Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Přídavné zařízení Inner/Outer Thigh Body-Solid GIOT

Posilovač vnitřních části stehen a lýtek, lehká a stabilní konstrukce, široký rozsah nastavení. více


21 190 Kč

s DPH

nebo 4 x 5 297 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Servis u zákazníka patří mezi naši nejoblíbenější službu. V případě poruchy totiž nemusíte zboží pracně rozebírat, balit a posílat k nám. Naši profesionální servisní technici přijedou přímo k Vám a veškeré opravy budou provádět u Vás doma. Po celé České republice máme 36 servisních míst, proto jsme schopni reklamaci vyřídit rychle, efektivně a profesionálně. Pro objednání servisu stačí vyplnit elektronický servisní formulář.

  • Bojíte se, že Vám koloběžka při delším používání nevydrží? U nás se bát nemusíte. Na vybrané koloběžky s pevným rámem poskytujeme rozšířenou záruku 5 let. O kvalitě našich koloběžek nepochybujeme. U vybraných přileb LS2 (FF399 Valiant, FF900 Valiant II, FF313 Vortex, MX471 Xtra, MX470 Subverted, FF327 Challenger) nabízíme záruku 5 let - na zboží které nebylo poškozeno vlastním zaviněním či neúměrně zatěžováno.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Přídavné zařízení Inner/Outer Thigh Body-Solid GIOT je zařízení, díky němuž získáváte ještě více možností, jak cvičit  na posilovací věži Body-Solid řady Home Gym s volitelným příslušenstvím. Se svou lehkou a stabilní konstrukcí zajišťuje pohodlné a bezpečné cvičení i při posilování vnitřních částí stehen a lýtek a to v plném rozsahu.


Technický popis:

  • posilovač vnitřních části stehen a lýtek
  • lehká a stabilní konstrukce
  • široký rozsah nastavení
  • velmi úsporný na místo
  • vhodné pro věže řady Body-Solid Home Gym: G2B, G3S, G4I, G5S, G6B, G7.1, G9S a G10B

 

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!