Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Ledvinový pás W-TEC TWG-00G173

Maximální fixace a vyztužení díky neoprenu, udržení tepla, přídavné upínací pásky se suchými zipy pro individuální nastavení. více


Velikost: 

Zvolte variantu produktu

590 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Lehký funkční bederní pás W-TEC TWG-00G173 je moderní bederní pás chránící ledvinovou a bederní oblast zad. Je vyroben z vysoce kvalitního a prodyšného textilu a jeho ochranná část je tvořena neoprenovou výztuhou odolnou proti vlhkosti a potu.

Pás lze velmi snadno a rychle upnout pomocí robustních suchých zipů. Tento pás výborně plní funkci ochrany bederní a ledvinové části zad proti nárazu i prochladnutí a jeho použitím zvyšujete bezpečnost při jízdě na motocyklu.

Ledvinový bezpečnostní pás W-TEC TWG-00G173 je nedílnou součástí pravidelných jízd na motocyklu.


Technický popis:

  • vyroben z kvalitního prošívaného textilního materiálu
  • ochranná část vyztužena kvalitním neoprenem
  • prodyšný a současně odolný proti vlhkosti a potu
  • snadné zapínání pomocí robustního suchého zipu o délce 7 cm
  • přídavné upínací pásky se suchými zipy pro individuální nastavení
  • pevné a maximálně pohodlné upevnění k tělu
  • ochrana ledvinové a bederní oblasti zad
  • vyroben ze zdravotně nezávadných materiálů
  • velikosti: M (60-80 cm), L (80-110 cm), XL (90-125 cm), XXL (100-135 cm), 3XL (110-150 cm)

 

Recenze

Hodnocení: 4.6

92%

zákazníků doporučuje

5

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 5. 6. 2023

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

Spokojný

Alternativy

Hlídání ceny produktu