Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Městské elektrokolo Crussis e-City 1.8 - model 2018 - 2.jakost

Zadní pohon s baterií na nosiči, nízko položený rám, dlouhý dojezd, moderní design, kvalitní komponenty. více


Velikost rámu:  19"

20 090 Kč

s DPH

nebo 4 x 5 022 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Na vybrané produkty (fitness trenažéry) s cenou nad 3 990 Kč Vám nabízíme nadstandardní záruku 10 let! To si můžeme dovolit jen proto, že jsme si kvalitou našich produktů jistí! Rovněž poskytujeme rozšířenou záruku 10 let na všechna jízdní kola značek Kellys, 4EVER, Devron, DHS, Kreativ a také na všechna elektrokola. Spolehněte se na naše produkty i Vy. 10 let záruka se vztahuje na rám stroje/rám kola.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: kosmetické vady

Městské elektrokolo Crussis e-City 1.8 2018 je spolehlivé elektrokolo, které kombinuje pohodlí za jízdy, moderní design a příznivou cenu. Díky nízko posazené rámové trubce se tento model hodí obzvláště pro vyjížďky městem či vesnicí, kde je nutno často sesedat. V kombinaci s nastavitelným představcem je vhodné pro dámy i pány jakéhokoliv věku. S 13 Ah baterií zabudovanou do zadního nosiče je možné dosáhnout maximálního dojezdu 110 km, nemusíte se tedy městským prostředím cítit nijak omezeni. Elektrická asistence nabízí 5 režimů, mezi kterými můžete volit na přehledném LED displeji. K dispozici je také funkce asistence chůze. Městské elektrokolo Crussis e-City 1.8 2018 je díky svému nízko položenému rámu ideální na jízdu po městě, ať už míříte za nákupy, různými pochůzkami nebo na návštěvu. Pro lepší manipulaci disponuje kolo také praktickým stojánkem. Díky baterii s dlouhou výdrží na jedno nabití však můžete s chutí vyrazit i na delší výlet, a to v pohodlí a bez zbytečné námahy.


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Elektrokola CRUSSIS jsou sestavována přímo na území České republiky pod profesionálním dozorem a ve spolupráci s cyklo odborníky. Tato progresivní česká značka je zárukou kvality, moderního designu a maximálního požitku jízdy.


Naše tipy - mohlo by Vás zajímat:


Technický popis:

Rám Alu 6061 (17“, 19")
Motor 8FUN 250 W / 500 W*, v zadním náboji
Baterie Samsung Li-ion 36 V/13Ah - na nosiči
Dojezd až 110 km
Měnič SHIMANO Tourney RD-TZ50
Řazení Shimano SL-TX50-7R
Převody 7
Vidlice ZOOM
Brzdy TEKTRO V-Brake
Ovládání LED panel, 5 stupňů asistence
Pláště KENDA 26*1,75
Ráfky 26"
Další výbava osvětlení, stojan, blatníky, zadní nosič, zvonek
Nosnost 120 kg
Hmotnost 22,5 kg

* Standardní výkonnost motoru je 250 W, nicméně v případě potřeby (například při intenzivní jízdě do kopce) lze po dobu krátkého intervalu dosáhnout maximálního výkonu 500 W.
 



Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, mimořádně úzké bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, používání ekonomického jízdního režimu (pokud takovým kolo disponuje), hmotnost cyklisty pod 70 kg.

 

Recenze

Hodnocení: 4.9

98%

zákazníků doporučuje

7

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 15. 10. 2018

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

zatím spokojenost


Parametry

Model motoru 8FUN, zadní pohon
Baterie 13Ah, Samsung 36V, (dojezd až 110 km)
Velikost kol 26"
Počet převodů 7
Počet stupňů asistence 5 stupňů asistence
Výkon motoru 250 W
Dojezd 110 km
Displej LED
Rám Alu 6061
Materiál rámu Hliník
Brzdy Čelisťové
Odpružená vidlice ano
Pohon na zadním kole
Vidlice ZOOM
Zadní brzda Tektro V-brake
Přední brzda Tektro V-brake
Zadní plášť Kenda 26*1.75
Přední plášť Kenda 26*1.75
Řazení páčkové, SHIMANO SL-TX50
Přehazovačka Shimano Tourney RD-TZ50
Přední světlo napájené z hlavní baterie
Blatníky ano
Hmotnost 22.50 kg
Maximální nosnost (kg) 120 kg
Rok 2018

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!