Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka inSPORTline Voltero 10"

Vysokokapacitní baterie a dlouhý dojezd, robustní skládací konstrukce, vhodná i na silnice, výkonný elektromotor, nafukovací kola, bohatá bezpečnostní výbava, vhodná pro dospělé i děti od 10 let. více


28 990 Kč

s DPH

nebo 4 x 7 247 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Elektrokoloběžka inSPORTline Voltero je špičkou mezi nabízenými koloběžkami s elektrickým pohonem. Maximální rychlost koloběžky je omezená na 25 km/h, díky čemuž s ní můžete bez obav dle norem vyrazit i na silnici. Po vypnutí omezovače (viz návod) lze dosáhnout až 45 km/h. Vysoký výkon 600 W obstarává ohromující zrychlení, s 1300 otáčkami motoru je koloběžka opravdovým "trhačem asfaltu".  Bezkartáčový motor umístěný v zadním kole nevyžaduje žádnou údržbu a při doporučené zátěží 150 kg si bez potíží poradí i s 10° stoupáním. Ani prudké kopce tak nebudou překážkou. Koloběžka s elektromotorem výborně poslouží pro cesty do práce či do školy, ale užijete si s ní spoustu zábavy i při obyčejných projížďkách a na jiných výletech. Přes svůj vysoký výkon váží i díky lehkému rámu z leteckého hliníku pouze 20,5 kg a několika rychlými pohyby ji snadno složíte či rozložíte do připraveného stavu. Přenášení a skladování tak nebude žádný problém.

dlouhý dojezd až 80 km se stará lithiová baterie s ohromující kapacitou 26 Ah. S jedním nabitím, které na plnou kapacitu trvá 5-8 h, tak zvládnete hned několik cest. Koloběžka je pojízdná i bez využití motoru, takže i v případě vybití na místo dorazíte. Baterie je umístěna přímo v nášlapu koloběžky, takže při jízdě nijak nepřekáží a ani vzhledově nepůsobí rušivým dojmem. Nabíjí se standardní kompaktní nabíječkou, kterou budete moci nosit kamkoliv s sebou. 

Elektrická koloběžka inSPORTline Voltero je vhodná i pro děti od 10 let. Řídítka lze totiž nastavit v rozmezí 84 až 115 cm, takže se pohodlně svezou děti i dospělí. Na přehledném displeji si můžete zobrazit všechny potřebné údaje jako aktuální rychlost, stav baterie, ujetou vzdálenost na aktuální trase, celkově ujetou vzdálenost či čas. Navíc je na displeji umístěný USB port, díky kterému můžete z baterie koloběžky nabíjet mobilní telefon.

Elektrokoloběžka inSPORTline Voltero je skvěle vybavena. Nafukovací 10“ kola s kvalitními plášti zaručují v kombinaci s odpružením maximálně hladkou jízdu a ty nejlepší jízdní vlastnosti. Výkon koloběžky bezpečně krotí i v nejvyšších rychlostech dvojice spolehlivých kotoučových brzd. Dalším důležitým bezpečnostním prvkem je osvětlení. Voltero disponuje předním i zadním světlem napojeným na baterii a nechybí ani brzdové světlo, které se rozbliká automaticky ihned po stisknutí brzdy. Změnu směru jízdy navíc můžete indikovat zadními blinkry. Výbava také zahrnuje hlasitý klakson a dvojici blatníků, kterou v nepříznivých podmínkách jistě oceníte. Rozměrný nášlap umožní každému najít si pohodlný postoj při jízdě i na delších trasách. Komfortu napomáhají i široká řídítka s ergonomicky tvarovanými gripy z měkké gumy. 

Tento trendový dopravní prostředek si zamilují nejen dospělí pro rychlé přesuny a výlety, ale i děti pro aktivně strávený čas na čerstvém vzduchu a milovníci rychlé jízdy.


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:

materiál rámu letecký hliník
výkon motoru 600 W
typ motoru bezkartáčový stejnosměrný
maximální otáčky motoru 1300/min
maximální točivý moment 9,5 Nm
maximální rychlost 25 km/h (45 km/h po vypnutí omezovače)
rychlostní režimy 20/25/45 km/h
maximální stoupání 10° (17,36 %)
baterie Li-Ion 26 Ah, 52 V
dojezd na jedno nabití až 80 km
čas pro plné nabití 5 - 8 h
brzdy kotoučové
pneumatiky nafukovací
velikost pneumatik 10" (25,4 cm)
maximální nahuštění 3,5 bar / 50 psi
rozměry nášlapu 50 x 21,5 cm
výška nášlapu (horní) 18,5 cm
výška nášlapu (spodní) 10,5 cm
výška řídítek 84 - 115 cm
šířka řídítek 56 cm
osvětlení přední a zadní, automatické brzdové, zadní směrová světla (blinkry)
rozměry koloběžky 110 x 56 x 120 cm
rozměry složené koloběžky 115 x 24 x 38 cm
minimální doporučená výška jezdce 150 cm
nosnost 150 kg
hmotnost 20,5 kg
další vybavení příprava pro instalaci sedla, skládací mechanismus, monohromatický multifunkční displej (napájený centrální baterií), hlasitý klakson, stojánek, přední tlumič, blatníky, USB port pro nabíjení mobilního telefonu


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


Spotřebitel je při používání výrobku plně odpovědný za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích a za dodržování pravidel silničního provozu, zejména pak zákona č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích) a zákona č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu), případně za dodržování respektivních právních předpisů platících pro danou zemi.

 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 21. 4. 2019

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

Bol som prekvapeny aky strmy kopec to zvladne.Fakt sila.


Parametry

Maximální nosnost 150 kg
Minimální doporučená výška jezdce 150 cm
Baterie 26Ah / 52V, Li-Ion
Dojezd 80 km
Maximální rychlost 45 km/h
Hmotnost 20.50 kg
Výkon motoru 600 W
Velikost kol 10"
Brzdy kotoučové
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 1100 x 560 x 1200 mm
Typ kol nafukovací
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v zadním kole
Rekuperace ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!