Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka W-TEC Nikotes 350W 8,5"

Skládací elektrokoloběžka s odolnou robustní konstrukcí, zadní odpružení, blinkry, přední světlo a brzdové světlo, výkonný motor se třemi rychlostními režimy, maximální rychlost 25 km/h, nosnost až 120 kg. více

  • Doprava zdarma

E-shop: - Nedostupné, naskladnění zboží očekáváme 3.7.2024

Prodejny:
  • Brno
  • Ostrava
  • Praha 10
  • Praha 5
  • Vítkov
Na prodejnách
Brno nedostupné
Ostrava nedostupné
Praha 10 nedostupné
Praha 5 nedostupné
Vítkov nedostupné
9 990 Kč

s DPH

nebo 4 x 2 497 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Zboží Vám doručíme zcela zdarma.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Elektrická koloběžka W-TEC Nikotes 350W 8,5" je moderní dopravní prostředek s robustní konstrukcí a bezúdržbovým motorem o výkonu 350 W, který s lehkostí zdolává i náročné kopce. Díky silné baterii Li-Ion 10Ah si užijete dlouhou jízdu až 30 km bez potřeby dobíjení.

Zároveň se můžete těšit na pohodlnou cestu díky zadnímu odpružení a odolným 10" nafukovacím kolům, které eliminují nerovnosti povrchu. Bezpečnost je zajištěna kombinací přední elektronické brzdy a zadní kotoučové brzdy, přičemž rychlost si lze snadno upravit pomocí 3 rychlostních režimů - 8, 15 a 25 km/h.

Přehledný LED displej nabízí neustálý přehled o stavu baterie či aktuální rychlost a za pomocí aplikace (Android / iOS) můžete monitorovat ujeté kilometry nebo další údaje přímo na svém chytrém telefonu. Elektrická koloběžka W-TEC Nikotes 350W 8,5" je dokonalým spojením výkonu, komfortu a bezpečnosti pro vaše každodenní dobrodružství na cestách.


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:  

materiál rámu hliníková slitina
výkon motoru 350 W
max. stoupání 15°
typ motoru bezkartáčový
maximální rychlost 25 km/h
rychlostní režimy 8/15/25 km/h
baterie Li-Ion 10Ah
dojezd na jedno nabití až 30 km
čas pro plné nabití 4-5 hodin
brzdy zadní kotoučová, přední duální elektronická
pneumatiky přední i zadní nafukovací
velikost pneumatik 8,5" (22 cm)
výška nášlapu (horní) 17 cm
výška nášlapu (spodní) 10 cm
výška řídítek 113 cm (od země)
šířka řídítek 44 cm
osvětlení přední světlo, blinkry a zadní světlo/brzdové světlo
rozměry koloběžky v113 x š44 x d105cm
rozměry složené koloběžky v53 x š44 x d105 cm
minimální doporučená výška jezdce 150 cm
nosnost 120 kg
hmotnost 14 kg
další vybavení skládací mechanismus, zadní odpružení, stojánek, displej s ukazatelem stavu baterie a aktuálního rychlostního módu, tempomat, blatníky, odrazky


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


UPOZORNĚNÍ: Elektrické koloběžky nemají homologaci pro jízdu v běžném provozu na pozemních komunikacích. Použití pouze na vlastní nebezpečí.


Nejezděte za deště nebo po mokré vozovce. Hrozí poškození elektroniky a baterie.

 

Parametry

Maximální nosnost 120 kg
Minimální doporučená výška jezdce 150 cm
Kapacita baterie 10000 mAh
Dojezd 30 km
Maximální rychlost 25 km/h
Maximální stoupání 15 °
Hmotnost 14.50 kg
Výkon motoru 350 W
Velikost kol 8,5"
Brzdy přední elektronická, zadní kotoučová
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 113 x 44 x 105 cm
Typ kol nafukovací
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v předním kole
Rekuperace ne
Sedlo ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu