Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Pánské boxerky inSPORTline s vitalizujícím a energizujícím účinkem AKCE

Pozitivně působí na lidský organismus, uvolňují biogenetické vlny, všité magnety (10 vpředu, 8 vzadu), antibakteriální vlastnosti, odvádí vlhkost. více


Velikost:  M

290 Kč

429 Kč s DPH

-32%

ušetříte 139 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Pánské spodní prádlo inSPORTline s vitalizujícím a energizujícím účinkem je inovativní spodní prádlo, které pozitivně působí na lidský organismus. Unikátní materiál, obsahující biomagnetický prášek, zachycuje a následně uvolňuje biogenetické vlny, které jsou součástí infračerveného spektra. Vlny tohoto charakteru pronikají přes lidské tkáně do hladkého svalstva, kde aktivují enzymy vytvářející oxid dusnatý, který rozšiřuje cévy a podílí se na nervovém přenosu. Mezi další příznivé účinky pánského spodního prádla inSPORTline patří také podpora krevního oběhu, okysličení krve či antibakteriální vlastnosti materiálu. Všité magnety mají dobrý vliv na zvýšenou prostatu, zvyšují výkon ledvin, zlepšují funkci mužského reprodukčního systému a působí protizánětlivě. Pánské spodní prádlo inSPORTline s vitalizujícím a energizujícím účinkem je ušito z modalového vlákna, které je šetrné k pokožce, má vynikající savé vlastnosti, tudíž dobře odvádí vlhkost směrem pryč od těla. 


Technický popis:

  • pozitivně působí na lidský organismus
  • uvolňují biogenetické vlny
  • aktivují enzymy vytvářející oxid dusnatý
  • rozšiřují cévy 
  • podporují krevní oběh
  • antibakteriální vlastnosti
  • všité magnety (10 vpředu, 8 vzadu)
  • na zvýšenou prostatu
  • zvyšují výkon ledvin
  • zlepšují funkci mužského reprodukčního systému 
  • jemný materiál 
  • vynikající savost
  • odvádí vlhkost směrem od těla pryč
  • neměly by být vystaveny delší dobu přímému slunečnímu záření
  • materiál: 95% modal, 5% spandex

 
Materiál zachycuje a následně uvolňuje biogenetické vlny, které jsou součástí infračerveného spektra. Tyto vlny pronikají přes lidské tkáně do hladkého svalstva, kde aktivují enzymy vytvářející oxid dusnatý, který rozšiřuje cévy a podílí se na nervovém přenosu.

MagnetVšité magnety mají dobrý vliv na zvýšenou prostatu, zvyšují výkon ledvin, zlepšují funkci mužského reprodukčního systému, působí protizánětlivě, podporují krevní oběh a také okysličení krve.


Modal Modal má hladký a jemný povrch, který umožňuje docílit příjemného hedvábného lesku, zářivých barev a stejnoměrného povrchu. U těchto textilií oceníte jejich velmi dobrou nasákavost a schopnost rychle odvádět pot od povrchu těla, což přispívá k příjemným pocitům při nošení.

Spandex Spandex je syntetická tkanina podobná nylonu s jedinečnými vlastnostmi, díky kterým je vhodná hlavně pro sportovní oblečení. Tkanina je extrémně elastická a je možné ji extrémně  roztáhnout, aniž by ztratila svůj tvar.


 

Recenze

Hodnocení: 4.5

90%

zákazníků doporučuje

4

hodnocení uživatelů


SS
SS

Svaťa

Hodnoceno: 23. 3. 2015

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Chtěl jsem odzkoušet jestli výrobek opravdu funguje podle toho co udává výrobce Zkušenost zatím skoro žádná protože je nosím zatím krátce ale časem se uvidí ca tak půl roku i více ale jinam se příjemne nosí a kvalita použitého materiálu vynikající Produkt bych doporučil

Kvalita výrobku

Žádný jiný obchod toto zboží nenabízí

Za rozumnou cenu

Zatím jsem nenašel recenzi

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!