Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Pánská mikina W-TEC Black Heart Vintage Iron Hoodie

Stylová mikina na motorku s vyjímatelnými CE chrániči ramen a loktů, motorkářské motivy a nápisy, možnost volnočasového využití. více


Barva:  černá

Velikost: 

Zvolte variantu produktu

3 790 Kč

s DPH

nebo 4 x 947 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Pánská mikina W-TEC Black Heart Vintage Iron je stylovým oblečením na motorku vyrobeným z komfortní kombinace bavlny a polyesteru. Podšívka je z prodyšné síťoviny, díky níž dokáže vzduch cirkulovat uvnitř oblečení, a tak se tato mikina hodí především na vyjížďky při teplejších letních dnech, nicméně najde použití i na jaře a na podzim.

Certifikované chrániče na loktech a ramenech pak přispívají k bezpečné jízdě. Mikinu lze ještě doplnit o chránič zad (není součástí balení). Všechny chrániče lze ovšem snadno vyjmout a mikinu pak můžete používat jako pohodlné volnočasové oblečení.

Mikina je vybavena dvěma kapsami na břiše, jednou vnitřní kapsou a v přední části je pak opatřena celorozepínacím zipem. Výhodou pro jízdy na motocyklu je prodloužení zapínání až do úrovně jemně pod bradou.

V neposlední řadě mikina disponuje kapucí, kterou lze velikostně upravit pomocí tkaniček. Co není u mikin úplným pravidlem, je možnost je pověsit - tak jako klasickou bundu. U mikiny W-TEC Black Heart Vintage Iron tak najdete i poutko.

A co dokresluje design a pojetí celé mikiny - to jsou prošívané motorkářské motivy - včetně velkého loga na zádech. A to vše tady pěkně tvrdí muziku!


Technický popis:

  • vyjímatelné CE chrániče na loktech a ramenech
  • příprava pro zádový chránič (není součástí balení)
  • vnitřní síťovinová mesh podšívka
  • hlavní zapínání na zip, až do výšky brady
  • 2 břišní kapsy na zip
  • vnitřní kapsa na suchý zip
  • volný střih
  • nastavitelná kapuce na tkaničky
  • elastický úpletový lem na spodní části mikiny a koncích rukávů
  • velký prošívaný motiv/logo Black Heart na zádech
  • prošívaný nápis Black Heart na rukávech
  • prošívaný motiv/logo Black Heart na hrudi
  • poutko na pověšení
  • materiál: vnější: 50% bavlna, 50% polyester; vnitřní: 100% polyester
  • s vyjmutými chrániči lze používat i jako volnočasové oblečení

Velikostní tabulka (rozměry mikiny):

  Obvod hrudi (cm) Obvod pasu (cm) Obvod boků (cm) Šířka ramen (cm) Délka rukávu (cm) Celková délka (cm)
S 118 110 95 50 64 72
M 121 114 100 51 65 73
L 124 118 105 52 66 74
XL 128 122 110 53 67 75
XXL 132 126 115 54 67,5 76
3XL 136 130 120 55 68 77
4XL 140 135 125 56 68,5 78
5XL 144 140 130 57 69 79

Jak měřit: Jedná se o vnější rozměry oblečení při mírném natažení. Nejedná se o míry těla. Rozměry tedy v nejoptimálnějším případě porovnávejte se svým původním oblečením, které vám dobře sedí. U oblečení s vnitřními vrstvami zohledněte jejich přítomnost.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

 

Parametry

Ventilace ne
Vyjímatelná vložka ne
Kapuce ano
Protektory ano
Rozepínání celorozepínací
Reflexní prvky ne
Spojení s kalhotami ne
Materiál Bavlna, Polyester
Vyjímatelné protektory ano
Určení pánské

Alternativy

Hlídání ceny produktu