Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Fitness náramek Fitbit Inspire Black AKCE

Šikovný voděodolný náramek, který vás má pod dohledem ve dne v noci. Pomůže vám trénovat i zlepšit životosprávu a všechny údaje pečlivě zaznamená do chytré aplikace. více


1 659 Kč

1 990 Kč s DPH

-17%

ušetříte 331 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Dostaňte se do pohody s Fitbit Inspire – sympatickým fitness náramkem, který bude dnem i nocí pečlivě sledovat vaši aktivitu, a dokonce vás i začne přátelsky nabádat k pohybu. Zjistěte, kolik času trávíte denně aktivně, kolik spálíte kalorií a získejte nové návyky, které vám pomohou vylepšit životosprávu! Veškeré vaše poznatky, pokroky a naměřené hodnoty pak najdete v mobilní aplikaci – náramek se totiž rád spáruje s vaším chytrým telefonem.

Díky podsvícenému dotykovému displeji je náramek radost používat. Nechte se inspirovat, rozhodněte se pro změnu a začněte pracovat na své fyzičce s radostí a odhodláním. Modely Fitbit Inspire se přizpůsobí každému, ať už barvou nebo velikostí. V balení najdete hned dva náramky - větší a menší variantu, abyste si mohli vybrat tu, co vám sedí. A jelikož je pásek náramku odepínací, můžete si pořídít další barevné varianty k různým příležitostem.

 


Neúnavný pomocník

I když monitoruje vaše aktivity ve dne v noci, náramek Fitbit Inspire se jen tak neunaví. Díky výkonné baterii s vámi udrží krok až 5 dní bez nabití, takže se nemusíte obávat, že byste nečekaně přišli o cenné poznatky z tréninku.


Vždy připojen

Náramek se pomocí Bluetooth automaticky synchronizuje s vaším mobilním telefonem a vy tak budete mít přístup k údajům o své tělesné kondici a zdraví kdekoli a kdykoli. Inspire je kompatibilní s více než 200 přístroji s operačními systémy iOS, Android a Windows.

 

Spočítá ovečky za vás

Chcete-li zlepšit kvalitu vašeho spánku, musíte nejdřív zjistit, co děláte špatně. Nastavte si, kdy musíte vstávat a náramek vám řekne, kdy je čas se odebrat do postele. Ráno vás pak vzbudí jemným vibrováním. V aplikaci navíc najdete užitečné tipy pro zlepšení vaší denní rutiny.


 

Ví o každém vašem pohybu

Fitbit Inspire má sice schopnosti zkušeného stalkera, vysledované informace ale využívá jen k dobrým účelům. Celodenní monitorování kroků, vzdálenosti a času, který strávíte pohybem se promítne do celkového hodnocení vaší kondice a přátelských připomínek k pohybu.

 


Jakmile začnete cvičit, zbystří

Díky chytré technologii SmartTrack náramek dokáže rozpoznat běh, chůzi, plavání nebo třeba jízdu na kole. Automaticky pak aktivity zaznamená a uloží do Fitbit aplikace. Náramek je zkrátka vždy o krok před vámi.


Předá vám důležité informace

S chytrým náramkem Inspire nemusíte neustále vytahovat svůj telefon a kontrolovat, zda vás někdo nesháněl. Náramek vás upozorní na všechny příchozí zprávy, hovory i události v kalendáři.

 

Pomůže vám se rozhýbat

Náramek vám pomáhá vnést více pohybu do vašeho každodenního života. Povzbudí vás k tomu, abyste každý den byli aktivní a navrhuje krátkodobé cíle, jako je například zvýšení počtu ušlých kroků za hodinu.

 


   
 

Technický popis:

  • Bluetooth 4.0
  • výdrž baterie až 5 dní na jedno nabití
  • automatické rozpoznání sportovní aktivity SmartTrack
  • sportovní režimy pro zaznamenávání tréninku u více než 15 sportů včetně plavání
  • dotykový Greyscale OLED displej s podsvícením
  • jednoduše vyměnitelný řemínek
  • kompatibilita: iOS, Android, Windows
  • doba nabíjení: 2 hod
  • úhlopříčka displeje: 40 mm
  • rozměry displeje: 37 x 16 mm
  • šířka náramku: 16 mm
  • vodotěsnost: 50 m
  • materiál řemínku: elastomer
  • obvod zápěstí: 14-18 cm (S), 18-22 cm (L); obě velikosti součástí balení
 



Získej dokonalý přehled o potřebách svého těla

  • celodenní monitorování aktivit - Náramek monitoruje nejen vaši sportovní aktivitu, ale také spánek nebo čas, který trávíte nečinností.
  • monitoring spánku - Tato funkce automaticky monitoruje délku trvání a přerušovanost vašeho spánku. Poté vás jemně vzbudí tichým vibrováním.
  • zaznamenávání jídelníčku - Zapište si do aplikace, co za celý den sníte a získejte přehled o tom, kolik kalorií za den průměrně zkonzumujete.
  • sledování menstruačního cyklu - Speciální funkce v aplikaci umožňuje ženám sledovat jejich měsíční cyklus, zaznamenávat si symptomy a vypočítat si období ovulace.
 

Zaznamenej každý trénink

  • kroky, vzdálenost, čas strávený aktivitou, spálené kalorie - Monitorujte svou fyzickou aktivitu v průběhu dne a zaznamenávejte výsledky do aplikace Fitbit.
  • automatická detekce tělesné aktivity - Funkce SmartTrack automaticky rozpozná, jestli zrovna běháte nebo jedete na kole a zaznamená vaše data do aplikace.
  • hodinky, stopky, budík - Monitorujte svou fyzickou aktivitu v průběhu dne a zaznamenávejte výsledky do aplikace Fitbit.


Video


Recenze

Hodnocení: 4.5

90%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 28. 8. 2020

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Zatím se seznamuji. :)

Zatím nevím.


Parametry

Voděodolnost (reálná) 50 m
Voděodolnost pro Plavání, potápění bez dýchacího přístroje
Kódovaný signál ano
Podsvícený displej ano
Rozhraní v češtině ano
Materiál těla Plast
Měření skladby těla ne
Kalorie ano
Alarm ano
Stopky ano
Datum ano
Paměť tréninkových dat ano
Venkovní teplota ne
Výdrž baterie 5 d
Hmotnost 20 g
GPS ne
Hrudní pás součástí balení ne
Monitorování denní aktivity ano
Monitorování spánku ano
Nabíjecí baterie ano
Typ snímání tepové frekvence žádné

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!