Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Chránič páteře LS2 Back Protector

Homologovaný chránič páteře pro vložení do bundy, úroveň ochrany 2, lehký, přizpůsobí se pohybu a tělu nositele. více


Velikost: 

Zvolte variantu produktu

899 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Chránič páteře LS2 Back Protector speciálně určený pro vložení zádové vnitřní kapsy motocyklové bundy vám poskytne vysokou úroveň ochrany. Díky odolnému materiálu ViscoFlex® je účinnější než klasická polyuretanová pěna, mnohem lépe totiž pohlcuje nárazy a dopřeje svému nositeli větší pohodlí.

Konstrukce z paměťové pěny se plně přizpůsobí tvaru vašeho těla a pohybu při jízdě. Každý motorkář jistě ocení i nízkou hmotnost, kterou na zádech téměř vůbec nezaznamená. 


Technický popis: 

  • pokročilý chránič páteře
  • pohodlná konstrukce z paměťové pěny 
  • přizpůsobí se pohybu a tvaru těla 
  • 10 větracích otvorů pro výbornou prodyšnost 
  • vysoká míra ochrany 
  • materiál: ViscoFlex®
  • certifikovaný dle normy EN 1621-2:2014, úroveň ochrany 2 

Velikostní tabulka:

  M L XL
Doporučená výška postavy 160-170 cm 171-180 cm 181-200 cm
Výška chrániče 38,5 cm 42 cm 49,5 cm
Šířka chrániče 27 cm 29,5 cm 31,5 cm
Tloušťka chrániče 1,9 cm 1,9 cm 1,9 cm
Hmotnost chrániče 326 g 396 g 496 g

 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

3

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 24. 8. 2022

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Chránič vypadá vyroben z kvalitního materiálu. Do bundy W-Tec jsem musel malinko seříznout (velikost L). Pokud budete chtít dávat do bundy od W-Tec, doporučil bych asi vzít rovnou velikost M.

Alternativy

Hlídání ceny produktu