnímatelná podšívka, nepromokavé zipy, elastické panely, perfektně sedí, spousta kapes. více


Barva:  černo-šedá

Velikost:  M

2 290 Kč

2 690 Kč s DPH

-15%

ušetříte 400 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

nebo 4 x 572 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Pánská moto bunda W-TEC Burdys nabízí spojení funkčních a bezpečnostních prvků. Vyjímatelné certifikované chrániče jsou umístěny na všech kritických dopadových místech - v oblasti ramen, loktů a zad. Chrání jezdce před pády a zmírňuje jeho případná zranění. Bezpečnost je navíc podpořena reflexními prvky, které zvyšují viditelnost jezdce při zhoršených světelných podmínkách. Součástí bundy je komfortní vnitřní odnímatelná podšívka, která zabezpečuje lepší tepelnou izolaci za chladnějších dnů. Pánská moto bunda W-TEC Burdys poskytuje maximální ochranu a pohodlí i v nejnáročnějších klimatických podmínkách.

Díky stahovacím popruhům na rukou a v pase lze velikost upravit přesně podle Vaší anatomie těla. Bunda perfektně sedí a navíc umožňuje spojení s moto kalhotami. Výhodou jsou také nepromokavé YKK zipy, které chrání velké úložné kapsy. Pánská moto bunda W-TEC Burdys totiž disponuje širokým množstvím úložných prostor. Čtyři kapsy se nachází na vnější straně a jedna vnitřní kapsa je určena pro úschovu drobností a cenností. Další prostorná kapsa se nachází na zádech. Ventilační otvory na prsou a na zádech zajišťují maximální prodyšnost. Pánská moto bunda W-TEC Burdys perfektně sedí a poskytuje vysokou ochranu i pohodlí. 


Technický popis:

  • vysoce odolný a kvalitní materiál 
  • vyjímatelné CE protektory ramen, loktů a zad
  • reflexní prvky
  • odnímatelná vnitřní zateplující podšívka
  • komfortní nošení
  • stahovací popruhy na rukou a v pase
  • možnost spojení s kalhotami pomocí krátkého nebo dlouhého zipu
  • 4 vnější kapsy
  • 1 vnitřní kapsa
  • prostorná kapsa na zádech
  • ventilační otvory 
  • voděodolné zipy
  • perfektně sedí
  • materiál: polyester
  • možnost výběru varianty s rozšířeným hrudníkem (WXL)

Velikostní tabulka (rozměry bundy):

  Obvod hrudi (cm) Obvod pasu (cm) Obvod boků (cm) Šířka ramen (cm) Délka rukávu (cm) Celková délka (cm)
M 120 112 114 54 64 80
L 120 116 119 55 65 81
XL 120 122 124 57 66 82
XXL 127 125 128 58 67 84
3XL 134 129 132 59 68 86
4XL 140 132 136 60 69 88
5XL 145 135 140 61 70 90
WXL (rozšířené XL) 134 122 124 59 66 84


Jak měřit: Jedná se o vnější rozměry oblečení při mírném natažení. Nejedná se o míry těla. Rozměry tedy v nejoptimálnějším případě porovnávejte se svým původním oblečením, které vám dobře sedí. U oblečení s vnitřními vrstvami zohledněte jejich přítomnost.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

 

Recenze

Hodnocení: 4.9

98%

zákazníků doporučuje

7

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 11. 10. 2017

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Slušná delší motobunda s odnímatelnou zimní vložkou. Reflexní barvy jsou fakt reflexní - zelená ve dne a stříbrné odrazové části v noci. Chrániče, hodně kapes a skrytý nepromokavý zip. Opravdu teplá a pokud je naimpregnovaná, tak i nepromokavá. Jedinou výtku mám k límečku, který by mohl být delší (na větší krk), vyšší (aby nebyl potřeba nákrčník) a se suchým zipem, nejenom s jedním patentem. V současné době (10/2017) asi nejlevnější motobunda s reflexními prvky a přitom dobrá kvalita!

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!