Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Dámské funkční kalhoty pod kolena, odvod potu, termo efekt, skrytá zadní kapsa na zip. více


Velikost:  XS

729 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Dámské kalhoty pod kolena Newline Base - kompresní jsou sportovní kalhoty vyrobeny kombinací vysoce kvalitních materiálů zaručujících vysokou funkčnost a odolnost. Díky propracované technologii Sweat Transport dokáží kalhoty efektivně odvádět pot směrem od těla a pokožka tak zůstává maximálně suchá. Technologie Thermal effect pak pomáhá udržovat optimální tělesnou teplotu. Ze zadní strany mají kalhoty kapsičku se zipem pro uložení drobných předmětů a spodní části nohavic jsou opatřeny jemným gumovým lemem, který přirozeně obepíná oblast pod kolenem. Díky kombinaci funkčních materálů, odvodu potu, termo efektu a moderního designu jsou tyto dámské kalhoty pod kolena Newline Base - kompresní vhodné pro všechny typy sportovních aktivit a jsou vyhledávaným sportovním oblečením pro ženy. 

Dámské kalhoty pod kolena Newline Base - kompresní jsou vhodné i při prevenci celulitidy, gynoidní obezity (zejména u žen s gynoidním (hruškovitým) typem postavy), ale i při rekonvalescenci všech typů hyperosmolárních otoků. Tyto kompresní kalhoty mají unikátní střih i způsob šití, který podporuje odtok lymfy fyziologickým směrem a díky tomu jsou velmi vyhledávatelnými kalhoty. Rozdíl v kompresi mezi řadou Compression a Base není až tak velký. Produkty řady Base mají v uvozovkách „pouze“ základní kompresi, která je asi o 25 % nižší než u Compression. Produkty řady Compression jsou vyrobeny právě z materiálu, který je více kompresní. Bohužel výrobce Newline nepoužívá označení hodnot komprese čísly, ovšem na stupnici od 1 (nejméně) do 10 (nejvíce) mají produkty řady Base kompresní efekt 7/10 a Compression 10/10.

Rádce na téma využití kompresního oblečení při sportovních aktivitách.


Technický popis:

  • kvalitní a funkční materiály
  • precizní střih kopírující anatomii ženského těla
  • reflexní prvky zajišťující vyšší viditelnost
  • zadní kapsička se zipem pro uložení drobných předmětů
  • konce nohavic opatřeny jemným gumovým lemem obepínajícím oblast pod kolenem
  • Sweat Transport - odvod potu směrem od těla
  • Thermal Effect - udržuje optimální tělesnou teplotu
  • materiál: 90% Polyestar, 10% Spandex
  • barva: černá

 

Účinky podporující hubnutí (obezita, celulitida):

  • pomáhají aktivovat venolymfatický systém
  • formují zejména gynoidní typ postavy (hruškovitý)
  • podporují odvod tuků z problémových partií těla
  • napomáhají zbavovat se obezity
  • anticelulitidní účinky
  • vyhlazují pokožku a zabraňují jejímu ochabování udržují dosažený efekt
  • vhodné pro uživatele, kteří se s kompresí setkávají poprvé, popřípadě pro ty, kteří zahajují hubnoucí program


Pokud Vám nevyhovuje velikost, alternativním řešením mohou být unisex kalhoty.
 

Tabulka velikosti


Video


Recenze

Hodnocení: 4.7

94%

zákazníků doporučuje

53

hodnocení uživatelů


MM
MM

Magda

Hodnoceno: 23. 2. 2014

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

- perfektně se nosí, velikost mi přesně sedla (mám 68 kg při 168 cm, větší zadek a stehna) - i po výživném sportu (běh, aerobik) jsou jen trochu navlhlé, takže v nich můžete zůstat i déle potom a není vám zima - na rozdíl od bavlněných legín, které jsem vždy mohla ždímat - hezky stáhnou stehna a boky, ale není to nepříjemné - zpracování výborné, žádné nitky apod. - cena se zdá vyšší, ale stojí za to

- perfektně sedí, nekloužou v pase ani na lýtkách

- oproti klasickým legínám trochu stáhnou, čímž hezky vytvarují nohy

- nic, jsou skvělé

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!