Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Práškový koncentrát 1000g Nutrend ISO WHEY 90

Získání čisté svalové hmoty, nízký obsah tuku, podpora imunitního systému. více


Příchuť: 

1 190 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Práškový koncentrát 1000g Nutrend ISO WHEY 90 je 90% proteinový suplement s nízkým obsahem tuků i sacharidů pro období tvrdých tréninků. Výborný obsah kvalitních a rychle vstřebatelných bílkovin, vynikající chuť a výborná rozmíchatelnost. Nutrend ISO WHEY 90 je vyroben z těch nejlepších a 100% čistých proteinových zdrojů a to z WPC (syrovátkový proteinový koncentrát) a z WPI (syrovátkový proteinový izolát) s přídavkem bioaktivního kolostra, přičemž bioaktivní kolostrum podporuje imunitní systém během intenzivního tréninku a podporuje také nárůst svalové hmoty. WPI je vyroben nejčistší možnou výrobní technologií a to metodou CFM. 

Je určen pro: sportovce, kteří usilují o získání čisté svalové hmoty bez nadbytečných tuků.


Technický popis:

  • vynikající lahodná chuť 
  • výborná rozmíchatelnost a rozpustnost 
  • čistě syrovátkový protein (WPI metoda CFM)
  • balení: 1000 g

Použití: Doporučenou dávku odměřte přiloženou odměrkou a řádně rozmíchejte v šejkru nebo rozmixujte ve vodě. Poměr ředění je 30 g na 180 ml vody. Po otevření skladujte při teplotě do 25 °C a spotřebujte do 3 měsíců.


 
Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!