Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Celovíkendová vstupenka na W-TEC Czech Stunt Day 2022 AKCE

Vstupenka za zvýhodněnou cenu! Rozžhavené pneumatiky, vůně benzínu a emotivní adrenalinový zážitek! více


500 Kč

600 Kč s DPH

-17%

ušetříte 100 Kč

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

W-TEC Czech Stunt Day 2022 - to jsou rozžhavené pneumatiky, vůně benzínu a emotivní adrenalinový zážitek, který stojí za to vidět naživo. Světová špička motocyklových kaskadérů, bohatý doprovodný program a jedinečná show, která sahá na špici světového měřítka.

Motocyklové kaskadérství patří v posledních letech mezi progresivně rostoucí sportovní odvětví, které přináší divákům nevídanou adrenalinovou podívanou. W-TEC Czech Stunt Day je v posledních letech největší soutěž stunt riderů v České republice a po úspěšném ročníku 2018 také oficiálně největší a nejobsáhlejší soutěží na světě! Ovšem nejedná se pouze o soutěžní atmosféru, ale zároveň také celodenní exhibiční show dalších zajímavých odvětví extrémního motosportu jako je například trial stunt, flatland, kaskadéři v autech a na čtyřkolkách, lady stunt či mladí začínající borci. Jednoduše 100% asfaltového adrenalinu na jednom místě. To si přeci nenecháte ujít?!

Vstupenka je pouze v papírové formě, nejedná se o elektronickou vstupenku. Doporučujeme vyzvednout přímo na prodejnách v Ostravě, Brně nebo Vítkově u Opavy.

Celovíkendová vstupenka: 19.-21. 8. 2022
Areál Libros Ostrava
Palackého 1114, 702 00 Ostrava

Těšíme se na vás!



 

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!